icon

Je moja reakcia na partnerovo správanie prehnaná?

30. aug 2025

pride vam v poriadku zavesit vyprate pradlo na balkon a vedla toho zavesit prepotene smradlave mokre tricko z fitka podotym pri zavretych sklach na balkone taktiez cestovnu tasku ktoru som celu dovolenku tahala kadetade si doma najdem na prezlecenych perinach pri vankusi mne
to je vrcholne nechutne si tam lahnut .. je moja reakcia prehnana ?

Strana
z3
wade
30. aug 2025

Áno je.

barka1
30. aug 2025

Každý má hranice inde. Prvá vec by mi nevadila, otvorila by som balkon, aj tak ho mám teraz v lete otvoreny stále. Druhu by som asi nejako okomentovala, normalne, bez hysterie.
Toto ale asi nebude váš jediný problém, ked takto reaguješ. Toto rozhodne nie je na konstatovanie z názvu diskusie...A chápem, ak partner tvrdí, že si precitlivena...

januska12323
30. aug 2025

To sú posledné bodky zo vzťahu alebo je to len kvôli nim? V druhom prípade preháňaš.

nin12345
30. aug 2025

Ak len kvôli týmto veciam nedokážeš s ním žiť tak ti prajem veľa šťastia v hľadaní partnera, ktorého znesieš. Hlavne ak to má byť muž

autor
30. aug 2025
@barka1

Každý má hranice inde. Prvá vec by mi nevadila, otvorila by som balkon, aj tak ho mám teraz v lete otvoreny stále. Druhu by som asi nejako okomentovala, normalne, bez hysterie.
Toto ale asi nebude váš jediný problém, ked takto reaguješ. Toto rozhodne nie je na konstatovanie z názvu diskusie...A chápem, ak partner tvrdí, že si precitlivena...

@barka1 ja som len smutna a sklamana z toho ze chcem viest normalne domacnost a on voci mne nema ani ten kusok ze mi neda na vypratu postel spinavu tasku a to niesom ziaden monk casto mame neporiadok

autor
30. aug 2025

ked tam je pradlo 6hodin takto myslim ze uz to je jedno taktiez to je vrcholne nechutne a bolo to opakovane viackrat ze si to neprajem

akje
30. aug 2025

@anonym_autor tak ti poviem. Chlapi toto neriešia. Proste to tam zavesia. Ano, je to nepríjemne. Ano, aj mne to vadí. Sadni si s ním a povedz mu MIESTO, kam to môže dať, aby ti to neprekážalo..

Ak toto je dôvod, prečo s nim nedokážeš žiť, to už je iná vec. Tomu nerozumiem. Vadí ti, že to tam zavesil a nenechal to zhnit v taške alebo ti vadí, že ignoruje tvoju žiadosť? A ako vlastne znela tvoja žiadosť?

anonym_d4ec4c
30. aug 2025

@anonym_autor Mať také problémy ach jaj..to sú chlapi 😂😂 Ak nie je dobrý vymeň 🤭🤭

nin12345
30. aug 2025
@akje

@anonym_autor tak ti poviem. Chlapi toto neriešia. Proste to tam zavesia. Ano, je to nepríjemne. Ano, aj mne to vadí. Sadni si s ním a povedz mu MIESTO, kam to môže dať, aby ti to neprekážalo..

Ak toto je dôvod, prečo s nim nedokážeš žiť, to už je iná vec. Tomu nerozumiem. Vadí ti, že to tam zavesil a nenechal to zhnit v taške alebo ti vadí, že ignoruje tvoju žiadosť? A ako vlastne znela tvoja žiadosť?

