icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
5. feb 2024

@h2 😅😅

karolinakr
5. feb 2024

@ondro1122 takže maš našliapnute na novu kariéru..hm..ešte štastie, že ta vyhodili

karolinakr
5. feb 2024

@ondro1122 ja mažem len, kde sa moc vychvaĺujem..To zo skromnosti

karolinakr
5. feb 2024

@ondro1122 sused chcel ist roznašat obedy, že dali mu 45, on vladal rozniesť len 20 😂 on ma nadvahu, kym vyliezol do tych schodov, ani sa mu nečudujem

pralinka25
5. feb 2024

@h2 aj ja chcem vediet preco

grof_monte_christo
5. feb 2024

@pralinka25 Spomínali sme jeden nick a H2 napísala, že to nie je vhodné, baviť sa o niekom, kto nie je v tejto diskusii. Tak to zmazala.

h2
5. feb 2024

@pralinka25 ✉️😊
Ale v podstate ti to už @grof_monte_christo vysvetlila. Ja už som radšej opatrná. Lebo všetko čo poviem (napíšem) môže byť použité proti mne. A aj bude, o tom si nerobím žiadne ilúzie.

karolinakr
5. feb 2024

@h2 aha, teraz mi to docvaklo hehe

h2
5. feb 2024

Ani som to nemusela mazať, dotyčný sa predvádza v celej svojej rozumnej kráse 😁🤦‍♀️: https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/co-si-pomysliet-o-takom-cloveku-2/

grof_monte_christo
5. feb 2024

@h2 Ja si myslim, že na MK prišiel trollovat.

minka201
5. feb 2024

Ďalší vtipný nick som zahliadla: thereisabear 😀

pralinka25
5. feb 2024

@h2 no krasa

sticker
h2
5. feb 2024

Ináč, klikla som si na jeho profil, že odkiaľ asi je a normálne sa teraz hanbím, že "Bratislava - Ružinov". Takúto hanbu nám, Ružinovčanom, robí! 🤦‍♀️

pralinka25
5. feb 2024

@h2 podla mna to je fake. to je nejaky psychopat co sa nudi zas. kon je tusim magnetom na taketo retardery.

karolinakr
5. feb 2024
karolinakr
5. feb 2024

@h2 viesta mu tam dobre davala, že nech si priloži hlinu od fikusu na prsia a či sa maju skladať na veniec

karolinakr
5. feb 2024

@h2 tento nebude Ivanuška, to bude asi z ineho oddelenia pacient

karolinakr
5. feb 2024

@h2
@pralinka25
on si dojde ulavit na ženske forum, a ženy mu tu naložia, že sa mu zdravotne ešte pohoršilo 😀

grof_monte_christo
5. feb 2024

@karolinakr Len provokuje, chce zaujať alebo testuje naivitu žien na MK, co všetko mu zožerú.

karolinakr
5. feb 2024

@h2
@pralinka25
@grof_monte_christo
šicko zmazané, šicke
obe témy mi zmizli pred očami

h2
5. feb 2024

@karolinakr Keby len témy! Už zmazali aj jeho. 😧

karolinakr
5. feb 2024

@h2 on teraz bude sám so svojimi chorobami
iný hypochonder

ondro1122
autor
5. feb 2024

Dámy teraz som sa pred chvíľou vrátil od fyzioterapeuta lebo som chcel už riešiť dávnejšie bolesti chrbta a fyzioterapeut mi povedal, že mám toho trocha viac...slabý stred tela, problém s dýchaním (neviem dýchať cez hruď) bol zdivený, že pred alebo po cvičení nedávam strečing... chôdza je dosť rovná (silové cvičenie má narovnalo) ale plecia sú veľmi vpredu a mám problém s členkami (kladivkové prsty).... keďže mám ramená vpredu nesedím správne....tohto fyzia mi vybavil brat a ten fyzio a brat poznajú trenéra, ktorý rieši takéto veci ako strečingy a tak...Že dokonca keď vidí nového člena ako je celý zohnutý ani s ním necvičí ale rovno ho pošle ku fyzio....môj trenér také veci nerieši...strečingy nepodporuje lebo povedal, že skôr sa pri tom zraníš keď ideš cvičiť...Brat už mi chce vybaviť toho trenéra, ktorého pozná, čo rieši strečingy a také veci....Slečny mám ho vymeniť ? Za toho môjho som urobil určite progres ale za cenu bolestivú :(

rorino
5. feb 2024

@ondro1122 to čo máš za trénera,čo povie,že pri strečingu sa zranis,a správne dýchanie je do brucha

pralinka25
5. feb 2024

@ondro1122 urcite je zdravie najprvoradejsie. ak to budes mat zmaknute uvidis ze aj progres bude. neboj sa toho. nie je nic horsie ako si znicit zdravie. potom uz nenastane nikdy ziaden progres.

pralinka25
5. feb 2024

@karolinakr @h2 @grof_monte_christo a mame zas po srande. podla mna si bud robil srandu alebo je to vazne uplny cvok. skor dufam ze ta prva moznost lebo pritomnost takychto individui medzi nami ma desi 😀

karolinakr
5. feb 2024

@pralinka25 no ale za to ho zrušili, že je cvok? tu su tie diagnozy neprípustné?

pralinka25
5. feb 2024

@karolinakr no lenze si vezmi kolko tu takych diagnozovanych je. asi sa boja ze aj na nich to bude mat zly vplyv 😀

panda21
6. feb 2024

@ondro1122 čiže som písala správne. Nemáš spevnený core, možno aj diastaza? Áno, naučiť sa správne dýchať do hrude je dosť o drzku, tiež som si tým prešla. Strečing pred tréningom je snáď to najdôležitejšie z celého tréningu. Akého to máš prosím ťa trénera? Tiež tie plecia vpredu môže byť z nôh a stredu tela. Ono celé telo je dosť prepojené. Keď je pokazená jedna časť, nejako ovplyvní inú časť tela. Samozrejme vymeniť trénera za poriadneho, ktorý vie niečo aj o fyzioterapii, keďže na ňu sám posiela, určité vidí chyby držania tela a dýchania. Zmen. Uvidíš, že aj progres začneš robiť rýchlejšie.

ondro1122
autor
7. feb 2024

@panda21 mám ešte asi 4 vstupy do mojej posilky a možno potom zmením ale sám neviem ako to oznámim trénerovi keď sme sa dali aj na kamarátsku rovinu