Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
Siroky pas nevylucuje vyrysovanost
@ondro1122 to je moj sen od 7.rokoch chodit na karate, este som sa k tomu nedostala..teraz rozmyslam, že namiestno predplatneho v posilovni na cely rok by som mohla chodit na nejaky kurz radšej kickbox
alebo tak niečo
@pralinka25 nevylučuje ale najprv treba objem a silu a až potom 😁...ale čo tam potom ja nechcem aby ma žena chcela pre postavu ale za to aký som...posilka to len hobby
@karolinakr veď aj aj
@karolinakr ja by som šiel na niečo čínske...chcel by som mať také silné palce jak Brusko Lee 😂
@ondro1122 ked je muz atraktivny, moze byt namysleny, rozmaznany, ked je neatraktivny, moze byt citlivy a pritom nudny..Idealny kombinacia sexy telo a dobra povaha, a mat oci len pre tu vyvolenu..Takeho ked najdeš, vyhravaš zlatu hviezdu z Maleho voza, lebo taky ešte po zemi asi nechodil, česť výnimkám..
@ondro1122 Ondro, ešte stále sa trápiš predstavou, že všetky chceme svalovcov a chlap, ktorý nemá určité vysoké percento svalovej hmoty, nemá šancu? To je taká blbosť, že až. Ešte si nevidel chudého chlapa s frajerkou, alebo manželkou? Alebo si myslíš, že tie ich ženy ich majú z núdze a pritom túžia po svalovcoch? Nechcem tu veľmi vyťahovať informácie z môjho súkromia, ale môj bývalý frajer, s ktorým som bola 10 rokov, mal pri výške 187cm možno tak maximálne 60kg, ak vôbec. Telesný tuk nula, svalová hmota nula celá nula. A bol to krásny charizmatický sexi chlap, muzikant, baby po ňom išli. V živote nebol v posilke, také niečo absurdné by mu ani nenapadlo. Čiže, keď nemáš svaly, zober namiesto činky do ruky gitaru. 😉
@karolinakr Pre to sme nastavený tak, že každý má od prírody nejaké negatívum a niekto pozitívum 😉 niekto je silný od prírody, iný je zas talent na jazyky alebo má talent na matematiku a pod.
@ondro1122 načo potom chodiš do posilky? Ondro ! ty nás tu ťaháš za nos
@karolinakr Pretože ma to baví ☺️
@h2 hmmmm gitarista 🤩
Minule som napísal jednej slečne, ktorá ma zaujala...aj staršia je aj aktívna a celkom atraktívna no odozvu som nedostal do čerta
@karolinakr Juj, neviem na koho známeho sa pralinka podobá a momentálne som trochu mimo. Mamina leží na JIS-ke 😥
@grof_monte_christo 🥺 co sa stalo
@pralinka25 Je toho viac, ale dostala do toho pľúcnu emboliu.
Týmto ale nechcem prerušiť tému, aby to tu nebolo moc smutné.
@grof_monte_christo ☹️ Držím palce, nech všetko dobre dopadne a nech sa maminka rýchlo uzdraví. 🍀
@grof_monte_christo Kľudne píš o čom chceš
@h2
@grof_monte_christo Nápodobne držím palce, veľa zdravia...
@grof_monte_christo modli sa za ňu
Veľmi pekne ďakujem všetkým za podporu ♥️
@grof_monte_christo drzim palce ❤️
Mne tu na Mk je veľmi smiešno z niektorých nikov 😂
@ondro1122 napriklad?

@pralinka25 Tak aj tvoj nik je zaujímavý 😂 ale všimol som si aj niky ako: vyrovnanaosoba, plnenapaprika, svetlonos, dzescebuly (východniarčina po sk - kde ste boli), salamistka 😂😂😂

@karolinakr Joj na toto by som musel mať vlastného doktora a fyzio toto všetko zvládať...dakto to zvládne ale niekto nie...zranenia sa stávajú často profesionálom aj...ale človek keď chodí so roboty a má popri tom robiť dve športy no vieš jak to je