Je nadávanie partnerovi vo vzťahu normálne?
Ahojte chcem sa opýtať keď sa pohádate s partnerom aj Vám nepekne povie? Mám namysli nadávky ako pi**, jeb****…. Mna sa to strašne dotkne. Partner je dosť výbušná povaha. Keď sa nahnevá kričí a občas mi takto povie. Netreba mu veľa aby sa vyprovokoval… je to vo vzťahu Okej? Každému niekedy prasknú nervy? Ja som na neho ani nikdy v živote nekričala… keď sa pohadame aj led chcem niečo povedať nejako sa zaseknem a plačem… neviem zo seba dostať zmysluplnú vetu. Ale takto škaredo by som mu nikdy nepovedala. Celkom to aj zabolí.
Na pekny vztah treba hlavne muza, ktory ti nevynada do pic len za to, ze mu telefonujes ked on nema naladu. Muz, ktory zenu lubi jej tak nehovori....chapes rozdiel? Staci si to len uvedomit a tvoj pud sebazachovy by sa mal konecne prejavit, nemusis prekypovat sebeuctou, ale toto je uplny zaklad ktory sa da uvedomit aj cisto rozumovo. Milujuci muz mi nepovie pica. Bodka.
Inak autorka, treba sa s nim rozist... na co takyto chlap? :DDD vsak nech si nadava s kamaratmi...
Nie, nikdy mi nevynadal do p..., ani na mna nekrical a to sme spolu vyse 20 rokov
Koľko máš rokov?
Strašne zle sa číta, čo píšeš.
Ty si ticho, len aby bol pokoj.
V podstate to ma od teba dovolené, správa sa k tebe tak, ako mu dovolíš.
Si ticho, teda vie, že ani tie ústa si neotvoris.
Neblázni, kde máš hrdosť, ako mozes dovoliť, že ťa niekto nazýva pi*ou.
Ty si nevieš otvoriť ústa a dat mu najavo ze prestrelil? Ty sa ešte prídeš ospravedlniť???
Ako ziskat sebeuctu a hrdost? Zacni tym, ze mu povies, ze si nezelas, aby sa s tebou takto rozpraval. Spytaj sa ho, ci by mu nevadilo, ze mu zacnes nadavat do K***v a j****ch. Kam takato komunikacia az zajde? Zacnete sa fackat? Sacat? Bit?
To o com je? Ked sa nevie ovladat, nech sa lieci.
@mk22 mám 25 rokov… veď práve ja som tú sebaúctu úplne stratila… áno viem, že to je aj moja chyba… musím byt viac temperamentnejšia takto je to zle.
@0silvia0 skúsim mu tak najbližšie povedať. Teraz už asi nič lebo uu som sa zas ja ospravedlnila…🤦♀️ a raz som mu povedala, že ja by som ti tak nikdy v živote nepovedala a on že ty ani nemôžeš.
Ty si mlada a naivna, nechas si na sebe aj drevo rubat. On ma kolko rokov?
@larinka552 pisala ze typek ma 38 a ma kratku zapalnu snuru
@0silvia0 prepana 🤦🏻♂️ to vela vysvetluje. On nemoze byt celkom normalny a presne preto potrebuje pri sebe mlade dievca, submisivne, lebo zena v jeho veku, co uz ma nejake zivotne skusenosti by mu toto v zivote netolerovala.
A ta kratka zapalna snura nie je nic ine nez alibizmus ako vysity. By som mu razne povedala, nech si teda tu kratku snuru strci do riti a potom zapali 😁👍
Ale v mojom pripade nehrozi, ja by som s takym exemplarom nevydrzala ani den 😃
Ty už si tu písala, veľmi podobny príbeh, rovnaký..
Ty si mladá žaba, ako mozes dovoliť aby ti starý chren nadával do p*č.. Preber sa.. Nikto nema právo ti takto vulgárne nadávať, iba ak mu to dovolíš, čo sa deje.
A nechce mať deti.. Ty máš 25 celý život pred sebou, nedovoľ si zničiť najkrajšie roky života idiotom.
Nie a povedal by mi to raz. Už by ani smrad po mne v tom dome neostal
Ja som sa chcela opýtať, či má vtáka zo zlata, že sa ho držíš zubami-nechtami ale ako som čítala ďalej, že sex 0 bodov, tak neviem, čo ťa pri ňom drží. Je neakceptovateľné, že ti takto nadáva, nech sa deje čokoľvek, úcta a rešpekt musia byť.

NIe, ja nadavam :D