Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@tanyag "ja som tu tiež už veľakrát niečo vysvetľovala ľuďom, ktorí mali niečo proti mne ale nikdy nikdy som nebola nepríjemná...teda aspoň o tom neviem..." - No povedala si mi, že to nemám v hlave poriadku 😔
@pralinka25 "ked ja si myslim ze ondro za to asi ani nemoze. To bude nejaka diagnoza." - Opakujem sa, že nemám....jedine čo mám je diagnóza ramena a chrbta nejako sa dokaličujem 😖 @tanyag mi musí spraviť masáž chrbta s faldou namiesto toho aby som dostal s ňou po hlave 😅
@marseillefan Celý čas si mal na výber 😉 kľudne si mohol napísať, že sa k tomu nebudeš vyjadrovať, že si to nepraješ, že nechceš...ale tým, že si to písal detailnejšie a detailnejšie sa nám naskytli ďalšie a ďalšie otázky a pamätám ako pralinka písala, že jej to je jedno, že ťa nesúdi, len ju to zaujíma a chce pochopiť nejaké veci...a taktiež netreba sa urážať za názory iných ľudí...ja som tu za celý čas nepostrehla, aby sa nejaká žena urazila na to, čo sa tu popísalo, dokonca nás neurazilo ani to, ako Ondrík o nás rozmýšľa...proste sme tu ženy, ktoré sú vyrovnané so svojími životmi a debatujeme...máme samozrejme otázky, sme zvedavé...veď to je normálne...nikdy nikto niktoho nenútil k tomu, aby tu do detailov rozpisoval svoj život...každý (aj ja) sme to tu písali dobrovoľne...
@ondro1122 to nebola urazka. ako vies ze nemas? dnes je toho strasne vela. zname osobnosti vela krat zistili az vo vyssom veku ze maju problem napriklad taky Anthony Hopkins zistil ze je autista a kopec dalsich.
ondro pri vsetkej ucte po tolkych snahach tolkych ludi v takom casovom rozmedzi a tebou to ani nepohlo nebude uplne bezne. nieco v tom je. a tym ta nechcem urazat. kazdy mame nieco. ale spravna diagnostika by ti mohla pomoct s tym pracovat. pre teba aby si sa mohol pohnut posunut a mal sa lepsie.
@ondro1122 Ondrík, ale tak to nemáš v hlavičke v poriadku. Sám to vieš. To nie je, že som nepríjemna, to je realita. Pravda niekedy bolí a dotkne sa ľudí, ale dôležité je si to aspoň uznať, že áno...mám nejaký problém...a vieš čo? poteším ťa...nie si jediný, ktorý nejaký problém v hlavičke má 😉
A už vidím ako pán m. vyskakuje, že myslím jeho🤣🤣🤣 ale nieee..ja mám tiež problém v hlavičke 😁😁😁 možno menší ako ty, ale mám...si myslíš, že by som 4 roky bola sama kebyže nemám problém? 🤣🤣🤣🤣
hahaha, krásna výmena s ondrom... vy ženy tu nikoho neurážate, a ak aj urážate (tak to tá druhá osoba vníma), tak chyba je vo vnímaní a nie vo vás 🙂 Ďalší krásny príklad toho, ako to na tomto fóre funguje
@marseillefan Svojim spôsobom platíš daň za úprimnosť. Ale čo si vlastne čakal? Vo svojom veku už nemôžeš byť predsa taký naivný, že by si nevedel, že ťa za takéto priznanie modrý koník roznesie na kopytách.
@zuzitko74 preto som komunikoval zahrabný v tejto téme... ale áno, máš pravdu, môžem si za to len a len sám, veď som aj vravel, že som nahnevaný v prvom rade na seba
@marseillefan Tak sa skús odhnevať, kazíš si komunikáciu s babami, s ktorými si sa celkom dobre bavil. Zostal si strašne defenzívny, čo sa ti tak trochu ani nečudujem, ale predtým s tebou bola väčšia sranda.
