Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr No ja ťa nepresviedčam o ničom, len som sa pýtala, čo sa stalo...sama si napísala, že to berieš ako urážku, tak som bola zvedavá, že čo ťa urazilo...to je všetko 😉
@tanyag @karolinakr baby tiez som sa stratila. asi mi zas nieco uniklo 🙄
no neva. s pismenkami je to tak. niekedy narobia zmatok.
@karolinakr však ja som vravel, že som hlúpy dement 😂 a nikto mi neverí ale až v 15-tich som sa naučil na bicykli 🤣
@ondro1122
tak to zas ne, ale niekomu rodičia ani ten bycikel nekupia..ja som sa tiež až na susedovom naučila voziť
@ondro1122 mne sa forma bicykel tiež viac páči
@karolinakr ty si myslela ten úryvok z inej diskusie? Tak sa priznám, že toto som nebrala vážne a dúfam že ani Ondro to tak nemyslel?
Ľudia, pokooj. Nieže to tu dopadne ako s Marsom. To by bola škoda.
@minka201 Plný súhlas! Bola by veľká škoda prísť o takúto mikro komunitu ♥️
@minka201 Tie hosty ti môžem na jar pofotit, ak by sa ti nejaké páčili a mala pre ne miesto v záhrade 🙂
@grof_monte_christo Jeej, zlatá si ❤️ No ja mám už teraz problém nájsť miesto pre čokoľvek 😀. Ale ktovie, možno by som niečo vymyslela. Každopádne, som zvedavá, aké druhy máš 🙂
@grof_monte_christo Ja mám tieto 🙂
@minka201 Rozumiem, mám s miestom rovnaký problém 🙂. Moje ti pofotim o dva mesiace.
@grof_monte_christo Na jeseň som si kúpila 7 druhov nových tulipánov a len tak-tak som im našla miesto 😀 Som veľmi zvedavá na jar, keď to začne kvitnúť 🙂
https://www.facebook.com/reel/1050445536244957
a uz ste dnes cvicili? 😀
@pralinka25 Haha, ja som bola vo fitku dnes...ale kebyže trapoším so švihadlom, tak sa možno na ňom aj zaškrtím 🤣🤣🤣🤣 ja mám občas problém postaviť sa z podložky na zemi a nie to skakať ako zajačik 🤣 ale máme vo fitku takýchto dvoch...chodia v krátkych gatiach, skôr by som povedala, že v slipoch 🤣🤣🤣 tielko...a skáču o dušu 🤣🤣🤣 pohľad pekný....
@tanyag este by mohli byt bez tielka ako tento nie? nech uz to fitko za nieco stoji. ja do fitka nechodim tak sa musim zmotivovat nejako inak. tento na mna vyskocil na FB ked som pila kavu. vesmir mi hovori zdvihni rit a makaj.
@pralinka25 Veľmi po mužoch nepokukujem 🤣 akože samozrejme, že si ich všimnem, ale neslintám 🤣🤣🤣 mne stačí, že každým úsmevom ma roztápa tréner 🤣🤣🤣🤣🤣
Nerobte chytím depky zasa
@minka201 za 7 týždňov ... a cieľ? hmm...tréner vraví, že ešte 20kg dole a bude dobre 🤣🤣🤣 on zo mňa chce spraviť modelku....osobne nemám cieľ, robím to čisto zo zdravotných dôvodov, nie preto, že som nespokojná...ja som sa cítila dobre aj s 90 kilami...áno, možno si povieš, že neveríš, ale je to tak...ak by nebolo tých zdr.problémov, dodnes asi so sebou nič nerobím...
@tanyag A ty si bola vzdy tak trochu baculka, alebo si pribrala narazovo?
@grof_monte_christo jaká zlatá, že tak trochu baculka 🤣 ja som bola riadne obézna žena...stále...potom som schudla cez 30kg...no a potom som otehotnela, a vyžrala som sa zase...nebudem sa vyhovárať na tehotenstvo...hormóny a neviem čo...proste som sa vyžrala...nejaké kilá išli dole...ale veľmi pomaly...no a teraz to ide lepšie s trénerom...ale je to masaker...dodržiavať jedálniček...každý deň som vo fitku...ale musím uznať...že o jeden zdravotný problém menej 😁 takže to ide tou správnou cestou...
@tanyag Tak to je super 🙂 Ja s kilami bojujem celý život. Keď som mala 18 rokov, podarilo sa mi dať dole 22 kíl za 5 mesiacov. Ale priznám sa, že som si nasadila dosť krutú diétu a po pár rokoch sa mi to vrátilo. Potom sa mi zas podarilo schudnúť a celkom pekne sa vyformovať, išla som na to rozumnejšie aj som dosť cvičila, ale odkedy mám deti, chudne sa mi veľmi ťažko. Telo už nevie tak spolupracovať.

@ondro1122 že ondro, sediš si na kabli, že? nevadi preskočme list a podme ďalej
možno teraz ty sa uraziš, ale ja to naozaj myslim zo srandy 👍