icon

Je manželova práca taxikára dôvod na nedôveru?

16. aug 2025

Ahojte. Môj manžel pracuje v Rakúsku , v nedelu odchádza v piatok prichádza. Zväčša vždy chodil sem tam a asi cca 6m dozadu prišiel na appku , kde šoféri si nahodia trasu odkial -kam , čas a cenu. Vy si ich môžte zarezervovať , pride po vás. No , manžel začal rozvádzať už vo veľkom aj ženy , naposledy bral jednu ženu zo ZA do BA a teraz keď sa vracial , z AT bral jednu do BA a z BA druhu na Kysuce. A väčšinou to takto je. No len poslednu dobu sa správa akosi divne , síce mi tvrdí , že sa moc s nimi nerozpráva , ale tak ja si tiež môžem hocičo povedať. Začalo mi to vadiť , ale on mi stále hovorí , ze si aspoň privyrobi na naftu , (cca 15-20e) a nemam byť žiarliva nič zlé nerobí. No ja neviem , či mu veriť , či mu to nezazlievať za zlé , alebo mu ešte viac dohovoriť že mi to proste naozaj vadí a nechcem aby rozvážal cudzie ženy. Ja sa citim zle , on mi hovorí že to je v poriadku. Možno mi pomôžu aj vaše komentare , nazory. Dnes sa citim kvoli tomu velmi smutne.

anonym_9865f7
16. aug 2025

A to si on vie určiť ci zena alebo chlap?

anonym_2d4548
16. aug 2025
@anonym_9865f7

@anonym_9865f7 tak keď sa s nimi dohaduje cez appku, tak vie, koho povezie

anonym_80c168
16. aug 2025

Akoze sorry ale si totálna stíhačka 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ja byť tým chlapom, keby mi toto povieš tak ťa kopnem do riti. Je v robote , čo sa má otočiť a povedať nie nezoberiem Vás lebo moja prepnuta priateľka bude žiarliť ? Veď sa spamätaj.. koľko máš rokov , 13?? Lebo normálna zdravá a mentálne vyspelá žena takéto kravoviny nerieši ..

anonym_2d4548
16. aug 2025

@anonym_autor sú profesie, kde muži pracujú len so ženami a to roky. Ty si svojho muža poznáš, ak doteraz ženy nevozil, je zvláštne, že teraz začal a vozí len ženy? Lebo ak vozí kohokoľvek, nemala by som s tým problém, navyše to pred tebou netají. Alebo je medzi vami dôvera, alebo nie je. Veď je od pondelka do piatku preč, to mu veríš, že tam za žiadnou nejde? Ak ťa bude chcieť podviezť, tak to urobí, je to vecou rozhodnutia, príležitosť si nájde každý muž aj žena, ak chce

lucia13022023
16. aug 2025

Odid od neho, urobíš mu tým laskovost.

bubuzu
16. aug 2025

Myslíš niečo ako blablacar? Je to bežná vec, ja keď som niekam išla, tiež som pozerala, či nejde niekto tým istým smerom. Neviem aku máš predstavu...to si fakt myslíš, že keď rieši nejaká žena takto spolujazdu, hneď si chce aj zašukať? Čo je ten tvoj muž neodolateľný adonis? Keď šla takto kamoška z Ba do Prahy, skôr sme si my nenápadne fotili típka a auto. Pre istotu.

muchotrafka298
16. aug 2025

No mne sa asi sniva. Nechces aby rozvazal zeny? Lebo ta moze s nimi podvadzat?!? Ked bude chciet, podvedie Ta aj 5 metrov od domu kde byvate.
Ked sme pri tom, tak ja sa nikdy s taxikarmi nerozpravam, nevidim na to ziadny dovod. Okrem toho teraz je maloktory taxikar v BA Slovak, skor su tam Ukrajinci a rozne ine narodnosti, co ani po slovensky nevedia.
Ja som tu citala raz diskusiu, ako su zeny neustale obtazovane taxikarmi. Mne sa to nikdy v zivote nestalo, ak idem sama, ani ma nenapadne sadnut si k vodicovi. Lebo sa vzdy hovorilo, ze dopredu si len k****y sadaju v taxikoch.

autor
16. aug 2025

Áno ako blablacar. Ďakujem , chcela som len vidieť aj pohlad inych žien , utvoriť si na to aj iny nazor, aky mam v myšlienkach.
❤️

autor
16. aug 2025
@anonym_80c168

Akoze sorry ale si totálna stíhačka 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ja byť tým chlapom, keby mi toto povieš tak ťa kopnem do riti. Je v robote , čo sa má otočiť a povedať nie nezoberiem Vás lebo moja prepnuta priateľka bude žiarliť ? Veď sa spamätaj.. koľko máš rokov , 13?? Lebo normálna zdravá a mentálne vyspelá žena takéto kravoviny nerieši ..

