icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

ondro1122
autor
17. feb 2024

Ja som osobne mal nejakých 95 a potom som schudol a bol som jak palica ale teraz mám nejakých 77 ale brucho sa mi ťažko vypracováva mám postavu po mame teda atletickú postavu ja asi nedosiahnem...tučné boky mám a pri tom som dokázal na planku zostať 5:30...ten tuk na bruchu niektorým chlapom ťažko odstrániť

tanyag
17. feb 2024

@minka201 30kg malo byť v tej predošlej správe a nie 3kg 🤣🤣🤣🤣 tak pestrá ako pestrá...už mi to kuracie mäso nejde dole krkom 🤣🤣🤣🤣 a vidíš, ja mám zase pevnú vôľu a odmietnem úplne všetko, čo mi núkajú 🤣🤣🤣 a ani mi to nechýba

tanyag
17. feb 2024

@ondro1122 Akurát včera o tom hovoril tréner...že brucho sa veľmi ťažko formuje...že sám s tým má problém...je kulturista a že vždy 2-3 mesiace pred súťažou prína diéta, cvičenie....a že brucho sa neformovalo...že už z toho bol na prášky...ale že 5 dní pred súťažou sa mu podarilo vyformovať....takže nad tým by som si hlavu nelámala

ondro1122
autor
17. feb 2024

@tanyag hej ale keď chodím na jednorazovku musím byť čo najviac sexoš 😏

tanyag
17. feb 2024

@ondro1122 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ondroooo...tej prostitútke je absolútne jedno, či máš tehličky na bruchu alebo faldy 🤣 len jej nefuň do ucha 🤣🤣🤣🤣

ondro1122
autor
17. feb 2024

@tanyag poviem jej puf puf chrobáčik

minka201
17. feb 2024

@tanyag Došlo mi, že si chcela napísať 30 😀. Ja mam tiež pevnú vôľu, keď sa zatnem, nepovolim. Ale to nemôže byť žiadny cheat day ani kúsoček, lebo by som mala strašné výčitky. Chcela by som byť ako normálni ľudia, že si dám občas kúsok. Ale to nezvládam: buď nikdy nič alebo veľa 😀

tanyag
17. feb 2024

@minka201 Tak mne tréner povedal povedal, že keď schudnem koľko chcem...dá mi udržiavací plán...aby som nechudla a ani nepribrala...a že si kľudne môžem dať aj klobásu, aj slaninu...a ešte dodal...že ak chceme sladké...napr.koláč . tak radšej normalny z cukrárne...sladký, kalorický...ako nejakú fit alternatívu ...že to viac má toho zlého ako dobrého 🤣

pralinka25
17. feb 2024

@tanyag tak trener ta roztapa 😀 nehovorila si ze je tak trochu psycho? nemas fotku? posli do spravy. akoze viem ze si ho nefotis ale mozno niekde ma na nejakej stranke.
no vsak ani ja neocumujem chlapov. tento mi skocil na FB sam. @ondro1122 paci sa ti?

@tanyag fu no to si teda riadne dala dole za tak kratku dobu. si borec
ja som vzdy po porodoch schudla po prvom teda dost vela pretoze som predtym uzivala hormonalne lieky a pribrala som z nich prvy krat v zivote fakt na mna vela. a behom 6 mesiacov som sama teda schudla 30 kil. ani to nejak nebolelo. ale teraz po tomto tretom som chcela schudnut 10 a ani za boha. prve tri mesiace ani deko. potom sa to hybalo po polkile. no trapenie. ale uz su prec nastaatie. trvalo mi to rok.
inak teda ja jem 5 x denne cely zivot. niekedy aj 6 😀 som ako babatko kazde 2-3 hodinky musim mat papanie inak som nespokojna 😖

tanyag
17. feb 2024

@ondro1122 toto prostitútke nevrav 😯🤦‍♀️🤦‍♀️

tanyag
17. feb 2024

@pralinka25 Mám fotku, ale pošlem len do súkromnej správy, lebo by ho bolo ľahké nájsť na intetnete podľa fotky a nechcem, aby niekto vedel, kde chodím do posilky 😁

pralinka25
17. feb 2024

@tanyag pojdeme na veternik.

kto to tu mal rad veterniky? niekto pisal ze ano.

pralinka25
17. feb 2024

@minka201 to jako nikdy nebudes jest nic dobre???????

sticker
ondro1122
autor
17. feb 2024

@tanyag pozvem ju na kávu

pralinka25
17. feb 2024

@tanyag anooooo posliiiiii

pralinka25
17. feb 2024

@ondro1122 a nechces pozvat radsej nejaku inu slecnu?

tanyag
17. feb 2024

@pralinka25 moja dcéra ich má rada 🤣 ja som skôr za ovocné zákusky

ondro1122
autor
17. feb 2024

@pralinka25 Asi nie 😂

tanyag
17. feb 2024

@ondro1122 skúsiť môžeš..

pralinka25
17. feb 2024

@ondro1122 preco?????

pralinka25
17. feb 2024

@tanyag ja mam rada vsetky 😀 (hoci cokoladove najmenej. to jedine ked su v tom napr. maliny alebo nieco kyselkave.)

ondro1122
autor
17. feb 2024

@pralinka25 stačí kuknúť na názov mojej témy 🤣

tanyag
17. feb 2024

@pralinka25 noo to máme narovnako...tiež musím mať niečo kyslé v zákusku 😁

pralinka25
17. feb 2024

@ondro1122 tak nemusis hladat vyslovene lasku to sa asi ani neda zamerne najst. to pride samo. ale mozes najst nejaku kamosku s vyhodami na kavicku kolacik a sexik 😉 spoznavat ludi proste a potom tam niekde sa to mozno s niekym stane. verit nemusis to neznamena ze neexistuje ze si ta to nenajde ked to buds najmenej cakat.

tanyag
17. feb 2024

@pralinka25 Len tu nepíš nič ohľadom trénera, lebo Ondro sa zblázni 🤣🤣🤣

pralinka25
17. feb 2024

@tanyag no ved prave 😂 pojdem ta pozriet ako ti to cvicenie ide.

tanyag
17. feb 2024

@pralinka25 Mňa alebo trénera? 😁😁😁

pralinka25
17. feb 2024

@tanyag no ked uz by som isla cez cele slovensko tak on by bol bonus. Vezmem si aj pukance. 😍😋😛🫠

tanyag
17. feb 2024

@pralinka25 Joooj verím, žeby si sa nasmiala 😉 on také vie zážitky rozprávať, že to nedokážeš udržať smiech...naposledy sme s jednou nevedeli ani cvičiť, čo sme sa toľko smiali...

pralinka25
17. feb 2024

@tanyag super takych ludi ja mozem 👏