Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
Niekedy si ťukám hlavu o stenu, že prečo nie som flegma...niečo také by som neriešil.. a bolo by mi všetko jedno....ale zas by som nezaložil diskusiu a nediskutoval s vami a nepospoznával vás 😇
@ondro1122 haha, pozrela som si ho, nebol on na plastike? moc umelý
@karolinakr nooo nie, o nahých fotkách ani reč nebola 🤣 ale potom mi písal, že konečne mal sex po 7 rokoch, tak som mu napísala, že gratulujem....a on, že hoci sám so sebou ale že striekal až 1m na kachličky 🙄🙄🙄 ja neviem prečo ja mám také šťastie 🤣🤣🤣🤣
@tanyag možno tým, aká si milá, veselá, otvorená, majú pocit, že sa ti môže zdôveriť vôbec so všetkým
@karolinakr No to môžu 🤣🤣🤣 ale tak sú isté hranice nie? akokeby mňa zaujímalo ako vysoko niekto vystriekne 🤣🤣🤣
@karolinakr Tak jak Ronaldo 😂
@minka201 hahaha neviem, ale ja kebyže si robím čiarky koľko vtákov som videla, tak mám zapísanú jednu stranu 🤣🤣🤣🤣 toto tiež nepochopím...ale ja som na to vždy odpísala, že NIČ MOC...že sa nemá čím chváliť, že na jeho mieste by som ho už nikdy ale nikdy z nohavíc nevyťahovala 🤣 samozrejme prišli nadávky a zablokovali ma 🤣🤣🤣
@tanyag ty dńeska dávaš pecky
@karolinakr Ten plačúci medvedzko je zlatý a taký šmišny 😂
@karolinakr ale tak to je smutná realita 😁😁😁 resp. môj smutný život na zoznamke 🤣
@grof_monte_christo Kariku si čítala?
@karolinakr Ešte nie, ale po tvojich odporúčaniach si niečo pozriem.
@grof_monte_christo no, to zas ja mam špecificky vkus, zväčša je to o mafii, a to ja môžem ako sa hovori, a videla si film Trhlina s Maštalírom a Mariou Bartaloš? Tak to bola blbosť jak traky, ale na podnet knihy od Kariku podla skutočnej udalosti,Kniha bola napínavá velmi teda..Radšej si predtým pozri nejaké recenzie
na tych zoznamkach je ocividne celkom sranda. 😀
@pralinka25 posielam ti gratulaciu, neviem sice k čomu
aj som sa pytala, ako si to predstavujes, to si už neodpisala - si urazená? mám ti poslať dve gratulácie?
@karolinakr ano este dezert si k tomu prosim ked uz. dobre nie som eva ale meniny som mala dokonca v tomto roku uz. takze zas az tak silno neklamem 😉
P.S. Evku si mi vymyslela ty 😝
@pralinka25 takže ty si Ernestína, aha, tak už chápem
@karolinakr ty si snad vestica

@tanyag ja že pýtal nahú fotku, aby mohol knihu napísať 😀