icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
18. jan 2024
marseillefan
Autor odpoveď zmazal
marseillefan
18. jan 2024

@karolinakr takže psychiatrický pacient som už pre teba... no dobre, ale máš pravdu, zaslúžim si za to, čo som tu popísal.
Nabudúce ideš konečne ty? Vôbec nič o tebe ešte nevieme...

karolinakr
18. jan 2024

@marseillefan ja som vôbec nehovorila o tebe, som sa pytala pralinky, či je psychiater..tot vsjo

karolinakr
18. jan 2024

@marseillefan psychiatricky pacient a buzík, ja z teba umrem

karolinakr
18. jan 2024

@marseillefan ešte aj tyčinka

sticker
marseillefan
18. jan 2024

@karolinakr len pre teba je o 10% dlhšia 🙂

karolinakr
18. jan 2024

@marseillefan 🤣🤣

pralinka25
18. jan 2024

@marseillefan tak ti to poviem tak. predstav si to ako les. vselico sa v nom deje. obdivujes super panoramu, super prirodu, tam vidis srnku, tam dubak, bohovske stromy a potocik. proste parada. vsetko ide ako ma, po znacke si sa nastratil. veselo si vykracujes citis sa ako boh, pretoze mas spravny smer spravnu rychlost, vsetko ide presne ako ma. les je krasny nic sa nemeni je tak ako bol vcera. no niekde tam si stupil na jedinu vetvicku ktora sa zlomila. aj ked si to nepriznas aj ked to ona nepovie aj ked ona pocut nechce ... (prave to je dokaz toho ze to nema v sebe ani spracovane ani uzatvorene) na tej vretvicke zalezalo. v nej sa nieco zlomilo. ak je taka ako pises tak tuto vec neerie tak sportovo ako ty. to co si pisal ze ti to prinieslo ona vnima uplne inak. keby si si vzal tu vetvicku pod mikroskop zistis ze je to vlastne cely dalsi maly neviditelny svet ktory si znicil tym ze si ho zlomil. mozes si to ospravedlnovat aj vysvetlovat sam pred sebou ako chces. v nej sa to zlomilo a uz len to je minimalne inak. zatial zbytok lesa funguje nikto okrem nej o vetvicke nevie.
apropo to co pises ze robis uz hranici s problemom. bacha na to. mozes mat pristup kam len chces to nepomoze.

inak vies preco ti to pisem? pretoze sama to tak mam.
ja mam super muza, chcem s nim travit cas. dychal by za mna a aj oblicku by mi asi dal. mam sa pri nom ako prasa v zite a vela veci som mu stolerovala prave preto (ale inych ako sa teraz bavime) ale cez to vsetko existuje par sramov o ktorych viem len ja. ktore mi svojim sposobom davaju slobodu pretoze ja som mu schopna povedat to co tebe tvoja zena aj ze je super, aj ze je s nim sranda (lebo je) aj sex nam klape (viac ako za mlada) a ano urobila som pre neho tiez prve aj posledne ale tych par malickych sramov je dost na to aby toto vsetko raz zmizlo. tvoja zena je par krokov pred tebou. to nejde o fejkovanie ako si myslis ty. nehovorim ze predstiera. ale ver mi aj ona ma par sramov na sklade ktore jej kazdym dalsim davaju vacsiu a vacsiu slobodu (totiz kazdy takyto pocit malickou mierou prispieva k mikroskopickemu odputavaniu sa.) na zaciatku cela ta chemia a vzruso a zamilovanost funguju ako pricucka na skle. jedna mini bublinka tu pricucku neodlepi ale s kazdou dalsou to hrozi viac a viac. su tak male ze si ich ani nevsimnes alebo mozno aj vsimnes ale si iny druh pripisujes veciam inu vahu ako trebars ona.
ver mi to co ty vnimas ako oslobodzujuce aj ona vnima podobne ale oslobodzuje ju to od teba. neda sa to takto vysvetlit. napisane to nevyznie presne tak ako to myslim.
skratka pointa je aj v tom ako veci vnimas ty a ako ona. ako vo farbach ty vidis modru ona trebars kobaltovomodru. ty si pod modrou predstavis oblohu ona mozno smolkovu zmrzlinu alebo ocean alebo mozno vsetko dokopy kym ty si stale pri oblohe a tesis sa aka je jasna a pekna. a ona od modrej, kobaltovo modrej presla zrazu uz davno k modrej rybke dory. 😀 myslienkove pochody a zavery zien proste nepochopis aj ked budes kona studovat cele roky.

