icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
1. feb 2024

@ondro1122 Jeeej Ondrík, ďakujem pekne 😊 také pekné prianie pre seba samého 😁😁😁

tanyag
1. feb 2024

@minka201 Ďakujeeem pekne 😊

tanyag
1. feb 2024

@karolinakr Ďakujeeem pekne 😊😊😊

tanyag
1. feb 2024

@pralinka25 Ty si NAJ 🤣🤣🤣 Ďakujem za pralinku aj za Mars 😁😁 škoda, že tá skutočná tyčinka to s nami vzdala 😀

tanyag
1. feb 2024

@hugger Ďakujeeeem pekne Huggerinko 😊😊😊

grof_monte_christo
1. feb 2024

@tanyag Asi som dnes posledná 🙂. Aj odo mňa všetko najlepšie k dnešným meninám 🍀

tanyag
1. feb 2024

@grof_monte_christo Ďakujem veľmi pekne 😊 a nebooj, vy ste si aspoň spomenuli, ale ľudia v reálnom živote nie 🤣🤣🤣

grof_monte_christo
1. feb 2024

@tanyag Nič si z toho nerob, na moje meniny zabudne skoro každý, lebo ich mám vo vianočnom období a vtedy kalendár takmer nikto nesleduje 🙂.

tanyag
1. feb 2024

@grof_monte_christo Nerobím si z toho nič 😉 ja to vôbec ale vôbec neriešim...ale je milé, keď si spomenú ľudia, od ktorých by ti ani nenapadlo, že ti zablahoželajú 😉 Takže vám ďakujem, potešilo 😊

pralinka25
1. feb 2024

@grof_monte_christo tak aby si neprisla zkrátka posielam dodatocne meninovu pralinku tiez. tu by nikto nemal zostat bez pralinky. ja si vas vykrmim a potom vas zozeriem 😂
ako sa ma mama?

pralinka25
1. feb 2024

@tanyag nevadi my si pomozeme za kazdych okolnosti. s marsom ci bez. este ich mam v sakli dost 😝

karolinakr
1. feb 2024

@pralinka25
potom budeš tučík, tukinko, pralinka - tukinka

pralinka25
1. feb 2024

@karolinakr vycvicim

sticker
grof_monte_christo
2. feb 2024

@pralinka25 Ďakujem krásne za pralinku 🙂. Mame sa ešte nepolepsilo, je to veľmi zložite.

pralinka25
2. feb 2024

@grof_monte_christo tak snad to bude lepsie. 😔

grof_monte_christo
2. feb 2024

@pralinka25 Embólia je veľká záťaž pre srdce, už to nedáva, potrebuje kardiostimulátor.

grof_monte_christo
2. feb 2024

Ľudkovia, mávate obdobia, že si myslíte, že sa už nič nemôže viac skomplikovať a predsa sa tak stane? Nemecká pošta stratila zásielku s mojou cipovou kartou, ktorú si vkladám do laptopu, aby som sa dostala do programov firmy, pre ktorú externe pracujem. Takže ja možno ešte budem musieť ísť do DE, aby sa vybavila nova karta. Absolútne sa mi to momentálne nehodí 😓

tanyag
2. feb 2024

@grof_monte_christo To mi je ľúto 😔 mávala som také obdobia stále ale vďakabohu sa to otočilo...

grof_monte_christo
2. feb 2024

@tanyag Áno, nemôže byť stále zle.

Ale inak ma skoro vystrelo. Že až po 10 dňoch od podania môže odosielateľ podať žiadosť na pátranie po zásielke. Dovtedy vám nemecka pošta nedá žiadne info o zásielke.

tanyag
2. feb 2024

@grof_monte_christo Možno ešte príde alebo naisto stratili?

karolinakr
2. feb 2024

Ked sa darí, tak sa darí..

grof_monte_christo
2. feb 2024

@tanyag Odosielateľovi (firme v Nemecku) nedali žiadnu informáciu, až v pondelok si majú oficiálne podať žiadosť. Tu ide o to, ze ja bez toho nemôžem pracovať a aby toho nebolo dosť, tak vo firme nie je nikto, kto by ma v mojej činnosti vedel zastúpit 🤷. Preto sa asi vykasleme na poštu a začneme vybavovať novú kartu.

karolinakr
2. feb 2024

@grof_monte_christo ked si im volala, čo ti povedali? Že maš ist ozlomkrky do Nemecka? akurat ked je mamke zle..to je velmi zlá suhra okolnosti

grof_monte_christo
2. feb 2024

@karolinakr Nie, o mojej mame ani nevedia. Asi to spravíme tak, že do Nemecka pošlem len laptop. To sa ešte preveruje, či to bude takto stačiť.

karolinakr
2. feb 2024

@grof_monte_christo čo blázniš? ešte aj ten ti stratia

grof_monte_christo
2. feb 2024

@karolinakr Minulý rok vsetko klaplo na jednotku a to som posielala aj laptop, do týždňa som mala všetko spat na Slovensku. Skrátka smola. Toto sa vo firme ešte nikdy nikomu nestalo a majú viac externych v zahraničí.

karolinakr
2. feb 2024

@grof_monte_christo ano, len akou spoločnostou
Ked ti stratia kartu, možu aj laptop

minka201
2. feb 2024

@tanyag Mňa zaujíma, či ti ľudia schválne dávajú k sviatku bonbonieru Tatiana 😀

h2
2. feb 2024

@tanyag Pripájam sa k želaniam, dodatočne všetko najlepšie.

karolinakr
2. feb 2024

@h2 aj tebe som gratulovala, ani si mi nepoďakovala