icon

Je môj nadriadený stále zadaný alebo slobodný?

9. jan 2025

Ahojte, chcela by som sa opýtať na váš názor. Mám veľmi sympatického nadriadeného a fyzicky ma extrémne priťahuje. Viem,že bol zadaný, plánovali svadbu a myslím že čakali dieťa a bývali spolu. Ale teraz sa jeho partnerka dlhšie na žiadnej akcii po jeho boku neobjavila, je stále podráždený ,nikto sa ho to nechce opýtať že čo sa deje a tak neviem....ja by som rada skúsila niečo, že ako zareaguje a že zistím ci je zadaný a či má o mňa záujem....lenže čo? Nechcem mu hneď skočiť do náručia
A je môj nadriadený ale nespráva sa nijak povýšenecky

autor
10. jan 2025

@gejb ja neviem, mohlo sa stať hocičo

autor
10. jan 2025

@ns994 rodinka?

evcagabi
10. jan 2025

Ty si fakt prepnuta. Daj sa liecit. Mohlo sa s dietatom nieco stat? Ty vobec citas co pises?

autor
10. jan 2025

@evcagabi ach,mohli sa rozísť, ja neviem...

ruxandra
10. jan 2025

Nerozisli sa, majú dieťa!
Chodíš k tomu psychiatrovi ako si minule spomínala?

evcagabi
10. jan 2025

@ruxandra ake su minule temy, prosim?

ns994
10. jan 2025

Mama a sestra.
Mohli rozist, nemohli rozist. Je to jedno. Keby mal o teba zaujem nemusela by si tu pisat ako to zistiť a podobne. Vedela by si to. Ozaj ich uz nechaj na pokoji. Neukazuje sa na verejnosti ? Bola/je tehotná. Neviem, v ktorom tyzdni sice ale sak rozmyslaj. Bud este je tehotna a moze jej byt zle, unavena, mozno uz sa k tomu schyľuje alebo je uz na svete a staraju sa o dieťa. Preto mozno je aj on podrazdeny, unaveny... Kto vie. Nechaj ich tak a nie hned rozmyslacky, ze co ak sa nieco stalo dietatu... alebo sa rozisli ...a ides sa chopit príležitosti a zistovat ci ma zaujem a ci je zadany 🙈

crazy_cat_lady
10. jan 2025

aky sef? ved nevyhodil ta nahodou? ci to uz je dalsi? alebo stale skusat na toho predchadzajuceho? :D

ruxandra
10. jan 2025

@evcagabi https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/som-zamilovana-do-muza-so-zavazkami-co-robit/

Bolo toho viac, ale netuším ako to dohladat, toto jedine sa mi podarilo, možno tam v komentoch budú aj tie ostatne 🙃

fotoarch
10. jan 2025

Dlho to je ten mesiac od minulych tem ....?

enmery
10. jan 2025

@ruxandra Chodila iba k psychológovi. Aj to bola len raz.

enmery
10. jan 2025

@crazy_cat_lady Podľa mňa to napísala naschvál tak, aby sme ju nespoznali😃 Akože namiesto bývalý šéf napíše šéf.

ruxandra
10. jan 2025

@enmery aha, máš pravdu, vďaka za opravenie 🙂

crazy_cat_lady
10. jan 2025

@enmery jasne, chapem, "nenapadna" strategia :D

nafka0483
10. jan 2025

Nepotrebujes skusat ako zareaguje, ty a aj my vsetci uplne presne vieme ako zareaguje.

autor
10. jan 2025

Aký bývalý šéf? Pracujem tu už zopár rokov

autor
10. jan 2025

Veď ja ho nejdem pozývať na rande ani som nepovedala že sa niečo stalo dieťaťu

enmery
10. jan 2025

Ty si strašná mrena. Tebe by sa páčilo mať chlapa, dom, byt tehotná a len preto, že sa dlhšie s ním neukáže, nejaká suka kolegyňa či podriadená by naňho chcela niečo skúšať?Ako toto môže jedna žena ROBIŤ druhej. Normálny chlap neznáša byť lovený. Keby o Teba mal záujem, už to dávno vieš.

sisa_s
10. jan 2025

Jasne..v kratkej dobe sa tu urcite objavili 2 posahane, ktore stalkuju sefa (ktory planuje svadbu a ma tehotnu zenu)

jaskolka
10. jan 2025

Marišku,to je zase tá práštena s tým šéfom?🙈🙈🙈 Ty si fakt nedáš pokoj?

ruxandra
10. jan 2025

Autorka a ty si myslíš, že sme tu natvrdle a nevidíme, že si to ty? Veď sa aj rovnako vyjadrujes,
neodpisuješ na všetky komentáre, presne ako predtým,
máš úplne slabú slovnú zásobu, presne ako predtým,
príbeh rovnaký, presne ako predtým,
komunikácia veľmi slabá, presne ako aj predtým,
mentálna kapacita tiež nič moc, presne ako aj predtým,
nemožnosť pochopiť súvislosti a písaný text, presne ako predtým.

Jedinú, ktorú si tu naozaj oklamala, si ty sama 🙂

autor
10. jan 2025

@sisa_s stalkujem ho? Tu sa už človek bojí niečo opýtať

autor
10. jan 2025

@ruxandra slabá slovná zásoba? A čo sa tu vyjadrujeme ku kvantovej fyzike ?

ruxandra
10. jan 2025

A co silnú slovnú zásobu majú len ľudia, čo rozumejú fyzike? 😀😀 ale prosím ťa.
Ale s ostatnými bodmi súhlasíš, že? Keď si sa nevyjadrila, beriem to ako áno, presne takto isto si komunikovala aj v tých fórach predtým

autor
10. jan 2025

@ruxandra nestíham odpovedať na všetko zaradom, to naozaj musím každému zvlášť po jednom?

ruxandra
10. jan 2025

Inak, vidíš aké nepríjemné ti je, keď ta ženy podozrievajú, že tá hlupaňa z predchádzajúcich fór si ty? Tak presne takto zle sa bude cítiť tvoj šéf, keď sa ho budeš pýtať, či je stále zadaný.

mamina7070
10. jan 2025

tebe bude aj zvieracia kazajka malo 😂

autor
10. jan 2025

@ruxandra ja sa ho to priamo v žiadnom prípade neopýtam ,na to teda odvahu nemám 🙂 tie fóra tu v komentároch akurát čítam, a je to teda iná káva