icon

Je môj nadriadený stále zadaný alebo slobodný?

9. jan 2025

Ahojte, chcela by som sa opýtať na váš názor. Mám veľmi sympatického nadriadeného a fyzicky ma extrémne priťahuje. Viem,že bol zadaný, plánovali svadbu a myslím že čakali dieťa a bývali spolu. Ale teraz sa jeho partnerka dlhšie na žiadnej akcii po jeho boku neobjavila, je stále podráždený ,nikto sa ho to nechce opýtať že čo sa deje a tak neviem....ja by som rada skúsila niečo, že ako zareaguje a že zistím ci je zadaný a či má o mňa záujem....lenže čo? Nechcem mu hneď skočiť do náručia
A je môj nadriadený ale nespráva sa nijak povýšenecky

Strana
z3
skumavka
9. jan 2025

Zasa ty???🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

klementinka58
9. jan 2025

To je ten z vianocneho vecierku ci iny?🤣😃

svetlonos
9. jan 2025

Bože ty nie si kompletná! Mnohokrat je to s malym duetatom masaker, prejdeme noci, koliky, obaja nevyspatý hlavne matka, asi pri tom nebude vyzarovat silou sexice! Zrejme maju náročnejšie obdobie a ty to chceš využiť a sexovať s nim ešte je aj šéf! V zivote sa teda stáva vselico ale ty si zaslúžiš poriadnu po papuli, idealne aby ti stena druhu dala!

tiezjedna
9. jan 2025

Nechceš sa preorientovať na ženy? Mnohým by odľahlo...🙄

michal_dr
9. jan 2025

Autorka

Ziadna seba úcta...🤦‍♂️
Ak si chceš užiť sex, tak kludne... čo si myslíš, že budeš pre svojho šéfa? Náplasť, rohožka... planovali svadbu, čakali dieťa... Čo chceš? Čo očakávaš? 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Urob si ako uznas za vhodne, po svete chodí plná riť v pohode chlapov a ty zrovna riešiš zadaneho šéfa pred svadbou a tehotnou partnerkou... musis byt masochistka 🤦‍♂️
Prepac moju uprimnost, ale nedalo mi...

dskjhfdlkdjhl
9. jan 2025

A kde mu chces skocit, ked nie do narucia?

januska12323
9. jan 2025

Maj troška hrdosti.

lindous
9. jan 2025

@michal_dr ak by naozaj bol čerstvo po rozchode, tak si mi vytrhol slová o náplasti z úst…. Pre autorku by som len doplnila, že oni vôbec nemuseli ukončiť vzťah… neviem v akom štádiu tehotenstva je jeho snúbenica, ale môže trpieť nevoľnosťami alebo sa proste už len necíti na nejaké Vianočné večierky a Novoročné prípitky s partnerovými kolegovcami 😅 pripadne sa jej skomplikoval stav, on je z toho nervózny, lebo sa bojí… a dokonca jeho podráždenosť vôbec nemusí nesúvisieť s partnerským vzťahom…

yelena159
9. jan 2025

@tiezjedna Našťastie to tak nefunguje.

enmery
10. jan 2025

Odkiaľ si zobrala, že by on o Tvoj skok do jeho náručia záujem mal😄

hellwant
10. jan 2025

No keď si na šéfov....jeden "šéfino" sa nedávno vrátil z Vietnamu, ale tam máš silné konkurentky- dôchodkyne. Musíš ho poriadne na opratách držať.

gabikaa96
10. jan 2025

Bože môj dobrý, koľko krát sme ti už napísali aby si im dala pokoj? Ako môže byť niekto až takto prepnutý...Keby aj mali krízu vo vzťahu tak veľmi dobre vieš že na vine si to a tvoja rodina.

