Je môj nadriadený stále zadaný alebo slobodný?
Ahojte, chcela by som sa opýtať na váš názor. Mám veľmi sympatického nadriadeného a fyzicky ma extrémne priťahuje. Viem,že bol zadaný, plánovali svadbu a myslím že čakali dieťa a bývali spolu. Ale teraz sa jeho partnerka dlhšie na žiadnej akcii po jeho boku neobjavila, je stále podráždený ,nikto sa ho to nechce opýtať že čo sa deje a tak neviem....ja by som rada skúsila niečo, že ako zareaguje a že zistím ci je zadaný a či má o mňa záujem....lenže čo? Nechcem mu hneď skočiť do náručia
A je môj nadriadený ale nespráva sa nijak povýšenecky
@ns994 rodinka?
Ty si fakt prepnuta. Daj sa liecit. Mohlo sa s dietatom nieco stat? Ty vobec citas co pises?
@evcagabi ach,mohli sa rozísť, ja neviem...
Nerozisli sa, majú dieťa!
Chodíš k tomu psychiatrovi ako si minule spomínala?
Mama a sestra.
Mohli rozist, nemohli rozist. Je to jedno. Keby mal o teba zaujem nemusela by si tu pisat ako to zistiť a podobne. Vedela by si to. Ozaj ich uz nechaj na pokoji. Neukazuje sa na verejnosti ? Bola/je tehotná. Neviem, v ktorom tyzdni sice ale sak rozmyslaj. Bud este je tehotna a moze jej byt zle, unavena, mozno uz sa k tomu schyľuje alebo je uz na svete a staraju sa o dieťa. Preto mozno je aj on podrazdeny, unaveny... Kto vie. Nechaj ich tak a nie hned rozmyslacky, ze co ak sa nieco stalo dietatu... alebo sa rozisli ...a ides sa chopit príležitosti a zistovat ci ma zaujem a ci je zadany 🙈
aky sef? ved nevyhodil ta nahodou? ci to uz je dalsi? alebo stale skusat na toho predchadzajuceho? :D
@evcagabi https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/som-zamilovana-do-muza-so-zavazkami-co-robit/
Bolo toho viac, ale netuším ako to dohladat, toto jedine sa mi podarilo, možno tam v komentoch budú aj tie ostatne 🙃
Dlho to je ten mesiac od minulych tem ....?
@crazy_cat_lady Podľa mňa to napísala naschvál tak, aby sme ju nespoznali😃 Akože namiesto bývalý šéf napíše šéf.
@enmery jasne, chapem, "nenapadna" strategia :D
Nepotrebujes skusat ako zareaguje, ty a aj my vsetci uplne presne vieme ako zareaguje.
Aký bývalý šéf? Pracujem tu už zopár rokov
Veď ja ho nejdem pozývať na rande ani som nepovedala že sa niečo stalo dieťaťu
Ty si strašná mrena. Tebe by sa páčilo mať chlapa, dom, byt tehotná a len preto, že sa dlhšie s ním neukáže, nejaká suka kolegyňa či podriadená by naňho chcela niečo skúšať?Ako toto môže jedna žena ROBIŤ druhej. Normálny chlap neznáša byť lovený. Keby o Teba mal záujem, už to dávno vieš.
Jasne..v kratkej dobe sa tu urcite objavili 2 posahane, ktore stalkuju sefa (ktory planuje svadbu a ma tehotnu zenu)
Marišku,to je zase tá práštena s tým šéfom?🙈🙈🙈 Ty si fakt nedáš pokoj?
Autorka a ty si myslíš, že sme tu natvrdle a nevidíme, že si to ty? Veď sa aj rovnako vyjadrujes,
neodpisuješ na všetky komentáre, presne ako predtým,
máš úplne slabú slovnú zásobu, presne ako predtým,
príbeh rovnaký, presne ako predtým,
komunikácia veľmi slabá, presne ako aj predtým,
mentálna kapacita tiež nič moc, presne ako aj predtým,
nemožnosť pochopiť súvislosti a písaný text, presne ako predtým.
Jedinú, ktorú si tu naozaj oklamala, si ty sama 🙂
@sisa_s stalkujem ho? Tu sa už človek bojí niečo opýtať
@ruxandra slabá slovná zásoba? A čo sa tu vyjadrujeme ku kvantovej fyzike ?
A co silnú slovnú zásobu majú len ľudia, čo rozumejú fyzike? 😀😀 ale prosím ťa.
Ale s ostatnými bodmi súhlasíš, že? Keď si sa nevyjadrila, beriem to ako áno, presne takto isto si komunikovala aj v tých fórach predtým
@ruxandra nestíham odpovedať na všetko zaradom, to naozaj musím každému zvlášť po jednom?
Inak, vidíš aké nepríjemné ti je, keď ta ženy podozrievajú, že tá hlupaňa z predchádzajúcich fór si ty? Tak presne takto zle sa bude cítiť tvoj šéf, keď sa ho budeš pýtať, či je stále zadaný.
tebe bude aj zvieracia kazajka malo 😂
@ruxandra ja sa ho to priamo v žiadnom prípade neopýtam ,na to teda odvahu nemám 🙂 tie fóra tu v komentároch akurát čítam, a je to teda iná káva

@gejb ja neviem, mohlo sa stať hocičo