Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@pralinka25 Ono to pramení aj z toho, že ja nie som spokojný sám so sebou....No hej ale úrazov som mal viac než dosť...
@ondro1122 ondro, ty sa len blby robiš, po chvili z teba aj niečo dobré vylezie
@ondro1122 ved prave mozno necvicis spravne. pozri ked sa dokalicis k nicomu ti to nebude. radsej pomaly ako takto.
pozri nemusis byt spokony. aspon tavoja nespokojnost posuva ale skus to vyvazit. telo naozaj nie je vsetko. venuj sa aj rozvoju osobnosti, charakteru, intelektu atd. najdi spravnu mieru.
@pralinka25 Veľa ľudí ma problémy keď cvičí...Je to ťažké keď cvičíš a nemáš žiadneho osobného lekára, osobného fyzio a pod. Už neraz som počul, že vždy niekoho niečo bolí
@karolinakr Možno som debilko :D
@zuzitko74 😀
@ondro1122 noe len asi si viac skodis ako pomahas. aj k cviceniu treba prisupovat zodpovedne lebo si zabezpecis trvalu invaliditu. to ze aj inych boi je mozno tiez preto lebo cvicia nespravne.
@marseillefan Pôsobil si tu veľmi otvorene a sebavedome. Začal si rozoberať veľmi osobné témy s cudzími ľuďmi, tak prišla aj kritika a následná obrana, že cudzím ľuďom na nejakom fóre sa nemusí nič vysvetľovať.
Veľa ľudí sa tu tvári, že je to len sranda, že sú nad vecou, že nemajú problém s nijakou témou. Ale ja sa priznám, že kritiku môjho súkromného života neznášam ľahko, preto si súkromie najmä pred cudzími ľuďmi chránim.
Mrzí ma, že sa to tu tak trochu zvrhlo a začala tu ostrá výmena názorov, preto si myslím, že niektoré veci nie je dobré verejne rozpitvávať.
@h2 inak myslis ze sa zorro nevratil pod inym nickom? ci to by sa uz prejavil? az sa mi zda cudne ze by sa tak lahko nechal odradit.
@pralinka25 To máš predispozíciu k niečomu tak ti poviem...a silovým tréningom to len zhoršíš asi...ľudia berú čokoľvek ale suplementácie už nie sú také aké kedysi....kedysi všetko bolo v strave a malo by ťa chrániť pred bolesťami a podobne....dneska musíš kupovať doplnky stravy a tiež neviem či to tak pomáha
@minka201 ale on to nepisal len tu. pisal to uz viackrat v roznych temach. preto ked si sa pytala ci sa pozname som napisala ze len tu z kona. ze sem tam spolu suhlasime sem tam nie a sem tam sa zasmejeme. on casto o tychto veciach pisal. a vlastne aspon co som temy videla vzdy to skoncilo nepochopenim preto som to len chcela pochopit. myslela som si ze ked je taky nad vecou nejako to ozrejmi ked to uz tolkokrat spomenul kade tade.
@ondro1122 tak sa s niekym porad aby si to nejako ukociroval lebo potom naco ti bude to cvicenie ked skoncis ako kalika. chapes potom nebudes moct cvicit vobec pripadne skoncis s pohybovymi problemami. to ti zase asi za to nestoji ci? mas problem tusim s ramenom. mas pracu aku mas. potrebujes mat funkcne a zdrave rameno.
@pralinka25 Vieš čo behám po tých doktorov ale to je také vieš 🙄
@karolinakr slusne dievča ma byt o 1830 v posteli
Aby mohla byt o 21:00 doma 😁
@zuzitko74 vieš čo je irónia? že normálne by mi inštinkt hneď hovoril, opýtaj sa jej viac, ale po tejto debate som taký psychicky vyšťavený, že nemám v sebe ani kúštik empatie.
@pralinka25 Po prvé, tie tvoje akože otázky boli na 5xA4... čiže to neboli žiadne otázky. Po druhé, vysvetľoval som, napísal tony textu... len to je ako hrach na stenu hádzať
@minka201 fair point... človek musí byť ale aj asertívny a nastaviť druhým hranice. Ak by som to neurobil, ešte teraz čítam litánie textu plné znechutenia a pasívno agresívnych ženských výlevov. To sa predsa dalo napísať do troch riadkov, že niekto nesúhlasí s mojim životným štýlom, nie?
@marseillefan Ha, ha, asi sa cítiš ako nasýtený roztok, už do seba viac nevstrebeš. Nevadí, mne sa o takýchto veciach aj tak nechce rozprávať.
@ondro1122 a nemoze byt problem aj v tom ze niektore cviky necvicis dobre? ja ked pozeram videa o cviceni niekedy naozaj zalezi na centimetroch, spravnom postaveni, dvihnutie cinky do spravnej polohy, ked ju zdvihnes inak nie len ze nepride progres ale si aj uskodis a tak dalej. ono to cvicenie je normalne veda. preto je dobre mat toho trenera ale nie je trener ako trener. nie kazdy to robi dobre. dnes musis naozaj dat aj na recenzie a tak. lebo aj v tych videach niektori trepu uplne kraviny. kazdopadne treba sa najskor uzdravit a az potom pokracovat. zatial teda citaj knihy
@pralinka25 Zorra by sme okamžite spoznali, on bol nezameniteľný! 😁 Ja neviem, ako je to s tým opätovným prihlásením pod novým nickom, keď niekomu zrušia účet, či sa vôbec môže z toho istého zariadenia prihlásiť, alebo je to nejako zablokované. Možno sa nevrátil, lebo nemôže a možno sa tak urazil, že už nechce. V každom prípade, mne nijako nechýba, aj bez neho ma tu neznáša dosť ľudí. 😅
@h2 😀 myslim ze ide skor o telefonne cislo. ak mas dve, tri da sa prihlasit viac krat. tak to je teraz. kedysi to tak nebolo. jasne nechyba. aj ked dovod jeho zrusenia som ako vzdy prepasla. 🙈
@pralinka25 ani tam si nebola? to bolo to iste 35 stran, potom prišla @h2, že cez vikend pribudlo 30 strán, že nestiha čítať
Odteraz
ked budete s niečim nespokojný, tak takto teraz 😂
@pralinka25, @h2, @tanyag @hugger @ondro1122
@karolinakr no fakt. ani tam. ja hovorim, vzdy vsetko zaujimave zmeskam. 😀
@pralinka25 collect yourself 🤣🤣
@karolinakr cough on it 😂
@karolinakr 😂😂😂 To je super!

@karolinakr party vo dvoch