Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr veď ondro a omg1992 je jedna a tá istá osoba 🤣🤣🤣
@karolinakr Sa pripojim, teda aj keby mal ten Danny D az po mesiac, tak moj typ to nie je. 🙂
@lilitela
Danny D! haha
ale ja sa prikláňam k Danny M ! ☝
@tanyag vies čo, už možne je všetko..Možno si ten Eliot Rodger zo zahrobia spravil účet a ešte aj po smrti tu trucuje ! 😂
@karolinakr haha to netuším kto je on 😁 ale pravdepodobnosť je tu veľká 🤣
@lilitela že po mesiac :D
@karolinakr ty vies ako vyzera omg1992 a aj ondro? kurnik ja som mala pocit ze som tu furt ale v poslednom case vsetko dobre zmeskam. 😨
@karolinakr zas musim ist guglit Eliota Rodgera.
P.S. tiez sa co sa ksichtu tyka priklanam k Dannymu M . prednosti som este furt nevidela 😀
@pralinka25 jak je to možné? jak je to možné? ako sa pýtal Roman Skamene v Tankovom prapore,,, 😀
@pralinka25 netrap sa toto je kratke, stručné, vystižnè
Elliot Rodger - Supreme gentleman
@karolinakr no ja to tiez nechapem. uplne ma to rozhodilo.
Nooo veď toto sa na západe stáva bežne len si to nevšímate 🤣...to je ten telkou ospevovaný západ 🤣...v USA každý deň vražda a stredoeurópanov a vychodoeuropanov stále majú za odpad...hlavne, že Arabov takí Nemci zbožňujú 😁...Policajti v Berlíne prosili tých utečencov aby po nich nehádzali obušniny...za komunistou by toto nebolo možné 😉
@ondro1122 vobec nemusis chodit do USA vsak tot par dni dozadu si staci spomenut na Prahu. ci myslis ze aj ten bol nainfikovany USA? ten mal inspiraciu skor v Rusku (ci aj to je podla teba fejk?)
@lilitela "Pomyslíme si čo máme doma zač a lepšie by nám bolo s druhým"..no a sme doma...toto je tá pravá láska ? Takže si mi vlastne potvrdila, že väčšina ľudí vo vzťahoch (či chlap alebo žena) túži po druhej osobe, ktorú má a fyzicky ich tajne priťahuje niekto iný 😁 ...takže ďakujem neprosím...hoci to tá druhá osoba nechce ale chémia je chémia...všetko je to len o tom urob mi decko a postaraj sa o nás...ale najradšej by som spala s niekým iným ale si lepší otec henten sa stará len o seba ale fyzicky má oveľa viac priťahuje...
@ondro1122
Takže vy chlapi oslovíte babu, ktorá sa vám fyzicky páči a neriešite, či by sa k vám typovo hodila.
A my ženy oslovíme chlapca, o ktorom si myslíme, že by sme s ním mali spoločné záujmy a hodili sa k sebe nielen výzorovo (ak máme nadváhu, neoslovíme svalnáča z posilky, lebo má očividne iný životný štýl).
A vraj my ženy sme tie povrchné 🤔
@ondro1122 ale jak chces byt alfa samec jediny lubeny? ako to chceš docielit? si mysliš, že každy, kto sa nenarodil krasny sa teraz odstrelí?
lenze este je tu dalsia premenna. ideal krasy je vsade iny a kazdy ho mame inde. minule hovorila jedna modelka o sebe a svojom zivote a tiez tam spominala ze vseobecny idelal krasy je krajina od krajiny iny, ale aj dokonca mesto od mesta. ze aj tie najkrajsie modelky maju milion uprav vo photoshope aby ich prisposobili idealu.
takze to sa ani neda vyzerat tak ako si @ondro1122 predstavujes.
mozes byt nabuchany vysoky tmavovlasy zrebec ale babe ktora sa ti paci sa moze pacit nizsi, blondavy chlapcensky vyzerajuci chalan odvedla s milym usmevom a jamkou na lici. a moze sa tmavovlasy zrebec aj poskladat ale nebude pre nu pritazlivy v tom zmysle ze by si sa jej fyzicky pacil. moze si s nim rozumiet ale nebude ju fyzicky pritahovat aj ked podla seba bude vyzerat idealne.
a este je tu dalsia vec. povestna iskra je niekedy uplne nepochopitelna. preskoci tam kde ju necakame a lebo nepride tam kde by sa to vyslovene pytalo. kolkokrat tu aj zeny pisu ze ten chalan splna vsetko co som vzdy chcel ale nemoze sa zamilovat. alebo naopak. uvedomuje si ze ten chlap je nanic ale skratka sa do neho buchne aj ked ho ani nepozna alebo nesplna ziadnu z jej predstav.
vztahy nie su exaktnou vedou. vzorce sa este nikomu nepodarilo predvidat ani ustrazit.