P.S, este stale tu mam letiskove mini tycky marsky mozem pribalit k pralinkam.

karolinakr
18. jan 2024

teraz, ked to je najzaujimavejšie, mam ist spať? 😕

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
marseillefan
18. jan 2024

@karolinakr už idem aj ja, šak som unavený veľmi.... bol by som veľmi rád, ak by sme zajtra prešli na iné témy... máme otvorené napríklad:
- zoznámte sa s karolínkou
- Tánine historky z randenia
- pralinkin výnimočný manžel (len keby nestúpal občas po konárikoch)
- Hugov nový objav

pralinka25
18. jan 2024

@marseillefan neberiem to ani nenaznacujem ze si prepnuty len ze ti z toho raz prepnut moze (vekom sa totiz iste veci stavaju)
nuz skratim to teda. ano viera je v podstate to jedine co mame. neostava ti nic ine uz len verit. aj viera ma milion odtienov.
ja ti to tu tiez nemozem napisat uplne narovinu ako to mylsim. alebo teda skor nechcem. preto sa mi to tazko vyjadruje.
ale ano dobre uzavrime to tak ze v mnichove je nebo ine. 😉
zo zlomenych konarikov si ja raz vyrobim prak ak to bude nutne. 😀

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
18. jan 2024

@marseillefan v podstate je to uplne fuk. nejde o to kto ma pravdu. len je to celkom zaujimava debata. v tom zmysle ze aj ked si radi myslime ako je nieco ine tak vo vysledku ani nie. ze vzorce su dokola rovnake a jedinecnost vlastne ani neexistuje. je to len sebaklam ktoremu radi verime.
ale inak vysledok ma moc nikdy nezaujimal vzdy ma zaujimal skor proces.

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
19. jan 2024

@marseillefan kazda zla vec je vlastne len forma zaciatku. vidis ja mam v tomto slobodu. nebojim sa nikdy vysledkov. nech su ake chcu.

podla mna jasny ukazovatel toho ze tvoja zena to nema spracovane tak ako by si si predstavoval, alebo ako tomu chces verit je to, ze o tom s tebou nechce hovorit a nechce to vediet. v podstate sa v tomto chova ako pstros.
priklad mne je uplne fuk keby mi kolega alebo kamos kvetnato licil sukacku v bordeli. od muza by som to pocuvat nechcela. chapes rozdiel?
proste ver ci nie serie ju to. asi rovnako ako by sralo teba keby si vedel ze ide na vikend sukat s kadekym a potom sa vrati vybozkavat teba aj deticky lebo si uvedomi po kazdej nezavaznej sukacke ze jej je doma vlastne dobre. vsak ono aj je.snad si teda aspon das potom pauzu kym nepridu vysledky testov. to musi byt fakt zabava pre nu pockat ked vie kvoli comu.
inak fakt by ma zaujimalo jej skutocne vysvetlenie ako to vnima. skoda ze sa to nikdy nedozvieme ani ty ani ja.

inak vzdy rozmyslam ako takto orientovani tatkovci beru ked sa ich dcerky vydaju. asi nemas dceru ale ktovie ake by to bolo kukat na zata a vediet ze je rovnake prasa ako to tu opisujes ze vsetci chlapi su a tvoje sladke dievcatko kvoli ktoremu si v noci vstaval, par krat do roka vymeni tvoj zatko za kurvicky a potom ju doma sladko pobozka. musi to byt pocas obradu naozaj skvela predstava. alebo pri kazdej rodinnej navsteve. no este ze uz mame to ockovanie HPV.
napriklad toto by ma zaujimalo. ale ak nemas dceru tak sa to nedozviem. to su take otazky co sa zoci voci nijakeho tatka neopytas. pretoze ak vychadzame z predpokladu ze kazdy chlap je prasa ako pises (aj ked ja dufam ze predsa len kazdy nie) tak logicky musi byt aj ten buduci manzel. viest dceru k oltaru chlapovi ktory skonci v rakuskom bordeli musi byt povznasajuce. ja mam fakt divoku obrazovu predstavivost ja keby som tieto veci robila na 100% sa mi to objavi pred ocami v takejto chvili.

no kazdopadne to o potencionalne znicenom zivote je relativne. ved vies co robis, chces to, prinasa ti to radost a potesenie, navyse pises o mnohych dalsich benefitoch tak nemozes povedat ze by ti to mohlo znicit zivot. akurat to mozno za urcitych okolnosti zmeni tvoj zivot inym smerom ako bol tvoj predpoklad. ale zivot ako taky ti to neznici. to je blba fraza. nelogicka. nedava to zmysel. apropo ked budes vediet vysledok uz to bude vsetko aj tak jedno nie?

marseillefan
19. jan 2024

@pralinka25 prepáč, že ti môj životný štýl spôsobuje diskomfort...už to berieš príliš osobne, takže uzatváram túto debatu.

tanyag
19. jan 2024

@marseillefan Marso, ty to máš tiež v hlavičke trocha pomiešané, nemyslíš? Alfa samca z teba nerobí to, že si pôjdeš užiť s inou ženou, zatiaľ čo tvoja manželka, že ktorú si vážiš, ctíš (ako si napísal), sa doma trápi kvôli tomu. Ver, že my ženy vieme svoje pocity, emócie, city skryť do takej miery, že ani človek ako ty (s veľmi vysokým sebavedomím, ktorý si myslí, že by mu každá žena padla k nohám, lebo veď je s ním sranda) to vôbec ale vôbec nezbadá. Je to tvoj život ale buď ti to žena dovolila s tým, že neverila, že to naozaj urobíš alebo sa niečo odohráva (teraz nemyslím, že by mala milenca atď.). Rezignácia vo vzťahu je začiatok konca - teda pokiaľ si ju s tými ženami otravoval tak dlho až nakoniec poľavila ale v hlave už ma svoj plán 😉
No nič, smutno mi je z tejto témy, tak ja sa k tomu už vyjadrovať nebudem. Pekný deň vám všetkým želám ❤️

sono2
19. jan 2024

@ondro1122 tvoja budúca ešte neni to za prvé. A v sťah s mužom, si myslel ako?
Príspevok som ďalej nečítala. Myslím že by si mal zvýšiť sebavedomie, pretože budeš svoju budúcu len upodozrievať a kaziť jej život na koniec sa aj tak rozídete.

