Je naše zalúbenie príliš rýchle?
Caute zienky, potrebujem radu, som rozvedena a tak z casu na cas s niekym randim, ale nejako sa to stale mota. Naposledy som sa prilis zalubila ja do muza, ktory mi nedal absolutne nic a nakoniec ma iba testoval a pri prvej nekompatibilite ma poslal do riti. Bolo velmi tazke sa z toho dostat, chemia bola velmi silna. Teraz som stretla muza co ma obletuje, nikdy som nedostala tolko darcekov ani od exmanzela, pozvania, ale su to len dva tyzdne a vraj sa zalubil, uz mi napisal ze ma lubi, vysvetlila som mu ze take tempo je pre mna prirychle, uz chcel aby som sa vyjadrila ci chcem byt jeho priatelka. Citila som na druhom rande ze by som ho mohla mat rada, ale tymito tlakmi to skor zhorsuje, samozrejme nie je tam taka chemis ako pri predoslom. Poradte co robit. Dakujem
Upozornila si ho na tlak a neprestal? Tak v tom prípade to asi naozaj s ním nemá zmysel. Snáď sa nedáš oblafnúť len peknými rečičkami a darčekmi. Také vcelku prvoplánové dostať ťa neviem kam. Jeden známy toto robil svojím objavom. Boli preňho zaujímavé max do doby, kým sa pre zmenu nerozhodol, že sa s nimi vlastne už nudí. Ale tak vraj lásky 😂
Koľko máte rokov?
@ricardo35 asi si ta chce kupit,ak mu to vydrzi super,len ci to tak bude,aj neskôr je otazne...
Ved daj tomu cas,postupne ukaze, svoj charakter.
Mozno sa chce dostat, len do nohaviciek😜 a potom, bude po darcekoch.
Drzim palce🍀
@tundra ano myslim si tiez ze ho pohana len pud, asi citim ze este jeden tlak urobi a seknem to
Upozornila si ho na tlak a neprestal? Tak v tom prípade to asi naozaj s ním nemá zmysel. Snáď sa nedáš oblafnúť len peknými rečičkami a darčekmi. Také vcelku prvoplánové dostať ťa neviem kam. Jeden známy toto robil svojím objavom. Boli preňho zaujímavé max do doby, kým sa pre zmenu nerozhodol, že sa s nimi vlastne už nudí. Ale tak vraj lásky 😂
Koľko máte rokov?
@anonym_a984a7 ved prave preto to riesim ze sa nedam obafnut, ale uz som aj zmotana vraj v modernom randeni by mal muz kupit kvety, vyzdvihnut zenu autom, pozvat na veceru a kedze som to este nezazila je mi to aj prijemne
2 týždne a už ti vyznal lásku a kupoval darčeky? To určite nie je normálne a mňa by odplašil totálne.
@huxy s mojim partnerom sme sa po troch tyzdnoch k sebe nastahovali, sme spolu 6 rokov, cakame babatko. Ale rozdiel je, ze to bolo takto vzajomne a pre nas to nebolo nijak prirychle
@huxy s mojim partnerom sme sa po troch tyzdnoch k sebe nastahovali, sme spolu 6 rokov, cakame babatko. Ale rozdiel je, ze to bolo takto vzajomne a pre nas to nebolo nijak prirychle
@pudinka moja kamoška sa k priateľovi nasťahovala po týždni, potom sa aj zobrali a vydržali veľa rokov spolu, on potom ochorel a zomrel, už boli obaja rozvedení ke´d sa stretli - takže niekedy je otázka čo je veľmi skoro
Vsak daj tomu sancu ked je tak mily, preco nie
@catherin4 presne 50/50 zle je, lakomec, gentleman, darčeky zas zle.. Ale rozumiem aj autorke. Daj tomu šancu autorka, možno vychladne trochu.
Zalúbeny byť môže ale nemal by na teba robiť tlaky. Mne to smrdí manipulátorstvom.
Zalúbeny byť môže ale nemal by na teba robiť tlaky. Mne to smrdí manipulátorstvom.
@vilma7 presne, aj mne to hned napadlo... taketo sialene tempo.
@ricardo35 realisticky: že je zaľubeny , to Ti povie veľa chlapov ktorym sa páčiš a chcu sa dostať o poschodie nižšie 😁 otazne koľko mu to zaľubenie vie vydržať potom. Mňa by napriklad chlap darčekmi nedostal. Nie som na predaj. Ale to som ja. Inej by to mohlo vyhovovať. Pre mňa je podstatne čo robí, ako sa sprava k ľuďom okolo, ako hovorí o svojich bývalých napr.veľa o ňom napovie. Ale Ty sa riaď sebou. Nie nejakymi pravidlami čo by sa malo robiť na rande . Každy to ma inak. Nie je nejaky univerzalny navod ako ma vzťah začinať. Podstatne je aby to bolo obojstranne ta naklonosť, viera že je to takto v poriadku (pre nás dvoch).
Mne povedal tiež môj chlap síce nie po dvoch týždňoch ale po mesiaci videli sme sa asi 3x že sa zaľúbil , ja som mu vtedy len povedala ze ako môže s istotou povedať že ma ľúbi keď sa ani poriadne nepoznáme? Keďže ja som na jeho prvé ľúbim ťa, nereagovala že aj ja jeho. Ale nerobil nátlak, sme spolu takmer 7rokov.
Keby robí nátlak blikala by mi nielen kontrolka ale rovno hučali maják.

2 týždne a už ti vyznal lásku a kupoval darčeky? To určite nie je normálne a mňa by odplašil totálne.