@akje ja presne akurát obdivujem že to aspoň vybral z tej tašky🤣 autorka by napríklad z môjho ex zošalela. Okrem iných veci on nedokázal dať prádlo do pradelneho koša. Napriek milión upozorneniam bolo vždy buď na posteli, na stoličke na zemi, poprípade položené NA pradelnom koši ale zaručene nikdy nie V ňom🤣

barka1
30. aug 2025
@anonym_autor

@barka1 ja som len smutna a sklamana z toho ze chcem viest normalne domacnost a on voci mne nema ani ten kusok ze mi neda na vypratu postel spinavu tasku a to niesom ziaden monk casto mame neporiadok

Nuž, musíš ho teda vychovat ty, ked už sa to nepodarilo jeho mame. Možno sa to ani tebe nepodari. Už je len na tebe, či ako partner je vhodný, či jeho ine kvality neprevysuju jeho "bordelarstvo". Nikto nie je dokonalý. Nenajdeš dokonalého. Z mojho pohladu 40+ a rozvedenej matky 2 deti ti napíšem len ti, ze su toto nepodstatné maličkosti, na ktorych nestojí vztahu.

biba_18
30. aug 2025

nemyslím že by to bolo prehnané. proste ty to tak nechceš 🤷‍♀️ z tej tašky by som bola na nervy aj ja…

biba_18
30. aug 2025

@nin12345 a v čom chodil oblečený keď sa mu všetko váľalo kade tade a nebolo v koši keď ste prali?

anonym_f4299c
31. aug 2025

To tričko by mi nevadilo, lebo kam inam ho akože má dať a naozaj by som bola rada, že si ho vôbec dal tam. S tou taškou je to tak, že by vadila aj mne, ale neočakávala by som, že mu to docvakne automaticky. Ak ste niečo podobné vo vzťahu už neriešili, tak nemá ako vedieť, že ti to vadí. Možno nabudúce to už neurobí, keď mu to vysvetlíš.

nikpa
31. aug 2025

@anonym_autor ja mam pocit, že všetci chlapi sú v tomto rovnakí. Takže buď sa s tým zmier alebo začni nekonečný boj a prevýchovu, ktorá ti bude trvať roky a možno aj tak nič z nej. Alebo si hľadaj vzťah, kde každý bude bývať sám, čo je pre mňa ideál ale keď chceš deti tak to nejde.
Inak ťa úplne chápem, mne sa stále doma, aj po rokoch ,,usmerňovania,, 😄 občas ešte rozum zastaví, aké nepochopiteľné veci dokážu muži urobiť...

anonym_84d6bf
31. aug 2025

tričko dal na balkón, čiže za mna Ok to by som nejak neriešila … ale tu tašku určite nie … a kto hovorí že toto sú chlapi a oni to neriešia, všetci sú rovnakí a oni to tak proste majú je na omyle 🤣 a z chlapa robí chudáčika, ktorý odkiaľ to má vedieť… No keď samému sa mu nehnusí niečo take tak potom je chyba u neho alebo toho kde žil … a nieje to len tým, že je chlap ale proste humusák. Že to urobi raz dobre, stalo sa nejdem sa kvôli tomu rozchádzať. Prezliekol by periny a ideme ďalej … hlavne nech si dá povedať.

janai1
31. aug 2025

A kam to tričko mal prevesiť?
Čudujem sa, že tú tašku nehodil v obývačke na zem (alebo rovno v chodbe za vchodové dvere 😂 ) ale trepal sa s ňou až do spálne a položil ju na vankúš

danica2711
31. aug 2025

@anonym_autor a kam mal dať to tričko, keď nie na balkón?! Rovno do špinavého prádla, aby tam dobre zatuchlo a zasmradilo všetko ostatné? Nesuš prádlo v tomto teple na zatvorenom balkóne, otvor tie sklá, veď je leto, bude prúdiť vzduch a jedno spotené tričko ti nič nezasmradí. Taška na posteli by ma asi trochu naštvala, ale zas nie tak, aby som to označovala za nechutné a hystericky si tam odmietala ľahnúť... Trošku sa vydýchaj a porozmýšľaj, ak je toto to jediné, čo ti na ňom vadí, tak je to riešiteľné, podstatné hodnoty človeka sú niekde inde. Ale podľa tvojho vyjadrovania mi príde, že toto je len vrchol ľadovca

janinah
31. aug 2025

Ked nebola moznost hned hodit do pračky,tak to tričko na balkone pochopim,ale za tú tašku by som vraždila,neznašam položit tašku z kdekade na gauč,posteľ či dokonca stôl.
Je ťažke prevychovavat dospelú osobu,ale skùs to s kludom ako u maleho decka...
Drahý,tebe by sa dobre spalo v tych baciloch? Lebo mne nie a poprosim ťa to prezliecť alebo ma takto donutiš spať na gauči..