ondro1122
autor
19. jan 2024

@tanyag Ma opúšťaš ? 🙁

ondro1122
autor
19. jan 2024

@sono2 Vzťah s mužom ? Kde som to spomenul ? 🤔

pralinka25
19. jan 2024

@marseillefan vobec nie. diskomfort mne sposobuje maloco a neznamy clovek na hupacom koniku uz vobec nie. ale mozno tebe hej ked to dalej nedavas a vlastne si mi neodpovedal. asi tiez nie si tak nad vecou. nic z toho co som ti napisala pre mna osobne nie je ani ma to v suvislosti s tebou netrapi ani nemrzi. je to pre mna len diskusia taka ako vsetky ostatne tu za tych skoro 20 rokov co som tu. ked si bol taky otvoreny myslela som si ze sa dozviem nieco viac. ale nedozvedela som sa. za mna tu mala jedna baba fakt "gule" pretoze ked som a jej raz opytala taku tiez otazku na telo odopvedala mi a dokonca verejne a vysvetlila. nepoznam ju ale poviem ti ze fakt pani. ty si sa tomu krasne a elegantne vyhol s tym ze pre mna je to osobne (premyslam ako si prave na toto prisiel). uplny uskok lebo to bolo neprijemne tebe nie mne. no nic. vsak je to jedno. momentalne riesim diskomfort crevnej virozy u jedneho z deti takze ver mi toto tvoje rozsievanie genetickeho materialu mam uplne a doslova u prdele 😀
ak sa odvolavas na evoluciu sup do jaskyne lovit mamuta. (pockat pockat mamuty sa minuli .... hm tak neviem teraz. skus sa evolvovat. v tescu maju bravcove) (vtip aky by sa ta zrazu podobne veci zacali dotykat)
inak sranda je ze chlapci odvolavajuci sa na evolucne teorie malokedy lovia naozaj. myslim tým ze ziju par tyzdnov v stane lovia divoku zver a zjedia len to co si ulovia. vacsina takych co takto ziju rozhodne neriesia lovenie zien. a ti lovci co lovia svoje veci v komfotnom supermarkete, nevedia doma zasrobovat ani ziarovku maju plne usta reci o evolucii a potrebuju si ju dokazovat prave nahananim sa za zenskymi buchtami. (neber to osobne ty mozno v tvojich rokoch este ziarovku zasrobovat vies)
v zivote som videla a zazila uz kadeco naozaj to nie je vhodne ani do anonymneho fora takze mna to co pises ani nesokuje ani nedepta. ako som pisala tema ako jedna z mnohych a ako vacsinou vzdy z uprimnych hrdinskych reci som sa zase nedozvedela nic. takze az taky odvazny nie si aby si to tu napisal naplno. to ta baba co o nej pisem bola fakt odvazna.
ok mozeme pokracovat vo vtipnych prispevkoch. sranda je vzdy najlpesi zakryvac reality.
inak povedzme si ze ondro toto zvlada dobre ze? ked sa to dotyka uz trebars teba az taka sranda to nie je. zas je to o vnimani. povedala by som ze ty tuto diskusiu vnimas trochu inak ako ja. proste kobaltova modra.

pralinka25
19. jan 2024

@marseillefan inak nesudila som sa len som to chcela pochopit preto som sa pytala. to nebol lync. ani moralne okienko. fakt som myslela ze mi to vysvetlis. tvaril si sa tak.

karolinakr
19. jan 2024

@pralinka25
@ondro1122
@tanyag
ale damy a pani
marso si nas važi, lebo si dal tyčinku. tomu mu nemôžme uprieť..inak ja som to vymyslela, mam jednu hviezdičku a huggovi profilovku tušim toskanka, teraz neviem ( možno aj pralinka,)

pralinka25
19. jan 2024

@karolinakr pockat pockat este raz a pomaly 😀 stratila som sa.😅 to ta nevyspata noc. 🤒

karolinakr
19. jan 2024

@pralinka25 do profilovky si dal vcera večer tyčinku..ty si už spala ..neni to milé? 😅..teraz hútam, že na koho popud si dal hugger svoju profilovku, tušim toskanka?

karolinakr
19. jan 2024

@pralinka25 tyčinku MARS

pralinka25
19. jan 2024

@karolinakr 😀 ano ano uz chapem 🤪 hugo neviem na moj ne. Pri tom som nebola 🤭 ja si teda asi dam tu brokolicu. 😜