icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
18. feb 2024

@demodun listky do opery 😂

pralinka25
Autor odpoveď zmazal
demodun
18. feb 2024

@pralinka25 určite niečo romantické 🥰🥰🤣🤣

pralinka25
18. feb 2024

@ondro1122 specialne pre teba https://www.facebook.com/reel/1464434720770931 😝 ked sa ti vcera tak pacil. ale inak fakt. co tak kazdy den 10 minut na svihadle? a vies co je v tomto videu na nom najviac sexi?

pralinka25
18. feb 2024

@demodun mozno aj nejake fotky spolocne budu 😅

pralinka25
18. feb 2024

@karolinakr hej zijes?

sticker
pralinka25
18. feb 2024

@karolinakr nechces aj ty sexi chlapika so svihadlom? 😀 najnovsie posielam miesto praliniek. - ide leto

karolinakr
18. feb 2024

@pralinka25 vieš čo, on mi sam naskočil par dni dozadu na fcb. to je nejaka telepatia

pralinka25
18. feb 2024

@karolinakr na tom nieco bude. to nebude len tak.

sticker
pralinka25
18. feb 2024

@demodun co aj ty chces? poslem? 😀

demodun
18. feb 2024

@pralinka25 akurát som ti išla napísať, že pre mňa je to taký zajko. 😊
Ale asi so ho pozriem, lebo môj kondičný tréner už tiež obzerá švihadlo. Dnes som ho ešte ukecala na futbal 😄

pralinka25
18. feb 2024

@demodun zajko nezajko na https://www.facebook.com/reel/188366914323907 vsak brat si ho nemusis. 😝

sticker
pralinka25
18. feb 2024

@demodun P.S.len tak pre zaujimavost kolko mas rokov ked on je zajko????? ja 42 😂

demodun
18. feb 2024

@pralinka25 zobrať nemôžem, som vydatá. ,😄
Aj ja mám 42 😊

pralinka25
18. feb 2024

@demodun no tak co aky zajko. 😀 to je ciste len inspiracia na to svihadlo chapes nie. 😇😅😝 ja som si ani nevsimla ako vyzera len to jeho svihadlo som preskumala.

karolinakr
18. feb 2024

@pralinka25 vyzera dobre ale čo on ma s tym švihadlom? z toho kocky na bruchu nenarastú

karolinakr
18. feb 2024

@pralinka25 no to určite, nič si nevidela nic si nepočula, len švihadlo a čisto nahodou je vysoky, štihly s šachovnicou na bruchu

demodun
18. feb 2024

@karolinakr
@pralinka25
Každý tomu hovorí inak, niekto švihadlo, niekto... 🤣🤣

pralinka25
18. feb 2024

@demodun len to svihadlo

sticker
pralinka25
18. feb 2024

@karolinakr neviem je nejaky majster v tom skakani na svihadlo podla vsetkeho. a jasne ze nema. cvici urcite okrem toho inak ale svihadlo ma co to do seba.

On je vyskoky stihly a ma kocky na bruchu? 😲 fakt? idem kuknut 😂 ja som si vsimla len biele svihadlo.

demodun
18. feb 2024

@pralinka25 no jasné. 🤣🤣

demodun
18. feb 2024

@pralinka25 ale áno máš pravdu, pekný chlap, určite vie rysovať 😄

ondro1122
autor
18. feb 2024

@pralinka25 Včera som bol v Košiciach a dneska som dal jogu

ondro1122
autor
18. feb 2024

@pralinka25 A mal som oči len pre jednu včera 😏

pralinka25
18. feb 2024

@ondro1122 ano????? koho??????

pralinka25
18. feb 2024

@demodun aspon vies ake svihadlo si mas zohnat 😉

karolinakr
18. feb 2024

@pralinka25
@demodun
ma aj tetovačku, 2.7 miliona sledovatelov
ludia ho žeru..preto sa mi aj zjavil na fcb, ked maju take pokrytie, alebo maju prachy na reklamu, alebo ho siete pretlačaju. lebo takto mi raz vyskočil aj chris heria na youtube, v živote som o nom nepočula, tiež cviči 2.7miliona followerov

ondro1122
autor
18. feb 2024

@pralinka25 Nemôžem takto nahlas lebo ma zjete 😭

karolinakr
18. feb 2024

@demodun zobrat si ho môžeš, ked najprv požiadaš o rozvod 😅 muž možno nebude suhlasiť, ale zvykne si 😂

pralinka25
18. feb 2024

@ondro1122 tanicku? 😀