sova7
31. aug 2025

Chlapovi je to jedno musíš mu to vysvetliť on takéto veci neriesi a čítať myšlienky nevie ak to bude robiť aj potom čo mu vec vysvetlis ale inak je to ok je už na tebe čo a ako ty ho poznáš

laila22
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie, nie je prehnaná. Mňa by porazilo.

terezia74
31. aug 2025

Ja by som len chcela vedieť, ako by muži tolerovali a kde by bola ich hranica, keby sa žena po práci zastavila v krčme na 3x poldeci, nechala po sebe v domácnosti kade tade ponožky, nohavičky, v kúpeľni nesplachne, pomoc v domácnosti ziadna atď.

terezia74
31. aug 2025
@sova7

Chlapovi je to jedno musíš mu to vysvetliť on takéto veci neriesi a čítať myšlienky nevie ak to bude robiť aj potom čo mu vec vysvetlis ale inak je to ok je už na tebe čo a ako ty ho poznáš

@sova7 kto to vysvetluje žene? 🤔

cyberk
31. aug 2025

Tak zober si to z jeho pohladu, prisli ste domov, zobral ti tasku, vylozil na postel, aby si nemusela sa zohynat k zemi a mala ju blizsie, prides ty a zondis ho, ze co to spravil… on inak rozmysla, ty inak..
Zobral spotene pradlo a miesto toho, aby ho dal do kupelne na zem (ako asi robi), sa pochlapil a vyvesil na balkon, s tym ze ho pochvalis aky dobry chlapec je, ze si “upratal”, a ty ho zondis ze to tak nema byt 🤣 … ty to vidis zo zenskeho pohladu a on z chlapskeho, obaja si myslite, ze ten druhy je sibnuty so svojim pohladom na tuto vec.. 🙂 mavni rukou, nahlas si posomri a ide sa dalej… ;) zivot s chlapmi je taky

nin12345
31. aug 2025
@biba_18

@nin12345 a v čom chodil oblečený keď sa mu všetko váľalo kade tade a nebolo v koši keď ste prali?

@biba_18 to som ešte bola blbá a vždy som to pekne pozbierala😄

muchotrafka298
31. aug 2025

Mne keby niekto polozil spinavu tasku na cistu postel, tak ma zachranka z infarktom asi odvaza. Lebo ja som Monk, ba povedala by som, ze Monk na druhu.

erickatt
31. aug 2025
@anonym_autor

ked tam je pradlo 6hodin takto myslim ze uz to je jedno taktiez to je vrcholne nechutne a bolo to opakovane viackrat ze si to neprajem

@anonym_autor tak ja ta chapem. Tiez som svojho dlho ,,ucila" xe ruksak z tury sa nedava na postel. Ani kufor z hotela...

sova7
31. aug 2025
@terezia74

@sova7 kto to vysvetluje žene? 🤔

@terezia74 tak keď robí ten druhý niečo čo sa mi nepáči tak nebudem čakať kým mi prečíta myšlienky a poviem mu to. To platí rovnako na mužov aj ženy. Ženy kopu veci vnímajú inak ako muži muži si až tak život nekomplikuju treba komunikovať nie čakať že sa niekto dovtipi sám od seba.

sevrin
31. aug 2025

Mne by vadilo všetko.

ahhola
31. aug 2025

Nauc ho, nech si smradlavky z fitka hodi do pracky napr. program vlna, 40" a ty to potom oper podla seba s dalsou varkou na 60tke.👕👖🧦

viestta
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor keby to prepotene nahadzal do kosa na pradlo, tiez by si mala problem. Vsak? Nauc ho, ze si ma veci prat sam a mas po probleme.

Strana
z3