Je môj vzťah s partnerom normálny?
Ahojte, príde vám toto normálne? Mne nepríde. Zoznámila som sa s mužom minulý rok v lete. On býva doma s rodičmi, ja bývam sama. Obaja máme po 30tke. Prišli Vianoce, on bol doma s rodičmi, ja som bola sama doma. Áno, prišiel za mnou aj na štedrý deň, aj na oba sviatky, pozrieť, posedieť, ale inak bol doma. Na Silvestra ma volal k nim, alebo že príde na hodinku, dve ku mne, ale na polnoc chce byť doma. Tak som mu povedala, nech nechodí, že ja sa najem, pozriem film a idem spať. Teraz cez Veľkú noc detto, on doma, ja doma. Včera nič, v sobotu sme vybehli von, v piatok nič. Dnes som chcela ísť niekde von, že on nemôže, ale poobede ma príde oliať. Tak som išla vonku sama a urobila som si výlet. Mne toto celé príde strašne divné správanie dospelého chlapa. Pýtala som sa, či keď máme vzťah, by nemal byť aj so mnou a povedal mi, že aj je, ale aj s rodinou. Pripomeniem, že ma už na sviatky k nim nevolal, lebo vie, že by som neprišla.
😂Super je, daj tomu tak 10 rokov a aspoň 2 deti, určite sa to zmení. Akože akú odpoveď čakáš?Ja by som takého chlapa pozdravila max keby sme sa náhodne stretli na nákupe v meste, nieto o ňom zakladať temy alebo vôbec niečo smerom k nemu vyvíjať. Všetko, čo potrebuješ vedieť, Ti už ukázal...
Ešte čakám na mamky, ktoré to zhodnotia, ako on to robí, lebo vie, žeby si neprišla. Tak sa klamte ďalej.
Nie, nieje to normálne. On ta nechce na vzťah, vykašli sa na neho, nechaj ho doma v detskej izbe. On nechce vzťah, stačí mu občasná zabavka
Určite býva s rodičmi a nie ženou a deťmi? Vtedy by mi to dávalo zmysel, ale byť takto upnuty na rodičov v 30... 🤔
Určite býva s rodičmi a nie ženou a deťmi? Vtedy by mi to dávalo zmysel, ale byť takto upnuty na rodičov v 30... 🤔
@tilly býva v dome, má samostatné poschodie, kde má svoju kúpelňu, wc, aj kuchyňu a dve a pol izby.
Jeho rodičia vôbec nevyzerajú na svoj vek. Mama má 57 rokov, ale neskutočne pekná udržiavaná žena. otec niečo po 60tke, vyzerá na 50. Sú v pohode, práveže taký easygoing a preto je mu doma s nimi tak dobre. A on chce tráviť čas a sviatky s nimi... čo vám poviem. Je jedináčik.
Pride si obcas vrznut, ale on z domu neodide. A vyzera, ze ta ani nezavola byvat tam. Aj ked, mozno dobre, naco ist byvat ku svokrovcom, ked mozete byt sami.
@tilly aj mne to napadlo ako prve
Pride si obcas vrznut, ale on z domu neodide. A vyzera, ze ta ani nezavola byvat tam. Aj ked, mozno dobre, naco ist byvat ku svokrovcom, ked mozete byt sami.
@anonym_306cc5 on by chcel jasne ze byvat tam pri rodicoch. Taku ma predstavu. X krat ma volali k nim domov, ale mne je to tam blbe, ja chcem mat sukromie. Nespala som tam ani. Necitim sa ok s jeho rodicmi dole.
@anonym_306cc5 on by chcel jasne ze byvat tam pri rodicoch. Taku ma predstavu. X krat ma volali k nim domov, ale mne je to tam blbe, ja chcem mat sukromie. Nespala som tam ani. Necitim sa ok s jeho rodicmi dole.
@anonym_autor Taka MK klasika. Cely zivot prezit pri mamicke, ostat mentalne 18rocny a potom sa divit, ze frajerka nechce byvat s nim.
@anonym_autor Taka MK klasika. Cely zivot prezit pri mamicke, ostat mentalne 18rocny a potom sa divit, ze frajerka nechce byvat s nim.
@luccys on je mentalne az dost vyspely, praveze dost cestuje, tvrdi, ze aj tak by sa mu neoplatil byt ťahať, keď je často mimo. Ale áno, pohodlnosť tu je. Pracuje na vysokom managerskom poste. Inak v pohode chlap, len veľmi naviazaní na svojich cool rodičov. On mi tvrdí, že žiarlim na jeho rodičov, lebo ja už svojich nemám. Čo aj môže byť pravda... svojím spôsobom.
moje 26-ročné dieťa žije samo lebo si myslím že má vek na to aby žilo samo 🤷♀️ tiež je jedináčik. ale nebude večne mame pri sukni…
moje 26-ročné dieťa žije samo lebo si myslím že má vek na to aby žilo samo 🤷♀️ tiež je jedináčik. ale nebude večne mame pri sukni…
@biba_18 ja žijem sama od 19tich, keď som bývala na internáte a potom som si kúpila byt. Je mi to zvláštne...
