Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr povedal by som to tak, že pekný ksich je jeho druhá najväčšia prednosť 😂
Mňa normálne už irituje slovné spojenie "značkové oblečenie" a keď k tomu ešte autor pridá navonavkovany...môj ty bože veď už sa zobuďte všetci do jedného.. presne pri tom komente som prestala čítať diskusiu a som za to rada
@karolinakr ja sa divim len jdenej veci ze vies jeho meno 😀 mne sa tak vselikto pozdava na obrazovke ale nikdy neviem mena 👽
@marseillefan jeho prvu prednost som nevidela tak neviem posudit 😀
@karolinakr nebola som tu, nestihla som foto 🤣🤣🤣
@pralinka25 poviem ti len toľko, že ja som ju videl a o depresie mám postarané do konca života 😂
ale nevadí, vykompenzujem si to veľkým autom :D
@janulik2008 na predchadzajucej stranke je foto
@marseillefan 😀 to hadam nie. tak ale co ty, ale co @karolinakr muz. ked videl jeho prednosti
@pralinka25 hlavne ty neurob tú istú chybu, čo my.. a pre dobro svojho muža si nepozri žiadne Dannyho video 😂
@marseillefan 😀 nemat doma okolo seba behajuce deti a nechystat silvestrovsku party uz som tam zavesena 😝 som zvedavaaaaaa a umriem na tu svoju zvedavost raz. dufam ze tato tema nezmizne lebo si nezapamatam to meno a nebudem ho vediet zajtra najst. 😈
@pralinka25 ja ti to vtlčiem do hlavy teda... je to veľmi jednoduché, použijem techniku ako keď sa s deťmi učím do školy...
Volá sa Danny (ako Dannyho 11tka, 12tka, 13tka... to stačí ak si predstavíš jeho prirozdenie, ako mu rastie, najprv na 11 palcov, potom 12 palcov a nakoniec 13 palcov). No a priezvisko je Mountain - to je hora... ako hora svalov, čo má na tele. Nemáš za čo, teraz ho už z hlavy nikdy nedostaneš 😂
@marseillefan no tak teda dik.
ked tu uvidis v januari dve anonymne temy :
jedna:
- moj muz sa so mnou nebavi lebo po nociach vykrikujem meno chlapa z neslusneho prostredia
tak som to ja
a druha:
-moja zena na stare kolena zacala mat sny o neslusnych chlapcoch
tak ta bude muzova
mas na svedomi nas harmonicky manzelsky zivot 😂
@marseillefan 13 palcov? To nemyslíš vážne.
@zuzitko74 no tak keď môj má 20cm ako tvrdím svojej žene (čo je cca 8 palcov), tak jeho má určite 13 palcov 😂
@marseillefan a co este danny d? :D
@dogblock kto je zas danny d? DeVito? 😀
@marseillefan ano to ako v tom vtipe ze pani necudujte sa ze damy maju problem s mierami ked ich cely zivot presviedcate ze vasich 11 cm je 20 😂
@pralinka25 že Danny de Vito - kto už skúma de Vita 🤣
@karolinakr no sak to bol vtip. ale aj tak chcem vediet kto je danny D 😉
@pralinka25 však už si ho prelustrovala, nie?
@pralinka25 Danny Mountain je len jeden
@karolinakr no ja viem ale dogblock pisala ze co este danny d? :D tak som bola zvedava kto je zas to.
@pralinka25 podla mňa tento
@pralinka25 asi aj ona zistila jeho kvality 🤣
@karolinakr aha 😀 ja som zatial videla len ksicht. na dalsie kavlity este nedoslo 😇
@karolinakr inak ondra ja slaktrafi. teraz sme mu jasne potvrdili ze ma cely bozi cas pravdu. aspon sa problem vyriesil.
@pralinka25 Ale vsak on aj ma v principe pravdu, ale len taku polovicnu. Jasne ze tu vsetky slintame po inom, ale doma by sme to nechceli. Aj on ma pravdu, aj my. jeho problem je asi taky, ako keby som ja cely den chodila len s tyrajucimi myslienkami, ze co ked prave umrem. Henten strom na mna padne, toto auto do mna narazi, ten pan co ide oproti mne urcte vytiahne noz a bodne ma, atd. To by bolo na zblaznenie. Ale neznamena to, ze raz zacas sa clovek nezamysli, bohvie kolko bude zit, ako umrie a pod.
Ondro ak to citas... @ondro1122 tu mas dobre prirovnanie, preco tvoje myslenie nie je ok. Ak by si cely den myslel na smrt, bol by si schopny priznat, ze potrebujes odbornu pomoc?
@pralinka25 😂
@lilitela ale jasne. asi v kazdom vztahu cas od casu padne myslienka aku ma on (ci ten druhy je verny atd. ale normelneho cloveka to nerozklada do takej miery aby ho to odradilo mat vztah.) ano on jednoznacne potrebuje pomoc. a ak by ju vyhladal mohol by si splnit sny. pretoze on v skutocnosti nechce byt sam. chyba mu vztah, chce to, ale nevie to dosiahnut lebo .... to je ako keby nemal nohu ale ani za boha nechce protezu a napriek tomu si predstavuje ze bude olympijskym bezcom. s protezou by stale byt mohol. bez nej tazko. tak je to s ondrom a psycho pomocou. na to nie je nic zle dat si pomoct. pretoze on je skratka frustrovany z toho. bolo by uplne ine keby jeho rozhodnutie byt sam bolo zalozene na uplne inom zaklade. su ludia co chcu byt sami ale oni to maju v hlave usporiadane inak.

@marseillefan
@pralinka25
mňa z vás vystrie..Ale ma pekný ksicht, musíte uznať