@anonym_80c168 on nie je v robote. Nadpis je zmeneny od pôvodneho. Ďakujem

bashka80
16. aug 2025

@anonym_autor neviem, či ťa to upokojí, ale ja som roky pracovala ako opatrovateľka v Rakúsku a nikdy som za celý čas nezažila, aby šofér nejako flirtoval so ženami, čo vozil z alebo do AT. Áno, rozprávali sme sa, hlavne tá, čo sedí na sedadle spolujazdca sa vždy snaží, aby nezaspal, ale pre nich je to robota ako každá iná. A tie ženy majú väčšinou tiež doma rodiny a deti od ktorých sú odlúčené a už sa nevedia dočkať kedy prídu domov a isto nemyslia na to, ako zbaliť šoféra.

muchotrafka298
16. aug 2025
@anonym_autor

Áno ako blablacar. Ďakujem , chcela som len vidieť aj pohlad inych žien , utvoriť si na to aj iny nazor, aky mam v myšlienkach.
❤️

@anonym_autor nie je to taxikar, je to spolujazda, ked sa dohadujes s cudzimi ludmi a odvezies ich. Co sa deje v aute nevie nikto, ani co sa moze vsetko stat. Robi to preto, aby ste mali viac penazi alebo lebo sa mu chce?

anonym_cda271
16. aug 2025
@anonym_9865f7

@anonym_9865f7 keby mal v tej apke poznámku: veziem iba chlapov a deti, vyzeralo by to divne🤣

autor
16. aug 2025
@muchotrafka298

@anonym_autor nie je to taxikar, je to spolujazda, ked sa dohadujes s cudzimi ludmi a odvezies ich. Co sa deje v aute nevie nikto, ani co sa moze vsetko stat. Robi to preto, aby ste mali viac penazi alebo lebo sa mu chce?

@muchotrafka298 Robí to len preto , že sa mu takto prispeje na naftu. Čo sme sa rozpravali tak väčšinou su to mladšie ročniky

vilma7
16. aug 2025
@anonym_autor

❤️

@anonym_autor kamarátka tiez takto vozi, ale doslovne iba po ceste, nerozvaza hore dole a určite s nikým nechrape!!!

muchotrafka298
16. aug 2025
@anonym_autor

@muchotrafka298 Robí to len preto , že sa mu takto prispeje na naftu. Čo sme sa rozpravali tak väčšinou su to mladšie ročniky

@anonym_autor v dnesnej dobe by som nikomu cudziemu do auta takto nesadla ani ja by som nezobrala. Lebo to nie je taxik, tam nie je ziadna ochrana ani vodica ani tych co s nim idu, hocico sa moze stat.

autor
16. aug 2025

Presne , ja by som sa tiež takto bala nastupiť do cudzieho auta a ist s niekym.
Ďakujem za nazory , len som chcela vedieť ako by ste vy reagovali , keby váš manžel robi to isté. Tak ho v tom budem podporovať

kitycat
16. aug 2025

Kludne si tam moze nastavit, ze chce vozit len zeny lebo ma strach, ze ho nejaky chlap okradne, napadne alebo co... ked to ma po ceste domov, tak si hodi jazdu a bud sa nejaka potrebuje zviezt alebo nie. Boze

anonym_2d4548
16. aug 2025
@anonym_autor

❤️

@anonym_autor ináč podviesť ťa môže aj s mužom, nikdy nevieš 😉

amazonka13
16. aug 2025

Je manželova práca taxikára dôvod na nedôveru? Áno teoreticky je. Ale, tak isto môže tú neveru páchať aj tam u vás doma so susedkou vo vedľajšom vchode. Máš právo povedať mu o svojich pocitoch. Máš právo žiarliť, pokiaľ to nepreháňaš. A on ti odpovedá útokom ako každý chlap, ktorému stúpneš na otlak. Ale, ty si chlapa poznáš, či má také črevo... Možno fakt nič zlé nerobí. Teraz takto niektorí podnikavci fungujú a väčšina z nich to robí ako seriózny privýrobok. Možno sa upokoj a skús mu chvíľu dôverovať. Veď tie peniaze zrejme zarába pre rodinu. Navyše mu skôr prejde ďaleká cesta. Možno hľadáš bubáka tam, kde nie je. 🍀

drianaa
16. aug 2025

Raz za 2 týždne ide môj muž trasu ZV-BA alebo LC-BA, zakaždým si nahodí blablacar spolujazdu, nikdy som neriešila či berie muža či ženu, som rada, že mu prispejú na cestu

anonym_5ae676
16. aug 2025
@anonym_autor

❤️

@anonym_autor jeden čas, ešte počas vysokej školy, som robila v kasíne krupierku 🫢 to by ta asi roztrhlo od žiarlivosti, tam sa musíš aj usmievať aj si nechať lichotiť, aj sa snažiť byt slušná. Samozrejme, že aj tam sú nejaké pravidlá. Potom som robila na recepcii v hoteli, ta tiež chodili chlipnici. Všade sa nájdu. A v práci nemôžeš rozlišovať, či je to muž, či žena, keď platí, musíš obslúžiť.

marianarem
16. aug 2025

@anonym_autor Vozit zeny je normalna napln prace taxikara. Ja som zena, pomerne casto chodim taxikom a 99% vodicov su muzi. Kto by nas vozil, keby vsetky zeny taxikarov boli taketo ziarlive? A teda v zivote som sa nestretla s tym, ze by taxikar na mna cokolvek skusal.

