icon

Je možné zachrániť vzťah s neverným partnerom?

bebe91
15. máj 2026

Ahojte. Potrebujem poradit lebo neviem na koho sa uz obrátit. Je to neskutocne trapna tema ale musim to prekonzultovat. Moja mama ma milenecky pomer s mojim partnerom. Viem znie to hrozne a najprv som si aj ja hovorila ze nie kdeze, to nemoze byt pravda, ale uz je na to skoro 20 indícií, ktoré tomu nasvedcuju. Ak by bolo 1-2 nepoviem nic ale uz sa tolko vecí nedá nazvat náhodou. Chcem vediet nazor, ci sa este da partnerskou poradnou dat veci do poriadku alebo je to definitivny koniec. Este by som dodala ze pravdepodobne mal partner milenku aj v minulosti, nie som si tym ista ale dost pravdepodobne je. On tvrdi ze nema milenku ale to je vylucene lebo dokazy nasvedcuju na uplny opak co tvrdi. Sme spolu vyse 13 rokov, 2 deti -10 a 5 rocne. Neidem sem vypisovat tie indicie lebo je to strasne na dlho, len tolko napisem, ze 10. marca som nechala doma skrytu kameru. On bol doma sam lebo bol nezamestnany a videla som ze niekoho prezvanal na mesengeri. Do dnesneho dna tvrdi, ze on si nepamätá ze by niekoho volal. Nezvykol volat len mna na mesengeri. Mama ho strasne brani, povedala ze urcite nema nikoho a ze nech uz na to video zabudnem a dam mu pokoj. Partnerovi ked som povedala ze si neprajem aby chodil ku mojej mame bez mojej pritomnosti hned bol agresivny, krical a potom sa skoro dva dni so mou nerozpraval.

Strana
z2
romiada
16. máj 2026

@bebe91 ak je to pravda, tak Ta zradili obaja najbližší ľudia. Čo na tom chceš zachraňovať? U obidvoch!

cacianka
16. máj 2026

Ak sú tie indície naozaj veľmi dôveryhodné, nechápem čo chceš zachraňovať. Neverníka, čo tr.ká kade chodí ?! Lebo neverím že podviedol iba raz či 2x.
Píšeš že bývate v tvojom dome, nie ste manželia.. máš tak voľné ruky, ako máloktorá žena čo má chuja doma. Nemáš povinnosť umožniť partnerovi bývať u teba, lebo to je zákonná povinnosť iba u manželov do dátumu rozvodu.
Vybav si zverenie deti do tvojej starostlivosti, poriadne prerataj náklady a poziadaj o primerané výživné. Medzitým mu môžeš zbaliť caky paky a odsťahovať ich k matke.
( Pre istotu si over u toho sbs kara, čo ti naznačoval, nech sa riadne vyjadrí).
Takéhoto hada si chceš dokedy hriať ?!

natalka13
17. máj 2026

Ze si s niekym pisal , ci volal je nevera?
Ak nemas dokaz, riesis len tvoje bludy a ziarlivost.

Strana
z2