Je môj vzťah s partnerom toxický?
Dobrý deň som s mojim priateľom už 8 rok. On pracuje v zahraničí prednedávnom sme kúpili dom a vôbec si ma nevšíma neodpisuje a ani sa nestará o dom, neplatí účty
@anonym_autor idealne si s “priatelom” kupit dom, paneboze
Kto je na liste vlastníctva??
Žije?
@anonym_autor A keď príde domov, ideálne bude, aby ťa oplodnil😝😝
Ako si ho naučíš, tak ho máš. Moja kamoška (od decembra nezamestnaná) ma priateľa (roky pracujúceho). A on jej dá príkazom nakúpiť cigarety, pivko a nič jej nedá🤔 minule aj mne dával príkaz kúpiť mu kokosovu hlinu a vyzdvihnúť jeho dcéru od ex keď pôjdem z prace. Tak okamžite som ho upratala. Snáď mu budem nakupovať a voziť dieťa, samozrejme zadarminko a povoziť sa +40km🫣😵💫 pekne si s ním sadni, rozdel náklady a basta. 🤷♀️ ak pôjde na teba s tým, že on väčšinou býva v zahraničí atd, povedz mu, že ma 2x vyššiu vyplatu ako ty a dom máte spolu (predpokladám). Ak dovolíš ľudom manipulovať tebou, kľudne ti pošlem čú a daj mesacne trvalý príkaz…. Hodili by sa mi aspoň 200€ každý mesiac. 😉😀
Na koho je písaný dom a na koho je hypotéka? Lebo toto je podstatné a podľa toho sa zariaď....či má vôbec ešte priateľ záujem o vzťah alebo na ňom ak je hypo a dom spoločný popracujete obaja....
Kde je ten vztah? Nezohete spolu, nekomunikujete spolu, nestretavate sa... To nie je vztah. Ja uz ako tak sa snazim pochopit s privretymi ocami rozne online vztahy ale tu aj keby velmi chcem tak vztah ziaden nevidim ak chyba co i len digitalna komunikacia.
To nečakane alebo dlhodobo? tiež mi prišlo, že niečo sa mu stalo...

To nie je žiadny vzťah