@pralinka25 Nie to nie diagnóza. To je dnešná doba. Teraz vážne. Keď som mal nejakých 17, 18 alebo 19 neriešil som svoj vzhľad. Vôbec. Vlastne som ho neriešil do 23. Strašne ľutujem, že som vtedy nešportoval a viac sa nesnažil. A ešte jedno a to najpodstatnejšie. Všetko to robia sociálne siete. Taktiež ako ženy sa dostávajú do depiek, že tá a tá má takú postavu ja som na tom rovnako. Proste som začal riešiť čo sa ženám páči. Keď kuknem na seba vidím plešatého 26 ročného chlapa s tenkými rukami a tučnými bokmi (postava sa nezmení ani cvičením je to dané geneticky). Čo sa vám páči na prvý pohľad ? Najmä sú to veľké predlaktia, určitá časť svalov, zadok...Z toho všetkého mám asi len zadok, vytvaroval sa isto lebo ho mám silnejší jak ruky :D Malé percentíčko zaujme oči...a vlastností humor, prenikavý pohľad, charizma, sebavedomie....ten humor niekedy mám keď mám fakt dobrú náladu
@marseillefan pozri, ty si sa tu tiež veľa toho popýtal, aj mňa, odpovedala som ti na tvoje otázky, tiež si si robil srandu istých vecí a nahnevalo ma to? Nie 😉 tiež si mal sexuálne narážky - že som ťa sklamala, že som nemala sex tak dlho, že nový muž v mojom živote ešte neochutnal moju "pralinku", aby nemusel behať za inou do "zabavného parku" ... atď. atď. atď. ale ja som to brala v rámci srandy a ak som to otočila zo srandy na tvoju stranu, tak už bol oheň na streche, už som bola za zlú 😁
Toto je roznesenie na kopytach? nebudte smiešny, tu su stokrat horšie veci riešené..ak toto niekoho položi, je slaboch
ja som tu take tirády zažila, že toto je len 1.stupeň
Lidičky moja obľúbená Tánička ma poprosila aby som to tu nejako stopol
Prosím buďme na seba dobrí a nehádajme sa...Ja som tiež dostal pokutu, ktorú mi vedúca chcela nechať zaplatiť a poriešil som to....aj vy dúfam to poriešite tak, že sa nebudete hádať...prosím vás
@marseillefan boze uz s tym prestan. ja to myslim uple vazne. nevies ake tazke je zit s niecim bojovat a trapit sa lebo s tym sam nemozes nic urobit. vies ty vobec nieco o tychto veciach? ja ano a pisem mu to ako dobre mienenu radu a ty hned za tym hladas urazky. a kludne sa tu mozes urazat. ako som spominala robi sa osveta je viac znamych osobnosti nielen hercov ale aj inych ako tu uz bolo spominane napriklad Musk vsetko su to uspesni ludia ale maju urcity problem. kedysi sa to neriesilo tak s tym museli zit. dnes sa to uz da riesit inak a ondro by mohol mat lahsi zivot. miestotoho sa treba urazit a nechat to hnit.
neviem o co ti ide ale uz si vazne uplne mimo. za vsetkym vidis urazky, a sudenie. nic z toho sa tu nedeje. nerozumiem naco to stale riesis. prestan s tym. si s tym uz vazne otravny. kto ma pozna osobne vie ze som jeden z najtolerantnejsich ludi. ja som to naozaj chcela pochopit pretoze rozmyslas inak ako ja a zaujimalo ma to. ty si to pochopil posvojom a furt ides svoje.
a ondrovi sa snazim pomoct. nesudim ani jeho. a to nepisem teraz o tom co sa riesi tu. pisala som si s nim uz davno nadvazujem aj na to.
@ondro1122 pokial viem a precitala som hodne prispevkov mierenych na teba drviva vacsina ak nie vsetky ti napisali ze najdolezitejsia je charizma. na tom sa zhodli vsetky.
chapem ze chces vyzerat dobre a vsetci sme ta pochvalili ze na tom makas. aj sme ti poradili ze mas makat aj na svojom sebavedomi a sebaucte.
a vlasy si mozes ist dat spravit do turecka. chodia tak uplne bezni chlapi. ak ta toto trapi.
tak mozno sleduj menej siete. toto ti proste skodi.
@tanyag Nedal som bloček a zákazníci boli z finančnej správy...My bločky nedávame...ale nevedel som, že sú z finančnej...som im vysvetlil, že som zabudol...to bolo v septembri...v decembri prišlo rozhodnutie, že firma musí zaplatiť pokutu...oni sa chceli odvolať ale nepodarilo sa...Asi predvčerom mi písala vedúca, že jej mám poslať peniaze na účet, že ona to pošle im ale včera som jej napísal, že to nezaplatím, pretože predošlá vedúca (jej sestra) nám povedala, že nemáme dávať bločky a že ja som si to nevymyslel a ona neodpísala a vymazala správy kde mi písala o tie peniaze
@zuzitko74 Ďakujem ti za názor, presne tak si predstavujem kritiku...
@tanyag Táňa, akože asi si nerozumiem s tvojím humorom, ale ja som fakt nemal pocit, že žartuješ 🙂 Napríklad sa ma dotklo, keď si povedala, že o sebe vyhlasujem, že mi ženy padajú k nohám, čo bohužiaľ nie je pravda, aj keď by som to veľmi veľmi chcel 😂 a ja si hovorím, kde som doriti urobil chybu v komunikácii, ak si takto pochopila, čo píšem 🙂 a teraz sa dozviem, že si len žartovala 🙂
@pralinka25 ja sa ale na vašom správaní zabávam 🙂
@pralinka25 Veď s tými vlasmi v Turecku som to písala aj ja...a v ten deň som sa tak smiala...lebo na FB mi vyskočil článok, že Borisko (Kollár) bol v Turecku si dať spraviť vlasy 🤣🤣🤣 a teraz vážne, poznám niekoľko mužov, ktorí si v Turecku dali spraviť vlasy a musím uznať, že to majú pekné ..
@marseillefan Nie už prosím
@marseillefan 😉
@tanyag Fakt si písala ondrovi, že to tu má zastaviť? 😂
@ondro1122 no určite nič neplať...

@tanyag a na konci som už na výber nemal? 🙂