Tu máš odpoveď prečo je po 30 stále sám. Aj by sám ostal ale prišla si ty ktora mu toto toleruje. Mám obavu že takto ma všetko svoju mamičku aj niekoho s kým obcas vypadne von. Keď to tebe stačí. Ale takýto sa už ťažko zmení jemu to takto vyhovuje
Jeho rodicia su mozno cool, ale on nema nejakych kamaratov mimo atd … poznas aj niekoho mimo jeho rodiny? Je to divne pokial nema nejaku Dg aj ked nie na papiery. Ja by som nemala tvojj zlatu trpezlivost … skusobna doba 3 m a ked nie je vidiet nejaky posun, alebo zmenu myslenia … dovi … normalne to podla mna nie je … iba strata casu
Jeho rodicia su mozno cool, ale on nema nejakych kamaratov mimo atd … poznas aj niekoho mimo jeho rodiny? Je to divne pokial nema nejaku Dg aj ked nie na papiery. Ja by som nemala tvojj zlatu trpezlivost … skusobna doba 3 m a ked nie je vidiet nejaky posun, alebo zmenu myslenia … dovi … normalne to podla mna nie je … iba strata casu
@anonym_ceb329 má práveže kopec kamošov, niektorých aj poznám už osobne samozrejme. On je taký pomerne extrovert, relatívne obľúbený. Mal nejaký dlhý vzťah s jednou ženou, avšak napokon si našla iného. Čo ťažko znášal, tak bol 2r sám.
Jednoducho nie si pre neho tá pravá, nie je zaľúbený. Keby bol, tak všetok voľný čas trávi s tebou
mne príde ten chalan ok. neviem o akej diagnóze tu tie ženské splietajú 🙈 ale žiaľ súhlasím s názorom že nie je zaľúbený 🤷 vy dvaja takto môžete fungovať aj 4-5 rokov... a potom príde jedna ktorá treskne po stole a ejha zrazu sa bude kupovať 4i byt aj 100km od rodičov 🤭😂 lebo on bude chcieť. pri tebe nechce
Nemyslim si, ze tento typ chlapa by sa kvoli zene odstahoval. Je prilis pohodlny a ma full servis. Ma kamosov s ktorymi sa zabavi, ma priatelku ku ktorej sa prituli a ma rodinu, ktora sa postara, tak preco to menit? S najvacsou pravdepodobnostou si najde zenu, ktora sa k nemu nastahuje.
Nemyslim si, ze tento typ chlapa by sa kvoli zene odstahoval. Je prilis pohodlny a ma full servis. Ma kamosov s ktorymi sa zabavi, ma priatelku ku ktorej sa prituli a ma rodinu, ktora sa postara, tak preco to menit? S najvacsou pravdepodobnostou si najde zenu, ktora sa k nemu nastahuje.
@cimage on sa stahovat nebude. Mal aj nejake pokusy so zenami mimo, co ho tahali, aj pracovnu ponuku mal do zahranicia. On je spoko tu, ma dobry job, ma rodinu, priatelov, hobby... tiez si myslim, ze to nie je laska. Skor taky zvlastny druh naklonnosti.
@cimage on sa stahovat nebude. Mal aj nejake pokusy so zenami mimo, co ho tahali, aj pracovnu ponuku mal do zahranicia. On je spoko tu, ma dobry job, ma rodinu, priatelov, hobby... tiez si myslim, ze to nie je laska. Skor taky zvlastny druh naklonnosti.
@anonym_autor máš dve možnosti 1. budeš bývať v dome so svokrovcami s ním.
2. Budeš bývať bez neho.
Je ti jasné, že tretia možnosť, a to bývať s ním vo vlastnom neexistuje.
Ja by som to ukončila čo najskôr.
Mne to príde normálne. Ste spolu krátko prečo by ste mali tráviť sviatky ako rodina?
Mne pride skor zvlastne ze mas ocakavania od relativne kratkodobej znamosti a ak on nemoze, ty si sama. Ako si doteraz travila vianoce/ine sviatky? Chapem ze nemas rodicov ale surodenci? Priatelia? Nikto iny v tvojom zivote nie je?
@anonym_autor no pozri, ma svoje zazemie u rodicov, predpokladam, ze ziadne velke vydavky sa k tomu neviazu, asi ani povinnosti - mama isto aj operie, ozehli, navari, uprace… a rodicom to nijako nevadi, nevyhanaju ho, asi ho ani nebuzeruju kde bol, s kym bol, co robil, takze pohoda.
A teraz si predstav, ze by ste sa nastahovali spolu - to by znamenalo vydavky ci uz na komercny podnajom, spolocnu hypo alebo teda prispievat polovicou vydavkov na tvoj byt, k tomu aj chladnicku naplnit, navarit, upratat, oprat atd - isto by si chcela, aby bol toho ucastny, lebo ved aj ty pracujes a zarabas, tak nebudes vsetko robit a financovat sama. K tomu by si samozrejme chcela vediet aky ma program, mozno ist spolu na rande, do kina, cokokvek…A teraz si sama odpovedz na otazku, ci sa mu to oplati kvoli sexu? Lebo to je jedine, co mu u rodicov moze chybat 🤷♀️
A prečo je ti vlastne tak nepríjemne s jeho rodičmi? My sme od začiatku vzťahu trávili sviatky aj s mojimi, aj s jeho rodičmi. Veď nemáte 15, láska iba na prechádzku za ručičky. Tu už treba trošku rozmýšľať. A s tým sťahovaním ho chápem. Veď on má celú jednu bytovú jednotku pre seba. Prečo by išiel do iného bytu a ešte k tomu do bytovky? Ja by som to určite nerobila. Ak ti vadia jeho rodičia a že ste spolu málo, tak to ukonči. Jeho nastavenie nezmeníš.
Zalubeny sa takto nesprava.
Moj syn v jeho veku je vo svojom byte, cele sviatky. Ma svoj program, a nieje to sedenie pri maminke v kuchyni. Druhy je doma z intraku a tiez beha kade tade po vyletoch s kamosmi. Stihol 1 obed v piatok s nami.
Ja som v 20 vypadla z domu a zila svoj zivot.

A to si s nim vo vzťahu?