icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

h2
2. feb 2024

@karolinakr Mne? A k čomu? Ja nič nemám. Ale ďakujem teda veľmi pekne. 😀😘

h2
2. feb 2024

@karolinakr Ahá, už vidím, nejako som to prehliadla. Ja mám ešte do menín tak trištvrte roka.

tanyag
2. feb 2024

@h2 Ďakujem krásne 😊

tanyag
2. feb 2024

@minka201 Haha...nie...každý vie, že ja sladké veľmi nemusím...a nie preto, že teraz chudnem, ale celkovo ja na sladké nie som...ja skôr na slané...klobásky, slaninku a taaaak 🤣🤣🤣🤣

pralinka25
2. feb 2024

@karolinakr a mne k eve nepogratulujes?

pralinka25
2. feb 2024

@tanyag ale pralinku si das 😃

karolinakr
2. feb 2024

@pralinka25 eva je prezývka alebo prezúvka

pralinka25
2. feb 2024

@karolinakr 😀 prezuvka. no ale tak a to mi ako nemozes zagratulovat aj tak? cs! jedno pismeno sa mi zhoduje. tak co. to je skoro to iste.

karolinakr
2. feb 2024

@pralinka25 mam ti gratulovat bez sviatku? a to si ako predstavuješ?
@h2 je vynimka, tej som gratulovala aj minule a teraz v predstihu 10 mesiacov

h2
2. feb 2024

@pralinka25 Všetko najlepšie, Evi! Moja sestra je Eva, celý život jej to meno závidím. Hoci teda, meniny na Vianoce nič moc.

karolinakr
2. feb 2024

@h2 ale však ona je Eva? tu si zo mňa robi srandičky, že Eva Mazikova, tak ja neviem či je, či neni, asi aj ty si jej skočila na lep

karolinakr
2. feb 2024

@h2 hádam by si jej neverila

h2
2. feb 2024

@karolinakr Podľa mňa je Eva. Až natoľko sa hádam s tou Mázikovou nestotožnila. 😁

ondro1122
autor
2. feb 2024

Inak @h2 strašne ma zaujíma tvoj názor
@pralinka25 sa dosť vyjadrila o mladých dievčatách ale zaujíma ma tvoj názor
Jednak ma strašne zaujíma, že prečo nemám žiadny záujem na zoznamkach zo strany žien ? Nemôžem sa cítiť príťažlivý keď lajkujem ako blázon a mne sa nedostane odozva...Vyzerám na fotkách nejako, že si neverím ? Alebo si myslíš, že je zo mňa na fotkách cítiť nejaká neistota ? Neviem fakt ale niečo na tom bude...alebo nemám dostatočne vyplnený profil ?...môj trenér je kulturista (však fitness trenér) viem že dievčatá letia na atletické typy no on mal si len tak urobil tinder a už za paru dní mal ani neviem koľko lajkov...ja za roky mám dokopy možno 12 na badoo...neber to ako že si neverím ale čo v tom bude ?...Ja si myslím, že som príťažlivý iba pre určitú skupinu dievčat. Teda veľmi malú skupinu dievčat možno tak 20 percent, ktoré pozerajú skôr na to či je chlap sympatický...Aj keď momentálne som sympatický nebol :(....možno vyzerám utrápene alebo neviem....Budem rád keď dostanem od teba odozvu ;)

ondro1122
autor
2. feb 2024

A hej ženy budem mať asi novú prácu budem rozvážač jedla :D

karolinakr
2. feb 2024

@ondro1122 za ktoru službu?

h2
2. feb 2024

@ondro1122 Je od teba pekné, že si ma poctil svojou dôverou, ale obávam sa, že ti neviem odpovedať. Nikdy v živote som na žiadnej zoznamke nebola. A vzhľadom k môjmu veku netuším, ako zmýšľajú dnešné dievčatá, čo chcú od chlapov. Písala som ti, že ja sama som mala bývalého partnera s totálne neatletickou postavou, čiže určite to nie je tak, že svaly proste musia byť. Nemusia. Ja som z generácie, ktorá sa zoznamovala klasickým spôsobom, naživo. Skús sa vykašľať na zoznamky a skúsiť to cez reálne ženy. Určite máš kamošov, ktorí majú frajerky. A tie majú určite kamošky, ktoré sú single. Dajte dokopy väčšiu partiu, možno ti nejaká padne do oka. Hlavne sa snaž tváriť prijemne, nie, ako čínsky boh pomsty.

ondro1122
autor
2. feb 2024

@h2 A hej veľmi ma tiež zaujíma prečo sa ženy skôr dostanú z rozchodu ako muži...prečo to tak je ?....Jasné niektoré prežívajú viac niektoré menej ale prečo väčšina žien sa dostane z rozchodu skôr ako muži ? Bohužiaľ veľa krát som počul, že ten a ten dokonca prežíval tak rozchod, že sa išiel zabiť dokonca aj došlo k najhoršiemu....alebo chlapi z môjho mesta (dokonca 3) sa zabili kvôli dlhom (pravdepodobne) dokonca taktiež niekto spacha samovraždu pre depresie....ale väčšinou ju páchajú chlapi...sú ženy psychicky silnejšie a chlapi psychicky labilnejší ? V čom tom je ? Strašne rád si vypočujem tvoj názor....Ešte k tým rozchodom...Prečo rozchody dávajú skôr ženy ako muži ?...Rád si prečítam názory aj iných diskutujúcich ;)

ondro1122
autor
2. feb 2024

@karolinakr Jedlo 🙂 Burgre hlavne

karolinakr
2. feb 2024

@ondro1122 ženy vela rozpravaju s kdekym stazuju sa a plaču , muži musia byt tvrdi chlapi , dusia v sebe pocity, ked sa rozplaču, tak zožnu vysmech atd, vela zauživanych kliše, nerozoberaju, nepitvaju svoje pocity s priatelmi, mamou, bratom , kamošom, bratrancom, virtualne, tak nemaju ako ten smutok spracovať
k psychologovi nepojdu ani za svet, k urologovi a sexuologovi vobec nie, svoje problemy neriešia, tak im najlepšia volba pride sa odrovnať celkom