@ondro1122 Ja nechapem, preco vobec formulujes vety stylom: "Nooo veď toto sa na západe stáva bežne len si to nevšímate 🤣"
Ako keby ludia okolo teba boli nejaki retardovani, a len ty si vsimas take veci a vidis "hbku" zivota. Take povysenecke.
Ty mas zjavne nejaku poruchu citania. Napises: "Takže si mi vlastne potvrdila, že väčšina ľudí vo vzťahoch (či chlap alebo žena) túži po druhej osobe, ktorú má a FYZICKY ich tajne priťahuje niekto iný" nikto o fyzickej pritazlivosti nepise, a nepisal, naopak, vacsinou tu piseme o mentalnej, psychickej, emocionalnej pritazlivosti. Ked si niekto - zena - pomysli, ze co ma doma zac, ze by chcela nieco ine, vacsinou ide o problem, ze ten jej doma nic neurobi, ze ten jej sedi cely den za PC, alebo naoapak, zaujima sa len o kamosov, alebo ze ten jej da viac na slova svojej matky, ako partnerky. A zena si mysli, ze nejaky iny, paradoxne skaredsi, by mohol tieto kvality mat a vtedy premysla nad inym, niektore aj odidu za inym. A vies kedy sa deju najviac taketo veci - rozchody? Ked vyberame podla vzhladu a nie podla vlastnosti. Zeny malokedy riesia, ze sakra ten moj nema az take bicepsy a ten sused je krajsi, idem ho zbalit. Co na tom, ze vkuse po svojej zene vrieska.
"všetko je to len o tom urob mi decko a postaraj sa o nás..." - toto snad uz ani nepotrebuje komentar. Tebe tvoja mama asi velmi ublizila. Vsak tvoja mama podviedla tvojho otca? No daj uz konecne ako to mas doma...
Teba je normalne zaujimave pozorovat, ako to nedokazes pochopit, ako keby si sa pozeral cez nejaku ruru, na konci ktorej je zelene sklicko a vsetko videl zelene a aj keby sme ti vysvetlovali, ze svet ma aj ine farby, tak ty to nedokazes vidiet.
@ondro1122 ty si myslíš že muži neklamú? Mne sa zdá že ty tu chceš všetkých presvedčiť len a len o svojej pravde 🙄🙄🙄
@ondro1122 a ty na koho myslíš, keď masturbuješ?
@marseillefan na seba 😀
@pralinka25 alebo na alfa samca
@karolinakr ja by som jeho predstavu alfa samca chcela vidiet. ta moja predstava takeho chlapa mna totiz odpudzuje.
inak preco chces od nas radu, ako si niekoho najst, ked vsetci kolektivne tu chceme, aby si ostal single, lebo si zly a hlupy? :D
@lilitela To ako to je doma nemá s tým nič spoločné 🤣 Doma je všetko v poriadku mám obidvoch rodičov...Už som písal, že som sa do toho hlbšie zamyslel.. A hej100 percent z chlapa nikdy nebudeš mať tak ako chlapi nebudú mať 100 percent zo ženy...jeden je vzhľadovo lepší, druhý má lepší humor, tretí je zručnejší, štvrtý má lepší rozhľad, piaty je psychicky vyrovnanejší....a väčšina z vás ani nemá ten svoj typ doma....ale ver tomu, že keby váš typ muža (príklad blondiak s modrými očami) mal aspoň 95 percent tak opustíte muža alebo sa neudržíte keď do vás pôjde nejaká kvapka alkoholu a budete pri ňom...a mimochodom spomínali ste, že vás musí muž priťahovať niekoľkokrát v diskusiách 😉 Takže vzhľad je dôležitý
@janulik2008 Prosím ťa píšem o obidvoch pohlaviach...ale vy viete klamať a zatajovať lepšie...preto vám ťažko dôverovať
@ondro1122 a ako žena zistí, že ma nejaký iný muž tých 90%? To si predstavuješ, že nad hlavami mužov je imaginarne hodnotiace skore ako maju postavičky v hre? Keby to bolo takto, tak by väčšina párov bola neverná, ale to sa akosi nedeje. Vieš, za život žena stretne kopu chlapov, veľa z nich je krajších alebo bohatších, či charizmatickejších. Ale neuvedomuješ si, že toto všetko môže byt len prvý dojem. Žiadna normálna žena by nerozbila vážny vzťah alebo rodinu len kvôli tomu, že o ňu javí záujem niekto iný. Tak isto aj muži. Proste normálny človek, ktorý chce žiť v monogamnom vzťahu absolútne nepremýšľa tak ako si ty predstavuješ. To by to v tej spoločnosti vyzeralo asi inak.
