icon

Je mi trápne prezliekať sa pred kolegami v práci

4. okt 2023

Nastúpila som do novej práce, prezliekame sa do uniforiem. Ja som vychytala šatňu, ktorá je zdieľaná muži/ženy. Takže niekedy, keď sa idem prezliecť, sú tam aj kolegovia 😅 ja neviem, mne je to trápne sa pred nimi prezliekať, hlavne pred takým jedným 😆 dnes sme tam akurát boli sami dvaja. On už bol našťastie na odchode, ale ja som sa tvárila, že si čistím skrinku alebo niečo, kým neodišiel 😆 myslíte, že si zvyknem? Ostatné kolegyne to ani neriešili, normálne sa prezliekli, ale ja som ako pripečená 😅

Strana
z2
dididudu
5. okt 2023

Aj v niektorých aquaparkoch sú spoločné šatne 🤣🤣🤣

marcellka32
5. okt 2023

@dididudu ale v aquaparku máš kabínky na prezlečenie

anickaaa6aaa
5. okt 2023

Mne by to vadilo a nezvykla by som si nikdy. A to porovnanie s kúpalisko... ako fakt? To kľudne aj po uliciach môžme chodiť v spodnom prádle. Však čo. To je skoro ako plavky.

autor
5. okt 2023

@julia1111 nie, nechodím na kúpaliská 😆 a ak som chodila, tak som mala plavky také shortky a športovú podprsenku 😆

dididudu
5. okt 2023

@marcellka32 tiež pravda ale keď vyjdes z kabínky si v plavkách tak isto ako aj na kúpalisku

marcellka32
5. okt 2023

@dididudu som v plavkách, ale nie v spodnom pradle, ja vidím rozdiel

lalu_sk111
15. nov 2023

hm.. v nemocnici kde som pracovala sme mali oddelene satne. Ked som ale bola ba stazi v nasej okresnej nemocnici na SR tak lekari tam boli dohromady. Prislo mi to divne, im nie..asi si zvykli. Uz sa ale zdravotnictvo pozenstuje. Satne maju byt ale oddelene.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2