icon

Je naše zalúbenie príliš rýchle?

ricardo35
9. máj 2026

Caute zienky, potrebujem radu, som rozvedena a tak z casu na cas s niekym randim, ale nejako sa to stale mota. Naposledy som sa prilis zalubila ja do muza, ktory mi nedal absolutne nic a nakoniec ma iba testoval a pri prvej nekompatibilite ma poslal do riti. Bolo velmi tazke sa z toho dostat, chemia bola velmi silna. Teraz som stretla muza co ma obletuje, nikdy som nedostala tolko darcekov ani od exmanzela, pozvania, ale su to len dva tyzdne a vraj sa zalubil, uz mi napisal ze ma lubi, vysvetlila som mu ze take tempo je pre mna prirychle, uz chcel aby som sa vyjadrila ci chcem byt jeho priatelka. Citila som na druhom rande ze by som ho mohla mat rada, ale tymito tlakmi to skor zhorsuje, samozrejme nie je tam taka chemis ako pri predoslom. Poradte co robit. Dakujem

huxy
9. máj 2026

2 týždne a už ti vyznal lásku a kupoval darčeky? To určite nie je normálne a mňa by odplašil totálne.

anonym_a984a7
9. máj 2026

Upozornila si ho na tlak a neprestal? Tak v tom prípade to asi naozaj s ním nemá zmysel. Snáď sa nedáš oblafnúť len peknými rečičkami a darčekmi. Také vcelku prvoplánové dostať ťa neviem kam. Jeden známy toto robil svojím objavom. Boli preňho zaujímavé max do doby, kým sa pre zmenu nerozhodol, že sa s nimi vlastne už nudí. Ale tak vraj lásky 😂
Koľko máte rokov?

tundra
9. máj 2026

@ricardo35 asi si ta chce kupit,ak mu to vydrzi super,len ci to tak bude,aj neskôr je otazne...
Ved daj tomu cas,postupne ukaze, svoj charakter.
Mozno sa chce dostat, len do nohaviciek😜 a potom, bude po darcekoch.
Drzim palce🍀

ricardo35
autor
9. máj 2026
@tundra

@ricardo35 asi si ta chce kupit,ak mu to vydrzi super,len ci to tak bude,aj neskôr je otazne...
Ved daj tomu cas,postupne ukaze, svoj charakter.
Mozno sa chce dostat, len do nohaviciek😜 a potom, bude po darcekoch.
Drzim palce🍀

@tundra ano myslim si tiez ze ho pohana len pud, asi citim ze este jeden tlak urobi a seknem to

ricardo35
autor
9. máj 2026
@huxy

2 týždne a už ti vyznal lásku a kupoval darčeky? To určite nie je normálne a mňa by odplašil totálne.

@huxy tiez mi to pride ako prehnane ale on je naozxj taky rozdavac sa na vsetky strany, obetavec

ricardo35
autor
9. máj 2026
@anonym_a984a7

Upozornila si ho na tlak a neprestal? Tak v tom prípade to asi naozaj s ním nemá zmysel. Snáď sa nedáš oblafnúť len peknými rečičkami a darčekmi. Také vcelku prvoplánové dostať ťa neviem kam. Jeden známy toto robil svojím objavom. Boli preňho zaujímavé max do doby, kým sa pre zmenu nerozhodol, že sa s nimi vlastne už nudí. Ale tak vraj lásky 😂
Koľko máte rokov?

