Je mi trápne prezliekať sa pred kolegami v práci
Nastúpila som do novej práce, prezliekame sa do uniforiem. Ja som vychytala šatňu, ktorá je zdieľaná muži/ženy. Takže niekedy, keď sa idem prezliecť, sú tam aj kolegovia 😅 ja neviem, mne je to trápne sa pred nimi prezliekať, hlavne pred takým jedným 😆 dnes sme tam akurát boli sami dvaja. On už bol našťastie na odchode, ale ja som sa tvárila, že si čistím skrinku alebo niečo, kým neodišiel 😆 myslíte, že si zvyknem? Ostatné kolegyne to ani neriešili, normálne sa prezliekli, ale ja som ako pripečená 😅
@dididudu ale v aquaparku máš kabínky na prezlečenie
Mne by to vadilo a nezvykla by som si nikdy. A to porovnanie s kúpalisko... ako fakt? To kľudne aj po uliciach môžme chodiť v spodnom prádle. Však čo. To je skoro ako plavky.
@julia1111 nie, nechodím na kúpaliská 😆 a ak som chodila, tak som mala plavky také shortky a športovú podprsenku 😆
@marcellka32 tiež pravda ale keď vyjdes z kabínky si v plavkách tak isto ako aj na kúpalisku
@dididudu som v plavkách, ale nie v spodnom pradle, ja vidím rozdiel
hm.. v nemocnici kde som pracovala sme mali oddelene satne. Ked som ale bola ba stazi v nasej okresnej nemocnici na SR tak lekari tam boli dohromady. Prislo mi to divne, im nie..asi si zvykli. Uz sa ale zdravotnictvo pozenstuje. Satne maju byt ale oddelene.

Aj v niektorých aquaparkoch sú spoločné šatne 🤣🤣🤣