Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
Niekedy si ťukám hlavu o stenu, že prečo nie som flegma...niečo také by som neriešil.. a bolo by mi všetko jedno....ale zas by som nezaložil diskusiu a nediskutoval s vami a nepospoznával vás 😇
@karolinakr nooo nie, o nahých fotkách ani reč nebola 🤣 ale potom mi písal, že konečne mal sex po 7 rokoch, tak som mu napísala, že gratulujem....a on, že hoci sám so sebou ale že striekal až 1m na kachličky 🙄🙄🙄 ja neviem prečo ja mám také šťastie 🤣🤣🤣🤣
@tanyag možno tým, aká si milá, veselá, otvorená, majú pocit, že sa ti môže zdôveriť vôbec so všetkým
@karolinakr No to môžu 🤣🤣🤣 ale tak sú isté hranice nie? akokeby mňa zaujímalo ako vysoko niekto vystriekne 🤣🤣🤣
@minka201 hahaha neviem, ale ja kebyže si robím čiarky koľko vtákov som videla, tak mám zapísanú jednu stranu 🤣🤣🤣🤣 toto tiež nepochopím...ale ja som na to vždy odpísala, že NIČ MOC...že sa nemá čím chváliť, že na jeho mieste by som ho už nikdy ale nikdy z nohavíc nevyťahovala 🤣 samozrejme prišli nadávky a zablokovali ma 🤣🤣🤣
@grof_monte_christo no, to zas ja mam špecificky vkus, zväčša je to o mafii, a to ja môžem ako sa hovori, a videla si film Trhlina s Maštalírom a Mariou Bartaloš? Tak to bola blbosť jak traky, ale na podnet knihy od Kariku podla skutočnej udalosti,Kniha bola napínavá velmi teda..Radšej si predtým pozri nejaké recenzie
@pralinka25 posielam ti gratulaciu, neviem sice k čomu
aj som sa pytala, ako si to predstavujes, to si už neodpisala - si urazená? mám ti poslať dve gratulácie?
@karolinakr ano este dezert si k tomu prosim ked uz. dobre nie som eva ale meniny som mala dokonca v tomto roku uz. takze zas az tak silno neklamem 😉
P.S. Evku si mi vymyslela ty 😝

@tanyag ja že pýtal nahú fotku, aby mohol knihu napísať 😀