Je na lásku už neskoro, ak mám 31 rokov?
Pekný večer. V akom veku ste prvýkrát cítili skutočne že ľúbite a ze ste lubene? Mam 31 ale ešte som nemala príležitosť ľúbiť. Ani neviem či to viem. Tiež som nikdy necítila od muža že som ním lubena. Niekedy si hovorím ci už nie je neskoro, bývalé spolužiačky už sú vydate majú deti rodiny stavaju si domčeky alebo zriaďujú byty.. A ja som ešte ani len nezažila čo to je mať lásku...
Laska je chemicka reakcia v mozgu, tele.. Uplne zblbnutie, jak na antidepresívach, ziadne problemy, vsetko je super... Nema to nic s vekom ... Vo vyssom veku praveze vies k tejto chemii priradit aj mozog , nakolko zivotne skusenosti ti ukazali kto si , co chces , co nechces , co je len manipulácia, co je dusevna intimita ... Ale to nejde s každým... Stretnut takto je kompatibilnu osobnost k tebe a počiarknut to chemiou , chce aj desatrocia cakania ... Tzv figurka v osude , kazdy ju ma ... statisticky
Tak ja som bola zalubena samozrejme od zakladky do kadekoho, ale prvy taky vztah, kde to bolo obojstranne a aj to dlhodobejsie fungovalo, som nasla az v 29. Ale nebol to este ten pravy. Toho som spoznala pocas tohto vztahu a naplno som si to uvedomila az po jeho ukonceni, predtym som mala oci len pre vtedajsieho priatela. S manzelom sme sa dali ako par dokopy az okolo 35. S nim to bol naozaj taky pocit, ze konecne nejaky clovek ako stvoreny pre mna. Trvalo to dlho a aj mi to je niekedy luto. Tak nejako mi pride, ze som prisla o vela rokov, co sme mohli byt spolu. Mohli sme sa stretnut uz v 18, kedze manzel mal byt moj spoluziak na VS, dokonca v jednom kruzku, ale na zapise si to rozmyslel a nezapisal sa. Po tej 35 sa nam uz podarilo len 1 dieta, po vselijakom trapeni az v mojich 41, co ma niekedy aj mrzi. Ale tak ktovie, ako by to bolo byvalo "keby" a som rada, ze sme sa stretli aspon takto neskor a predsa len mame moznost byt este dlho spolu. Ja aj verim, ze nejaky dovod na to odlozenie sretnutia bol. Takze neboj, aj u teba to este kludne moze prist a moze sa ten clovek uz aj motat niekde blizko. No a pre mojho muza som bola prvy poriadny vztah az ja, takze su ludia, ktorym to proste trva dlhsie, ale pritom vedia byt naozaj dobri partneri, nie su ziadne chybne kusy.
neskoro?

30 a 31 mal muz ked sme sa dali dokopy. Akoze neviem ake musi mat clovek stastie stretnut niekoho v 15tich na cely zivot… Ved 30 je normal priemerny vek na vztahy, co idu do manzelstva a zavazkov
vek je len číslo, keď to príde, tak to príde, ja som bola 11 r v zlom vzťahu a ver, že radšej byť sám ako sa trápiť, po rozchode som bola sama a lásku som stretla v 34 rokoch, čiže stále máš čas, treba si užívať kým sa dá cestovať, spoznávať svet, športovať, zamilovať sa do seba, mať sa rád, ísť na večeru, do kina, na obed, niekam len tak na kávu a mať pri sebe dobrú knihu 🙂
Poznam vela parov, ktore sa stretli az po 30 a teraz su to manzelske pary, stabilne pary.
V 31.tke uz treba predsa kupovat apartman dakde v Spanielsku a rozmyslat nad dochodkom
(vtip)
@anonym_autor takých je nás viac, život ešte nekončí 🙂
@anonym_autor Viem, ze sa to tazko pocuva ale neporovnavaj sa s vydatymi kamaratkami 🙂
Kazdy ma svoju zivotnu cestu, akokolvek pomalu. Tiez mam 31 a napriek tomu, ze mam partnera, tak na deti nemam ani pomyslenie 😀
V 31 si este stale mozes zivot uzivat aj inak. Mozno najst nove hobby, ktore ti prinesie radost do zivota?
Ja chodievam na techno parties a bezecke preteky, toto ma momentalne naplna a zamestnava. Pokus sa vyuzit cas, ktory mas len pre seba vo svoj prospech na karierny ci iny rozvoj. Je to tazke nemysliet na to ale urcite to zvladnes! Drzim palce 🌸

ja som to tu pisala uz velmi vela krat. ale jedna moja klientka sa prvy krat naozaj zamilovala ako 70 rocna. a to predtym mala muza aj deti ....