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
h2
2. feb 2024

@ondro1122 Nemyslím si, že by to ženy zvládali ľahšie. Stačí sa pozrieť na diskusie na koníku. Chlap si odíde za novou frajerkou a žena je z toho mesiace hotová. Alebo sa rozídu, on má do pár týždňov novú babu a jeho bývalá je sama celé mesiace, alebo aj dlhšie. Toto je veľmi individuálne a nedá sa povedať, že všetky ženy tak a všetci muži inak. A ženy páchajú samovraždy menej, ako chlapi, lebo sú väčšinou zodpovednejšie, majú na pamäti svoju rodinu, rodičov, ktorým by tým veľmi ublížili a to nechcú, hoci by sa im aj práve nechcelo žiť ďalej. A to, že sa skôr rozchádzajú ženy s mužmi, než naopak, je tiež len tvoj subjektívny pocit. Je to tak fifty fifty podľa mňa.

karolinakr
2. feb 2024

@ondro1122 ja lajkom až taku dôležitosť nepripisujem, radšej sa dotahujem intelektualne na facebooku, vela ludi to nezvlada, a ake vygrcy zo seba vedia dostať...aj mam pochybnosti, aka skupina ludi sa tam vobec nachadza
ako v štvrtej cenovej po 4 borovičkach, asi take vyplody tam nachadzam

karolinakr
2. feb 2024

@ondro1122 a čo sa tvojich lajkov a krasy tyka, mi pride, akoby si prave včera pristal z Marsu, to si nevedel, že su ludia aj krasni? to neni nikoho zasluha, proste maš dobre geny, krasnych rodičov, prarodičov, bum, si krasavec, tak jasne, že viac žien sa za tebou otočí ako ked neoplyvaš šarmom až tak, a i potom dostaneš tie vytužene lajky
muži aj ženy, čo odmalička vyrastali v obdive od inych, vedia o tomto svojom benefite a narabať s nim vo svoj prosech, kde ako sa tvariť, aby zapôsobili, a narabaju s vyzorom ako nejakou komoditou
ak sa ta to netyka, a nemaš tento dar, neostava ti nič ine, ale zapôsobiť niečim iným, sexappealom napríklad, inteligenciou, vtipom, alebo aj spravaním, každý ma svoj štýl a vyberie si niečo svoje, čo dava do pozornosti, aby ohúril druhé pohlavie...každý pozna svoje klady a zapory a pracuje s nimi
preto sa čudujem, že tebe to ešte nedošlo a ako 26 ročný skúmaš takéto základné veci

karolinakr
2. feb 2024

@ondro1122 mne sa vzdy páčili sebavedomi muži, aj ked neboli ideal krasy, ale vstupili do miestnosti, akoby im patrila, takeho si vždy všimnem

tanyag
2. feb 2024

@ondro1122 Ondrík a čo by si z tých lajkov mal?...ja osobne som nikdy na zoznamke žiadnému mužovi lajk nedala....ja som ich mala denne desiatky a aj tak to nič neznamenalo 🤭

karolinakr
2. feb 2024

@tanyag ondro chce byt až zufalo obletovany, ale nejak mu to nejde,.

karolinakr
2. feb 2024

@tanyag ja som zažila za cely život raz chlapa, ktory sa spraval presne tak ako som si vysnila, od prejavu, chodze, reči až po sex, bolo to tak, nikdy predtym ani potom..on mal ine nedostatky zas, to je na inu debatu, ale takeho, tak to veru malokto vie zahrať..
Bol mladší o dosť

tanyag
2. feb 2024

@karolinakr Noo tak radšej budem nepovšimnutá, ako obletovaná blbcami na zoznamkách 🤣 lebo žiaden, ale žiaden muž nikdy nepochopí akí vedia byť muži na zoznmkách...tiež som sa dávnejšie doťahovala s jedným, ktorý sa ma snažil presvedčiť, že ženy sú k*rvy na zoznamkách a ponúkajú fotky, videa za peniaze...tak som mu poslala desiatok správ od mužov, ktorí mi ponúkali peniaze za sex, fajku....ktorých prva veta bola...TAK BY SOM SI ŤA POSADIL NA SVOJHO KONÍKA...TEBA BY SOM S RADOSŤOU PRETIAHOL...atď atď.atď. ...a každy jeden ti povie.. JA TAKÝ NIE SOM, MNE NEJDE O SEX...a po pár dňoch máš správu...TÚŽIM PO TEBE, MÁM NA TEBA CHUŤ, VYLÍZAL BY SOM ŤA 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

karolinakr
2. feb 2024

@tanyag 😀 😀