icon

Je náhoda, že často stretávam suseda?

8. júl 2025

Je náhoda, že chodí von keď vyjdem z bytovky 2x do dňa? Nikoho iného nestretávam tak často.

Strana
z2
rozculena
8. júl 2025
@anonym_autor

@simca06022011 tak keby to robil schválne, nebola by to už jeho vec.

@anonym_autor 10 rokov ho takto stále stretávaš?

autor
8. júl 2025
@rozculena

@anonym_autor 10 rokov ho takto stále stretávaš?

@rozculena asi áno. No všímam si to až od istého času.

marianarem
8. júl 2025

@anonym_autor Niektori ludia chodia velmi vela po vonku. Moju susedu stretne clovek kazdu chvilu po celej dedine, mojho svokra po celej Bratislave som stretala. Este mam jedneho byvaleho kolegu, ktoreho ja aj ini kolegovia velmi casto stretavame do Bratislave.

simca06022011
8. júl 2025
@anonym_autor

@simca06022011 tak keby to robil schválne, nebola by to už jeho vec.

@anonym_autor bola... on tam moze aj schvalne si sediet a stat a cokolvek... ak mas problem s ludmi a nahodnymi stretnutiami, tak mozno treba odbornu pomoc vyhaldat a to nemyslim nic v zlom, ale v kazdom nieco vyhladavat je zvlastne...

simca06022011
8. júl 2025
@marianarem

@anonym_autor Niektori ludia chodia velmi vela po vonku. Moju susedu stretne clovek kazdu chvilu po celej dedine, mojho svokra po celej Bratislave som stretala. Este mam jedneho byvaleho kolegu, ktoreho ja aj ini kolegovia velmi casto stretavame do Bratislave.

@marianarem tiez mam takych ludi, ze kolkokrat co i len nos z domu vystrcim, hned ich stretnem :DD

autor
8. júl 2025
@marianarem

@marianarem môže byť že toto je presne ten prípad, to by sedelo.

lucia11kob
8. júl 2025

A prečo si si to poslednú dobu začala všímať, že ho stretavaš? Sa muselo niečo zmeniť, keď ti to 10 rokov nevadilo

keithy
8. júl 2025

@anonym_autor ja stretávam jedného chlapa nonstop. On ženatý s deťmi, ja vydatá s deťmi, ale stretneme sa dennodenne, niekedy aj 2x, keď idem do skolky/školy po deti, do obchodu. On býva inde, ale okolo nasej bytovky chodi domov a asi aj do prace. Vôbec ho nepoznám, ani on mňa, ale už mi je to smiešne. Gól bol, keď som bola s deťmi na nákupe v inom meste a aj tam sme sa stretli v dverách. Vtedy ma už napadlo kadečo. 😃

ahhola
8. júl 2025

Nie si hlavna hrdinka v pokracovani Truman show? 😂

autor
9. júl 2025
@keithy

@anonym_autor ja stretávam jedného chlapa nonstop. On ženatý s deťmi, ja vydatá s deťmi, ale stretneme sa dennodenne, niekedy aj 2x, keď idem do skolky/školy po deti, do obchodu. On býva inde, ale okolo nasej bytovky chodi domov a asi aj do prace. Vôbec ho nepoznám, ani on mňa, ale už mi je to smiešne. Gól bol, keď som bola s deťmi na nákupe v inom meste a aj tam sme sa stretli v dverách. Vtedy ma už napadlo kadečo. 😃

@keithy 🤣 ježkovi voči 😳

vsetkounas
9. júl 2025
@anonym_autor

@vsetkounas posledné, čo by som ženatému povedala. Ledva sa pozdravíme a väčšinou sa tvárime že sa ani nevidíme.
@oli18 Desať rokov som to neriešila, len už ma to rozčuľuje a dnes ma to už dopálilo. Samozrejme je to iba môj problém a on si môže chodiť domov ako chce. Je to čisto môj problém, že ma vytáča ho stále stretávať.

@anonym_autor a co je že je ženaty to nieje vada :D ved nemusis snim hned liest do postele može sa naprikalad aj s neho aj s jeho ženy vyklud fajn sused a mozno najdete aj spolocnu rec .Tiez som prva oslavila suseda a si predstav teraz bezne s mojim muzom hrava pinpong a ja si pokecam zo susedou .

autor
9. júl 2025
@vsetkounas

@anonym_autor a co je že je ženaty to nieje vada :D ved nemusis snim hned liest do postele može sa naprikalad aj s neho aj s jeho ženy vyklud fajn sused a mozno najdete aj spolocnu rec .Tiez som prva oslavila suseda a si predstav teraz bezne s mojim muzom hrava pinpong a ja si pokecam zo susedou .

@vsetkounas dnes zase… vraciam sa a on vychádza.

viestta
9. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nenamyslaj si. Ja casto stretavan suseda z bytu naproti. Ja odchadzam, on prichadza, zavolam vytah a ked vytah dojde, sused z neho vystupuje, ja idem vyniest smeti, on prichadza po chodniku s nakupom, stretnem ho na chodniku k autobusovej zastavke a co bol vrchol plavam si v bazene v kupeloch 200 km do nas a zrazu ma niekto pozdravi. No hadaj kto to bol. Sused z bytu naproti. A napriek tomu si nenamyslam, ze ma sleduje alebo ma o mna nejaky zvrateny zaujem. Proste nahoda.

michelle567
9. júl 2025

No autorka už ti len ostáva ísť tiež do kúpeľov to rozlúsknuť 😁

heni79
9. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Nemáte zadný vchod? Skús ho začať používať.

autor
9. júl 2025
@heni79

@anonym_autor Nemáte zadný vchod? Skús ho začať používať.

@heni79 dobrý nápad.

viestta
9. júl 2025
@michelle567

No autorka už ti len ostáva ísť tiež do kúpeľov to rozlúsknuť 😁

@michelle567 vies, co v tych Ruzbachoch som ho potom uz nestretla a to sme tam boli cely tyzden

autor
9. júl 2025
@viestta

@michelle567 vies, co v tych Ruzbachoch som ho potom uz nestretla a to sme tam boli cely tyzden

@viestta 🤣

Strana
z2