Je možné obnovenie dôvery po nevere?
Da sa vratit dovera do vztahu ked si partner vypisoval sniekym inym ,vymazaval spravy a hovori ze sa to uz nestane ale vzdy sa to opakuje . Priitom keby to boli normalne spravy nema clovek problem ale typu sex atd.. Clovek ma potom hlavu v smutku a rozmysla ci to ukoncit a odstahovat sa.
Nebuď blbá, bude to robiť stále.
@anonym_autor kolkokrat ra moze clovek oklamat? Dva a viac je to uz tvoja sprostost. Povedala si ze vzdy sa to opakuje. Tak ako moc sprosta si?
@anonym_autor ukonci to s nim, uz si mohla mat lepsieho a nie takeho co si vypisuje s inymi.
@anonym_autor A je správne, ak to robí opakovane, ukončiť a odsťahovať sa
@anonym_autor kolkokrat ra moze clovek oklamat? Dva a viac je to uz tvoja sprostost. Povedala si ze vzdy sa to opakuje. Tak ako moc sprosta si?
@really8 zato ty si dost casto sprosta na inych nieco komentujes v diskusiach.. da sa to aj inac povedat
@anonym_ef6752 nemusis ma vychovavat😉
@really8 ak by si pravidelne dostavala rady,bola by to vychova. Nie po jednorazovom upozorneni
@anonym_ef6752 tak na co mi je tvoj komentar? Potesila si sa ze si lepsia ako ja?
@really8 na zaklade tohto naozaj niesom lepsia. Islo mi len o to,ze mi je niekedy luto ako sa zeny k sebe zvyknu spravat... jedna ziada o radu,dalsia/dalsie jej nadavaju
Pre mna je dovera vo vztahu dolezita.Kazdy si musi zvazit, co je pre neho vo vztahu priorita. Ked nemozem verit partnerovi, nie som s takym clovekom. Raz klame, vymazava veci, fabuluje, bude to robit stale. Lepsie zist s kratsej cesty a netrapit sa.
@really8 na zaklade tohto naozaj niesom lepsia. Islo mi len o to,ze mi je niekedy luto ako sa zeny k sebe zvyknu spravat... jedna ziada o radu,dalsia/dalsie jej nadavaju
@anonym_ef6752 vies co, ak niekto OPAKOVANE strka prsty do zasuvky a pride plakat ze ho to kazdy raz kopne tak tu uz u mna nie je dovod chlacholit. A argument zeny zeny je uplne od veci.
aj my sme to doma riesili, islo o sexualnu online neveru, moja dovera je velmi narusena, mam depresie, uzkosti, uz to nerobi, ale mne znicil obraz o nasom manzelstve, ked nieco najdem, ze to zase robi, povedala som, ze v ten moment ukoncujem manzelstvo a ziadam o rozvod, dost sa zlakol, opakovane by som to uz psychicky nedala, radsej sama, s niekym inym ako kazdy den plakat, triast sa a skoncit na psychiatrii, ak nie ste vzati nemate deti, netrap sa umucis sa
@anonym_autor letel by von dverami aj futrami. Načo taký chlap? Chceš byť furt druhá??
Nie, budes kopka nestastia, stopovaci pes.Utrapi ta psychicky.Skor ci neskôr padne do toho opat, len si bude davat vacsi pozor.Tajne appky, dva mobilu, SIM karty, tito klamári si vedia cestu najst.Neverila by som uz nikdy.Toto je typ chlapov, co bude ocumovat v reale každú suknu, ci online, co je este jednoduchsie v pohodli domova.Radsej sama a kludna, vyrovnana ako robit policajta, je to ponizujuce pre zenu.Ale tak ked tu clovek cita diskusie, hroza s akymi muzmi zeny ziju a co vsetko toleruju.
@anonym_autor jasne, ze sa da. Ale iba casom. 🙂
Vždy sa to opakuje??
Tak potom ho kopni do riti, zrejme si je bkbecek istý,ze ho tak veľmi miluješ, ze ma všetko odpustené.. preto sa to opakuje..
Ak to robí opakovane tam naozaj nie je na co čakať. A žiť v neistote stále. To ti za to nestojí
No, ja na také rozprávky neverím. Ani prípady z môjho okolia ma nepresvedčili o opaku. Hajzel ostane hajzlom a svoje návyky nemení. Navyše zakázené najlepšie chutí -nabudúce si možno dá lepší pozor a to je všetko.
bud rada, ze si na to prisla teraz, nie az vydata s malym dietatom a na rodicaku
@anonym_autor Ahoj, kedze sa to deje opakovane, tak v co este dufas? Jasne,ze sa odstahuj. Ten chlap si ta nevazi, ak vypisuje inym zenam ohladom sexu a uplne s prehladom ti poviem, ze on nielenze ta nemiluje, ale ani nelubi a nemoze ta mat ani rad. Lebo clovek VEDOME nebude ublizovat druhemu s tym, co vie,ze ho zranuje a este k tomu dokola-keby ta mal ozaj rad/lubil/miloval, tak by ta nezranoval a neponizoval tym co robi. Urcite chod radsej od neho, pretoze toto bude robit stale, aj ked bude tvrdit,ze nie, tak bude...a nikde nemas istotu. Podla mna to realizuje aj v praxi, kedze je to uz dlhsie taketo sexualne vypisovacky. Nerob zo seba handru, matrac ani nic obdobne...radsej bud sama a casom mozes spoznat skutocnu lasku. Drzim palec
Ja som za druhú šancu ale len jednu....
@anonym_autor “si partner vypisoval sniekym inym ,vymazaval spravy a hovori ze sa to uz nestane ale vzdy sa to opakuje”
Aku odpoved este chces pocut?
Tolkokrat si sa uz cez to preniesla (alebo porobila kratku “burku v serbli” a aj tak s nim ostala), ze uz nema dovod si odtrhat dobrodruzstvo od ust. Navyse s tym, ze ty to tusis, a je vzdy otazkou casu, kedy na to zas prides, je to este vzrusujucejsi, stavnatejsi adrenalin. A super pocit, ze si dopriava zakazene.
Tvoja uloha sa posunula.
Uz nie si rozhodujuci faktor, ci nieco take urobi.
Si krovie, statistka, komparzistka na javisku jeho zivota. Dodavas uz iba potrebnu zlozku jeho uzivaniu si. Vdaka tebe to ma s cim porovnat, ze on ma viac. Ze to on si vybera. On je ten dolezity.
Ak nahodou obcas trusi reci o tvojej dolezitosti - tak pre toto.
S tvojim odchodom to uz nebude az taka zabava. Kym nenajde dalsiu komparzistku.
Tak sa zamysli, kolko svojho zivota chces este tomuto obetovat.
Prvýkrát je to chyba ubližujúceho...potom už si zakaždým vyberáš sama.
@anonym_autor ako sa po "vždy sa to opakuje" dá vždy vrátiť tvoja dôvera? Máš ju elasticku (tu doveru) ako gumu na gatiach?
Nie a t9 hlavne pre opakované klamanie.
@anonym_autor poviem ti za muzov nezmenime sa. Moze byt obdobie kludu a potom pride zase ruja.
NIE

nie, ak klamal, slubil, ze sa to opakovat nebude a robi to dalej... nemas co s nim dalej riesiť