Je možné byť vyčerpaná v prítomnosti jedného človeka?
Ahojte, uz dlhsie, opakovane pozorujem, ze sa mi toto stava pri mojom manzelovi, je dost kritický, povaha typu in vsetko robí najlepsie, co urobim ja nikdy nie je dost …. Uz dlhsie na sebe pozorujem, ze realne ked sme doma a je doma aj on, ja poriadne nedokazem vstat a nieco robit, uplne som vycerpana, demotivovana, proste cele zla a uz viackrat som si vsimla, ze on odide napriklad do obchodu, niekam ide jednoducho a ja normalne v momente mam energiu 100%, lietam zrovna dom ako motorova myš, spravim za tu polhodinu, co je prec viac ako za dva dni ked som s nim doma, najskor som si vravela ze to je nahoda, ale uz da mi to opakovalo viackrat, pride mi to az neuveritelne … neviem ci to je ze ma fakt jeho pritomnost nejako fyzicky vycerpava alebo ci mam pri nom nejaky blok kvoli jeho povahe …. Ďakujem za skusenosti
@kocurikpupcek citam a smutne konstatujem ze som s takou osobou ako cez kopirak prerusila kontakt.Smutne vsak je ze syn nezdedil slaby odvar a nabralo to po tazjej zivot.situacii velmi prudky spad :(. "General "zariadil kedze neslo spravit toral absurnu vec a uplne sa znicit , ze som sa stala boxovacim mechom pre syna aj celu rodinu. Kazdu si moze vybrat a on si vybral ju a ich ...
Ale je to velmi tazke po rokoch pochopit a s hl.smutkom akceptovat ze zatisl co obet milovala a ustupovala, narcista miloval vzdy len sam seba ... A tak ako pise Tomsik, vlastne je to mytus,lebo on sa nenavidi a vzdy bol pre matku len black sheep ale aj tak je najlepsia a hlavne nepovedat a neprixbay si pravdu ...
To ze to clovek pochopi a zoberie na vedomenie ako nemenny fakt je prvy krok k zachrane...
@aurinia to áno, máš pravdu. Býva to rôzne. Držím palce autorke,nech vytiahne silu aj z päty a nenechá na sebe orať a hlavne nech sa nenechá zastrašiť. Strach, vyhrážky a ponižovanie. Nech sa toho borca spýta,že či aj on si manželstvo takto predstavoval.
Ahoj autorka, ako to prosím u teba dopadlo? Uvedomila som si, že to mám tiež doma, tak som zvedavá ako si obstála… ❤️
@anonym_autor to isté mám ja doma ..uzxsi pripadám ako keby mi preskočilo čo ja pedantna žena ale keď je doma mňa nebaví ani sa len napit

@kocurikpupcek smekam pred tebou že si to dala, moja svokra bola psycho...ale predomnou si to nedovolila...len za chrbtom...neviem či by som to ustála ako ty ...asi by nožiky lietali