bessie12
10. jan 2025

@menonepoviem3333 no vitaj späť 😂😂😂 ešte stále ťa to neprešlo?? A nespomínala si naposledy že už to nie je tvoj šéf, pretože ťa, kvôli tvojmu obťažovaniu, vyhodil ?? 🤔

hellwant
10. jan 2025

@gabikaa96 myslíš, že to nebude aj kvôli postaveniu či jeho solventnosti? Vtedy to časti žien veľmi lichoti- že budú niekto.

gabikaa96
10. jan 2025

@hellwant ona bola ním posadnutá aj keď ešte nebol šéfom, 4roky či koľko boli kolegov,a ona od začiatku po ňom ide.

ruxandra
10. jan 2025

Nemá o teba záujem, keby mal, tak by si to určite vedela od neho. Nemusíš sa ho nič pýtať. A je to šéf, je extrémne úbohé ísť po šéfovi - ideš po ňom len pre to, že je šéf? Ze chceš v práci nejaké výhody? Určite si nezačne s podriadenou, je šéf, nie idiot

eva8
10. jan 2025

Nestan sa rozbijackou rodiny. Tu nejde o tvoju hrdost, aebo naivitu, ale totalnu sebeckost.
Vobec nejde o tvoju sebauctu, ale neuctu k druhym

226lenka
10. jan 2025

Tebe nestačili tvoje minule diskusie, kde sme ti písali aby si im ty a tvoja bláznivá rodina dali pokoj?

som_realistka
10. jan 2025

No, ty si koledujes, ked budes este chvilu takto prudit, moze sa ti stat, ze ti bud zazvoni pri dverach policia, a budu riesit obtazovanie a stalking, alebo ti niekto potme dobre nalozi.

evcagabi
10. jan 2025

Ty si 🔶️

tiezjedna
10. jan 2025

@yelena159 škoda...

gejb
10. jan 2025

Čakali spolu dieťa, ona sa teraz neukazuje na verejnosti a on chodí do práce podráždený.. to je teda ooobrovska záhada! Niečo na úrovni bermudskeho trojuholnika 🤣🤣🤣🤣
IQ tiQ?

autor
10. jan 2025

Nie,viem že ak je stále zadaný, poslal by ma veľmi rýchlo do....🙂
Ja som len chcela nejak zistiť či je zadaný alebo nie bez opýtania...Nie som rozbíjačka.

ruxandra
10. jan 2025

Autorka, určite je zadaný, narodilo sa im dieťa, tak sa mu venujú, je to dosť náročné a ona určite nemá silu sa s ním ukazovať vonku (+niekto predsa musí strážiť dieťa, keď ide on von), a nepríjemný môže byť pre to, že sa prvé dni/týždne/mesiace s dieťaťom moc nevyspi.
Stačí ti to takto? Pochopila?

evcagabi
10. jan 2025

Urcite odkopol zenu hnedako mu porodila dieta a po nociach sniva o tebe, preto je v praci podrazdeny lebo z tolkeho snivania o tebe sa nema kedy vyspat 😅😅

vanilkovazmrzka
10. jan 2025

Ved chod do jeho kanclu, sadni si na stol, roztiahni nohy a cakaj co sa stane.

autor
10. jan 2025

Ale veď ja nechcem sex....ja som na začiatok chcela zistiť ako to je, či si môžem niečo dovoliť alebo nemôžem....otázka znela ako to zistiť bez opýtania 🙂

gejb
10. jan 2025

A čo sa stalo podľa teba s tým dieťaťom ktoré čakali?

ruxandra
10. jan 2025

Nemôžeš si nič dovoliť, je ženatý a má dieťa. Si na hlavu? Ci co stále nechápeš?

ns994
10. jan 2025

Nestacilo ti ? Stale provokojes ? Daj im uz pokoj preboha. Este stale ti to nedošlo? Je jedno ci je zadany alebo nie. Potom co si vyviedla ty a aj tvoja podarena rodinka tak ta posle do kelu aj keby bol slobodny a zufaly. Dal ti dost jasne najavo, ze zaujem nema. Takze nemusis nic zistovat. Staci zit svoj zivot a dat im pokoj.

Strana
z3