@ondro1122 toto čo su za fantazmagorie - keby šiel idol okolo mňa, v okamihu som pri ňom? prosím ťa
@karolinakr takto ti poviem... keby si mala za muža Ondra, tak by si utiekla aj k 4% homosexuálovi, čo by len tak okolo prešiel 🙂

@ondro1122 Zase potvrdzujes, co som uz napisala, ze nas tu potrebujes presvedcit o svojej pravde, ako to ty vidis. Ja som jasne napisala, preco tych "sexosov" doma nechceme. Lebo ked otvoria usta, zistime, ze toto nechceme. Maju castokrat uplne ine nazory ako ja, spravanie uplne ine, nez by mi vyhovovalo.
"hanbila by som sa pred ním vyzliecť, bola by som donútená so sebou niečo robiť, nútil by ma diétne jesť, je o neho veľký záujem tak sa bojím nevery, u "škaredšieho" by som bola vždy krásna a nepodviedol by ma"
Toto ma v zivote v tejto suvislosti ani raz nenapadlo. Ja som so sebou spokojna, nikdy som sa pred partnerom nehanbila a to ani po porode, ked sa telo zmeni. So sebou robim nieco vtedy, ked to tak ja citim, ze aha, mam 4 kila viac, necitim sa dobre. Nikdy nie, aby som sa pacila muzovi. Moj muz dokonca chce, aby som pribrala, ale ja sa citim takto lepsie. Nevery som sa nikdy nebala a ked ma napadla, tak len pre to, lebo sme s muzom prechadzali krizou, ktora vyplynula z nazorovych rozdielov na vychovu a zivot s detmi, nie s vizazou.
A k tym 10-im premrhanym rokom? Je to loteria, vzdy. Ked sa po 10-ich rozvedies, mozes si povedat aj, ze tych 10 rokov bolo paradnych, aj ked to nevyslo, a ked vam to vydrzi do smrti, tak si mozes pogratulovat. Nie si ale jasnovidec a nevies, ako to skonci, tak isto ako nevies, ci ta zajtra neprejde parny valec. A ty tu teraz takto mrhas casom.
Predstav si ze by si mal babu, ktora ti bude kazdy den rozpravat, ze sa s tebou radsej rozide, lebo co ked ta o 5 rokov prejde auto, alebo dostanes rakovinu a to by bolo 5 premrhanych rokov s tebou (aj ked by ste boli stastni tie roky). Ved to je fakt chore.
Ja ti uznam jednu vec. To co pises, je pravda, Naozaj pozrieme obcas na druhych chlapov a niektore z nas si urcite obcas pomyslia, ze co to mame doma zac, lepsie by nam mohlo byt z druhym a nas muz si moze pomysliet to iste o nas. Urcite ze sa moze stat, ze druhym pomozes a potom tebe nikdy a ano, ludia sa castokrat skaredo ohovaraju. Nic z toho nie je pekne, ale zatial co ty snivas o inom svete, utopii, ta toto je bohuzial ta realita. A je na kazdom z nas, ako sa s tym vysporiada. Vies kolko je ludi, ktori sa s tym vysporiadali uplne choro zase v opacnom smere, ze vsetko je krasne a zlo neexistuje? Ved aj taky svedsky syndrom, ci ako sa to vola, je o tom. Pretoze potrebujeme prezit. To je zakladny pud, ktory ma kazdy jeden zivy organizmus na Zemi. A ty ho mas nejako poskodeny, tento pud, ked si si nenasiel sposob, ako tu relativne spokojne prezit.
Pozri si film Adamove jablka.
Tebe by pomohlo, keby si bol slepy, zacal by si posudzovat cez ine parametre. Snad.