Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr ju sme nasli v inej teme 😀
@ondro1122 a preco je randenie drahe. Ved to uz je prve sito. Co chces mat ake drahe rande. Kde.
@karolinakr ja som tu úplným nedopatrením 🤣🤣. Mňa sem stiahli Hugovej témy
@h2 a ty kam si sa stratila?
@pralinka25 Ale ja som vám hovoril, že aký chcem byť a boli ste s tým okej 😁...so 670 eurami neviem ani kde ju pozvem 🤔
@ondro1122 sak ja s tym ok som len som zvedava ako vzdy. Co ju chces pozyvat kazdy den na kaviar a hluzovky? Ja som na takom rande ani nikdy nebola. Najlepsie boli vzdy prave tie zadarmo.
@pralinka25 Som tu, neboj. 😘
Cez víkend som nemala čas a teraz sa nechcem zapájať, lebo som ešte nestihla všetko dobehnúť.
@pralinka25 presne, ja keď som išla na rande, v zásade som odmietala pozvanie na večeru, pozvanie na obed atď. Mne stačila tá káva z benzínky do ruky a šup na prechádzku...neznášam sedieť v podnikoch, kaviarniach, reštauráciach a komunikovať...mne to príde také neosobné...počuješ konverzáciu každého naookolo...ale ja som v tomto asi divná 🤣🤣🤣
@tanyag
@pralinka25 Ste stará škola ale chlapa dneska so 670 eurami nikto nechce....ešte popri tom toľko platiť..a nájsť poriadnu robotu bez známosti tu na Sk to je ťažko nájsť..takže asi tak...ale tam je aj iný problém jednoducho nechcem nikoho a život je príliš krátky na to aby som robil to čo má nebaví..teda poslúchal od ženy to a to a kritiku...ja vás neodsudzujem ale viem, že ženy majú iné zmýšľanie ako my...ja nie som na pratanie ani nič..a takisto je život krátky na to, aby som sa každodenne trápil či má podvedie, či má opustí a podobne
@ondro1122 no vsak nie kazdy je stavany na vztah to je pravda. Leb teda ked yzsam aspon si ten zivot uzivaj. Lebo nevyzera ze by si to robil. Ked si sam mozes skusitaj dve prace. Jednu ako konicek a jednu kvoli prachom. Casu mas
@tanyag Tak som tu, len neviem, ci dat kratku alebo dlhu verziu? 🙂
@grof_monte_christo čim dlhšia, tým lepšia 😉 čo najviac detailov poprosíme heh
@tanyag o.k., tak sa idem do toho pustit 🙂
@grof_monte_christo este by som to neukončovala, napiš mu za 3 dni trebars, aby si nebola za otravnu, že ako sa ma atď..
@karolinakr Toto prave nechcem robit, lebo viem, ze ked ma muz zaujem, tak sa ozyva sam. Len mi nesedi to, ako so mnou komunikoval a potom nic. Mozno ma berie ako niekoho na pokec.
@grof_monte_christo tiez by som uz nepisala prva. No mozno len nemal ten konstruktivny napad najst ta. Kolko je od toho co ste si pisali?
Normálne dneska robím do 21 a som asi cuchol firemné auto o druhé auto 😏😏😏
@grof_monte_christo on si môže mysliet o tebe to iste, nepiše, nezaujal som ju..ano, v puberte nas nahaňali nadržani chalani, ale v tomto veku? myslim, že bol k tebe až moc uprimný, takže ta ma v zalohe ako kamaratku, a ked chces niečo viac a pristupiš na jeho podmienky, nebude proti
Do hlavy mu nevidím, za skusenie nič nedáš
@grof_monte_christo Zaujímavý príbeh. Netuším ako by som to brala ja. Ale ja som z tých, ktorá sa nikdy prvá neozve...áno, bolo mi to vyčítané veľakrát od mužov...tak som to občas zmenila, ale mala som pocit, že som otravná...raz mi jeden písal, aj sme sa stretli...ale ja som čakala, že sa ozve on a on čakal, že sa ozvem ja 🤣🤣🤣 tak sme týždeň čakali, až nakoniec napísal on, že vidí, že nemám záujem tak mi chcel len poďakovať za príjemné stretnutie...no a potom sme si ešte písali, ale z mojej strany tam tá iskra nebola...tak to ostalo len pri písaní...občas si aj teraz napíšeme, čo nové v našom živote...
Ja som.tiez typ co caka iniciativu od chlapa ale dnes uz su chlapi vselijaki. Po spravnosti by mal napisat on.
Preto som.napisala napiš za 3- 4 dni
Keby si mu pisala na druhy den rano o 7.00, mohol by ťa mať za šialenú, ale takto? Medzitym sa zoznami s niekym inym, kto nebude až tak hanblivy a ostaneš definitivne na 2 kolaji
dnes pauza a zajtra sa ozvi. Po 13 rokoch bez vzťahu možno nie je zrovna zoznamkový lev, obvzlášť keď je na zoznamke prvýkrát v živote. Veľmi ti držím palce.
@tanyag @grof_monte_christo ak budete len čakať v kúte tak vám ujdú všetci tí slušní muži čo nemajú sebavedomie do nebies.
ja som poznala jedneho 30r.chalana, kt.povedal, že by v živote nebalil ženu ako prvy, potom balil 15 ročnu a na koniec vstupil do klaštora
🤣
@karolinakr On si kamaratku nehlada, ani na kamaratov vraj nema cas, on chce vyslovene partnerku. Ze je uz velmi dlho na vsetko sam a potrebuje blizkeho cloveka.

@demodun a vlastne čo si chcela vediet? prečo si sa pridala až na konci?