karlamon
16. aug 2025

@anonym_autor ja teda nie som extrémne žiarlivá a svojmu mužovi 99% dôverujem ale teda toto by som mu veľmi rýchlo vyhovorila z hlavy.. Keď chce tak si zarobí niečo navyše aj inou prácou 🙏🤔

viera012345
16. aug 2025

@anonym_autor Viete, kedysi dávno mali mnohí názor,ze kto chodí na nočné, tak sa k... Pravdou však je,ze neverníkov nerobí zamestnanie ale postoj ku partnerovi a k životným hodnotám.Inak povedané, veľmi rýchlo zabudnite na to,ze Váš manžel vozí ženy a tak s nimi aj niečo má... ale ked budete podozrievava a robiť mu scény, pokojne si raz môže povedať,ze sa zariadi tak, aby ste ho nemuseli podozrievať aj keď je nevinný

domkakvet
16. aug 2025

@anonym_autor tak z mojho pohladu je toto aj nebezpecne.

moonlight1210
17. aug 2025

@anonym_autor mas uplnu pravdu v tom, ze ta moze podviest.

Ta ista prilezitost je vsak vzdy tam, kde dochadza k stretu muz-zena. Co je v nasom svete de facto - uplne vsade.

Takze sanca, ze ta podvedie pri tejto narazovej taxikarskej cinnosti je rovnaka, ako keby robil hocikde inde. Aj vo firme cez ulicu, kde mu vidis do okien kancelarie a chodi rano do prace rovno v papuciach.

Uvedom si, ze na to, aby ta podviedol pri tejto brigade (pokial nie je povahou klatic obecny, ze mu je jedno ktora, hlavne ze je ochotna), musi sa stretnut viacero veci naraz:
Ad 1 - ona si musi objednat jazdu a on ju musi potvrdit.
Ad 2 - musia sa cestou spolu bavit. Nie kazdy zakaznik je ukecany tvor, co ma chut sa vobec rozpravat.
Ad 3 - musia tam vzniknut vzajomne sympatie (nestaci, ze on ju povazuje za atraktivnu a zaujimavu, ked ona jeho nie. A naopak, darmo sa mu tam bude snazit zena nadbiehat, ked mu pride ako mila spolocnost, no nijak vynimocna.).
Ad 4 - nasledne musi preskocit vzajomna iskra
Ad 5 - nasledne uvedomenie si, ze su z nejakeho dovodu z tych reci na seba nadrzani ako dve stepne kozy (to stale vsetko v ramci tych 2-3 hodin jednej spolocnej jazdy)
Ad 6 - vzajomne potvrdenie si, ze chcu ten sex aj naozaj (eroticke dusno v aute este nezaklada automaticky, ze ten sex aj prebehne)
Ad 7 - odstavit sa niekde a skocit po sebe (co uz je to najmenej)
Ad 8 - naspat vyliezt zo zadnej sedacky, pohladat si na zemi (alebo po aute) koho kus oblecenia je kde a ci, poobliekat sa a cesta dalej az do ciela (taka mensia moznost zacat sa citit trapne, ked eroticke dusno uz vysumelo a oni vlastne nemaju vztah a este budu spolu dalsiu hodinu cestovat).

To vsetko by museli stihnut za tu jednu jedinu jazdu - aka je sanca, ze sa to vsetko stretne naraz, aby k tomu doslo? Nizka.
Zvycajne ludom na to, aby bol sex, na daky neverny vztah treba takto stretnuti viac. Sanca, ze soferov ako on je na tej trase malo, a teda budu na seba s tou zakaznickou pravidelne narazat vdaka objednaniu jazdy cez appku, az sa do seba zamiluju, je rovnako nizka. Appka rozposle objednavku vsetkym prihlasenym, aktualne volnym vodicom v blizkom okoli, resp. tym, ktori to mozu mat presne po ceste ako nadvazujucu jazdu (vykladaju zakaznika tam, kde caka novy), resp. tym, ktori uz koncia jazdu a budu vdaka tomu v blizsom okoli.

No a okrem strachu o svoje ego, pomysli aj na neho.
Ze trafi trebars na daku cischizofrenicku, co dostane cestou zachvat.
Alebo niekoho, kto sa ho pokusi okradnut.
Na zodpovednost, ak by mal nehodu, ktoru budete mat voci rodine tej zakaznicky (financnu, psychicku, emocionalnu, moze to skoncit na sude - moze to mat likvidacny dopad na vasu rodinu, ze tie pocity spolu neunesiete, neustojite).

Ano, vzdy a vsade je moznost, aby ta podviedol. Nieco ju zvysuje, nieco znizuje, ale nikdy definitivne neodstrani.

Takze nedovol zakernej ziarlivosti, aby ti nasepkavala blbosti dopredu a rozkladla vam vztah hlupymi predstavami, co asi tak vsetko v tom aute deje.

Sustred sa na zdravy rozum.
Naozaj je vyssia sanca, ze ho cestou zametie z vozovky iny nezodpovedny vodic, ako to, ze on daku babu nalozi na zadnej sedacke odstaveny v aute pod lesom.