icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
20. feb 2024

@ondro1122 Noo smiechy smiechy, ale vieš, že je to nebezpečné 😉 tak nerozmýšľaj, za ktorou najbližšie pôjdeš ale koncentruj sa na šoférovanie 😁

karolinakr
20. feb 2024

@tanyag bol to teda on? ten Janko čo ti volal? mne dnes volali 2 nezname čisla, nemam šajny, že čo

tanyag
20. feb 2024

@karolinakr Noo veď to bol ten, čo mi volal, len ja som ho mala uloženého ako Janko a on sa volá ináč 😁

h2
20. feb 2024

@ondro1122 Chlapče, čo ty stváraš? Veď len včera si šuchol firemné auto, dnes nevidíš červenú na semafore... Sústreď sa trocha. Však si sa obzeral v spätnom zrkadielku? 😄

h2
20. feb 2024

@karolinakr Mala si sa obzrieť. 😃

pralinka25
20. feb 2024

@tanyag mne stoji niekto na vedeni. on ti volal lebo ta videl?

tanyag
20. feb 2024

@pralinka25 Áno 😉

karolinakr
20. feb 2024

@tanyag ale že ta mal uloženu 2roky dozadu
Baby @pralinka25 @h2 @demodun @grof_monte_christo
len tak si prebehnite zoznam v telefone, ze kolko rokov dozadu mate uloženeho človeka, s kt.už nie ste v kontakte
stavim sa, ze na nejake skameneliny naďabíte

karolinakr
20. feb 2024

jedneho mam uloženého pod menom "Čuro" netušim, o koho ide 🤣 ( asi veĺa čúral)
Dedo Mráz 😁

pralinka25
20. feb 2024

@karolinakr ale ano ja nevymazavam nic ani spravy ani kontakty ani maily. ja som leniva na toto a nechce sa mi tym zaoberat. ja mam skameneliny. mam ulozeneho dokonca aj mojho dedka ktory je uz 10 rokov mrtvy 😀

demodun
20. feb 2024

@karolinakr ja tam mám kontakty hádam aj 20 rokov dozadu a veru niektoré čísla nemám ani šajn 🤣🤣

pralinka25
20. feb 2024

skolkarska jedalen na odhlasovanie dietata zo stravy kam moje decko uz 7 rokov nechodi 😅

demodun
20. feb 2024

@ondro1122 no mne sa minule stalo niečo podobné. Vedľa mňa na križovatke zastalo auto a chlapík v ňom strašný frajer, hudba na plno a turoval motor. Mne skočila zelená šípka tak som vyrazila. A on tiež, ale na červenú. No pekne ho v križovatke vytrúbili. 🤣🤣

demodun
20. feb 2024

@karolinakr
@pralinka25
Číslo na inštruktora v autoškole. Vodičák mám 10 rokov😄

h2
20. feb 2024

@karolinakr Keby len skameneliny! Nechcem zachádzať do morbídností, ale minimálne 3 mŕtvoly mám v zozname. 😦

karolinakr
20. feb 2024

Ja som si to premazala asi 10 čisel anglickych, absolutne nemam šajnu o koho ide

karolinakr
20. feb 2024

@h2 😁

h2
20. feb 2024

@karolinakr Z tých, čo ešte žijú, tam mám spolužiakov z VŠ napríklad a bývalého frajera, s ktorým som rozídená 20 rokov.

karolinakr
20. feb 2024

@h2 to je romantické ❤

grof_monte_christo
20. feb 2024

@karolinakr Nič také zaujímavé tam nemám, až na to, ze pri zopár kontaktoch nemám sajnu, o koho ide. A tiež som si vymazala jednu mrtvolku, dobrého kamaráta z našej dediny, ktorý zomrel takto pred rokom. Tak som si na neho aj trocha zaspomínala 😓.

tanyag
20. feb 2024

Ja tam mám pár mužov zo zoznamiek 🫣🫣🫣 a aj anglické kontakty, keď som ešte žila v anglicku.
A mám tam asi 4 x Maťo 🤣🤣🤣 a nič viac...takže netuším, ktorý je ktorý....že som si ja nedala poznámku ku každému 🤣🤣🤣

h2
20. feb 2024

@karolinakr Ani nie, ja už sa mu volať nechystám. Ale to číslo si nevymažem.

karolinakr
20. feb 2024

@h2 no vidiš to? v podvedomí...keby predsa..

grof_monte_christo
20. feb 2024

@karolinakr Ja si napr. mamu nikdy nevymazem.

karolinakr
20. feb 2024

@grof_monte_christo jasne, ja som ju len podpichla..

h2
20. feb 2024

@karolinakr Nieee, nič také! Len som s ním prežila 10 rokov, bol to môj prvý taký už fakt vážny vzťah. Nevidím dôvod vymazávať jeho číslo (o ktorom vlastne ani neviem, či je ešte aktuálne), to už tam mám naozaj v tom zozname kopu ľudí, čo nie sú ani z desatiny takí dôležití, ako on.

pralinka25
20. feb 2024

minule tu bola tema kde sa baba pohorsovala ze ma frajer stare konverzacie s byvalou frajerkou. keby videla moj stav v mailoch chatoch a smskach obesila by sa. tam mam fakt vsetko este z cias dinosaurov. konverzacie s kadekym a o kadecom 😀 dokonca aj tu na koniku mam v spravach veci este z roku 2006 😅

tanyag
20. feb 2024

@pralinka25 Presne, u mňa to isté 🤣🤣🤣 minule som si len tak v noci čítala nejaké emaily, ver mi, hanbila som sa...🤣🤣🤣

pralinka25
20. feb 2024

@tanyag no to ja pre vlastne dobro radsej necitam ani neskumam.

pralinka25
20. feb 2024

@h2 aaaaaaaaaaa ze to bol ten hudobnik 😍
teba zboznujem hudobnik a motorkar nadhera tiez som mala kedysi daaaaaaaaaaaavno.