icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

marseillefan
19. jan 2024

Na Quore som dávnejšie čítal o chlapíkovi, čo žil s dvoma ženami... manželský trojuholník, len s tým rozdielom, že jeho ženy boli lesby, takže jeho žena s tou treťou spávala a on nie. No skúsil by ten človek prísť na MK, by ste ho zožrali zaživa ako je on mimo a ako mu to nemôže fungovať. A jemu to funguje... už roky. Žeby existovalo aj niečo mimo tej vašej zaškatuľkovanej predstavy o svete?

karolinakr
19. jan 2024

no vidite, preto sa ja s nikym nehadam na internete, možte si byt mily, potlapkavat sa po pleci a z 1 vety zrazu najhorši nepriatelia..treba nechať plávat jedným uchom dnu, druhým von

marseillefan
19. jan 2024

problém niektorých žien je ten, že ak s nimi niekto nesúhlasí, tak jediné vysvetlenie pre nich je, že určite len preto, že nepochopil, čo mu vlastne chceli povedať...

pralinka25
19. jan 2024

@karolinakr ale vobec nie. ja mam praveze rada ked so mnou niekto nesuhlasi. ja to dokonca ani nepovazujem za hadku. uz k tomu nenapisem nic aby marsovi z toho nenavrela zila a nemal tik. pre mna je to nepodstatna internetova blbost.

marseillefan
19. jan 2024

@pralinka25 tiež to nepovažujem za hádku... som síce nasratý, ale nie na teba.. na seba, že som tu odpálil toľko času.

tanyag
19. jan 2024

@marseillefan 😁 Veď ja som nikde nenapísala, že si mi napísal, že ťa súdim 😉 Marsooooo, no taaaak 😉 kľud...

karolinakr
19. jan 2024

@marseillefan tolko času prosim ťa, aspoň sme ťa spoznali detailnejšie 😂

pralinka25
19. jan 2024

@marseillefan ale podla mna to vobec nebol strateny cas. v kazdej veci mozes najst nieco co ta posunie niekam. ziaden cas nie je strateny. malo to nieco do seba.😉

pralinka25
19. jan 2024

no mozno je cas na tycinku. sladke upokojuje 😀

karolinakr
19. jan 2024

@marseillefan už len fotku v tangačoch daj a všetko je ok

tanyag
19. jan 2024

@pralinka25 presne, ani pre mňa toto nie je hádka...ja sa vážne ani nehádam v realnom živote...ja komunikujem, vyjadrujem svoj názor, veľa sa pýtam...pokiaľ ma niekto nestopne 🤣🤣🤣 Dnes som napr. musela stopnúť ja trenera, lebo už sa veľmi detailne pýtal na môj súkromný život 🤣🤣🤣 za hodinu tréningu som zacvičila max. 10 minút lebo som len stála a počúvala o jeho živote 😁 zasmiali sme sa...pokecali sme..vymenili pár názorov, na niečom sa zhodli, na niečom nie...veď taký je život...a hoci pokecám s kýmkoľvek, tam to hasne...každý ide svojou cestou, svojím životom...

marseillefan
19. jan 2024

@karolinakr fotka nestačí... niekto musí z Nemecka poslať pralinky

marseillefan
19. jan 2024

@tanyag už ho asi kontaktoval ondro, tak vyzvedal pre neho

tanyag
19. jan 2024

@marseillefan Hahaha 🤣🤣🤣 Všetko je v dnešnej dobe možné 😁 ale si vezmi...čím viac komunikuješ s niekym, tým ho lepšie spoznávaš však?...tak moje prvé dojmy z trénera boli, že WOW...ideálny muž...nehovorím vzhľadovo...ale celkovo ...a po dnešku? Čistý psycho chalan 🤣🤣🤣🤣

pralinka25
19. jan 2024

@tanyag no mas dalsieho napadnika 😎 alebo je to naozaj onrdov agent 😀

pralinka25
19. jan 2024

@marseillefan no ja pralinky poslem ale dobre si to zvazte to bude chciet adresy a ide leto - tie kila navyse .....😝

tanyag
19. jan 2024

@pralinka25 Nie nie...neflirtoval...ja to viem rozoznať 😁 len sme normálne komunikovali...dnes sa asi dobre vyspal, lebo inokedy sa k nemu ani ozvať človek nemôže 🤣🤣🤣 a ak ho niekto naserie, tak dá zabrať každému 🤣

tanyag
19. jan 2024

@pralinka25 Netreba ti adresy..stačí meno a poslať na poštu 😁 tam si to vyzdvihneme 😊

marseillefan
19. jan 2024

@pralinka25 pošli ich Táni, ona ich potom zje a opíše mi ako chutili 🙂

pralinka25
19. jan 2024

@marseillefan a bude mat o faldu viac pre ondrika 😂

marseillefan
19. jan 2024

@pralinka25 všetci budú šťastní 🙂

pralinka25
19. jan 2024

@tanyag chudak mal dobry den rozkecl sa a prejavil sa ako psycho

pralinka25
19. jan 2024

@marseillefan win win win

marseillefan
19. jan 2024

@pralinka25 teraz neviem, či je debata o mne, alebo o trénerovi 😂

pralinka25
19. jan 2024

@marseillefan tentokrat som myslela trenera 😂 si v suchu. ci nechces byt? staci povedat 😂

karolinakr
19. jan 2024

@marseillefan že prejavil sa ako psycho..😅 však psychiatricky pacient, to už sme tu mali
ja sa z vas ušúĺam

marseillefan
19. jan 2024

@karolinakr ty si rob zoznam - buzík, psychiatrický pacient, psycho

tanyag
19. jan 2024

@pralinka25 haha 😁 noo tak on to sám priznal, že je psycho...to sú jeho slová a ja som s ním len mohla súhlasiť 🤣🤣🤣 čo iné mi ostávalo...ja som niekedy okolo mužov radšej ticho a len prikyvujem, lebo ak by som im niečo vyvrátila, brali by to ako flirt a už by bol oheň na streche 🤣 ja mám také zážitky zo života, že by si sa čudovala ako si chlapi dokážu namýšľať, že žena má o nich záujem ak je milá 😁

karolinakr
19. jan 2024

ušiel z liečebne, a kym ho nedohonia lekári, trávi čas na fore pre tehotné mamičky

sticker
tanyag
19. jan 2024

@karolinakr to slovo "nedohonia" by som vymenila za - KÝM HO DOBEHNÚ LEKÁRI 😁😁😁