@anonym_a984a7 ved prave preto to riesim ze sa nedam obafnut, ale uz som aj zmotana vraj v modernom randeni by mal muz kupit kvety, vyzdvihnut zenu autom, pozvat na veceru a kedze som to este nezazila je mi to aj prijemne

patriciah1
9. máj 2026

@ricardo35 utekaj žena rýchlo 😅😅

pudinka
9. máj 2026
@huxy

@huxy s mojim partnerom sme sa po troch tyzdnoch k sebe nastahovali, sme spolu 6 rokov, cakame babatko. Ale rozdiel je, ze to bolo takto vzajomne a pre nas to nebolo nijak prirychle

anonym_4d570b
9. máj 2026
@pudinka

@huxy s mojim partnerom sme sa po troch tyzdnoch k sebe nastahovali, sme spolu 6 rokov, cakame babatko. Ale rozdiel je, ze to bolo takto vzajomne a pre nas to nebolo nijak prirychle

@pudinka moja kamoška sa k priateľovi nasťahovala po týždni, potom sa aj zobrali a vydržali veľa rokov spolu, on potom ochorel a zomrel, už boli obaja rozvedení ke´d sa stretli - takže niekedy je otázka čo je veľmi skoro

catherin4
9. máj 2026

Vsak daj tomu sancu ked je tak mily, preco nie

anonym_8c9174
9. máj 2026
@catherin4

Vsak daj tomu sancu ked je tak mily, preco nie

@catherin4 presne 50/50 zle je, lakomec, gentleman, darčeky zas zle.. Ale rozumiem aj autorke. Daj tomu šancu autorka, možno vychladne trochu.

vilma7
9. máj 2026

Zalúbeny byť môže ale nemal by na teba robiť tlaky. Mne to smrdí manipulátorstvom.

guiseppinka
9. máj 2026
@vilma7

Zalúbeny byť môže ale nemal by na teba robiť tlaky. Mne to smrdí manipulátorstvom.

@vilma7 presne, aj mne to hned napadlo... taketo sialene tempo.

romiada
9. máj 2026

@ricardo35 realisticky: že je zaľubeny , to Ti povie veľa chlapov ktorym sa páčiš a chcu sa dostať o poschodie nižšie 😁 otazne koľko mu to zaľubenie vie vydržať potom. Mňa by napriklad chlap darčekmi nedostal. Nie som na predaj. Ale to som ja. Inej by to mohlo vyhovovať. Pre mňa je podstatne čo robí, ako sa sprava k ľuďom okolo, ako hovorí o svojich bývalých napr.veľa o ňom napovie. Ale Ty sa riaď sebou. Nie nejakymi pravidlami čo by sa malo robiť na rande . Každy to ma inak. Nie je nejaky univerzalny navod ako ma vzťah začinať. Podstatne je aby to bolo obojstranne ta naklonosť, viera že je to takto v poriadku (pre nás dvoch).

sense
9. máj 2026

Mne povedal tiež môj chlap síce nie po dvoch týždňoch ale po mesiaci videli sme sa asi 3x že sa zaľúbil , ja som mu vtedy len povedala ze ako môže s istotou povedať že ma ľúbi keď sa ani poriadne nepoznáme? Keďže ja som na jeho prvé ľúbim ťa, nereagovala že aj ja jeho. Ale nerobil nátlak, sme spolu takmer 7rokov.
Keby robí nátlak blikala by mi nielen kontrolka ale rovno hučali maják.

anonym_8b513a
9. máj 2026

Pripadá mi to ako lovebombing.Davaj pozor.
Tiež som to zazila, darčeky, vyznania, dovolenky, svadba, dieťa, extrémne tempo a po čase zhodil masku, bol to narcis

anonym_d62246
9. máj 2026

Pozor na ten nátlak.Moze byť očarujúci, dávať ti dary, atď len preto že chce silou mocou vzťah.Mam stým skúsenost.Rychlo, rýchlo sa do všetkého hrnúť, bývanie,deti ,aby keď prídeš na to čo je zač nebolo tak ľahké stoho vycúvať.Ak z neho nemáš taký pocit že to môže vyjsť nechaj to radšej plávať

domkakvet
9. máj 2026

@ricardo35 tu treba dat pozor, ci nejde o lovebombing, casto je za tym manipulator.

princessivi
Autor odpoveď zmazal
princessivi
9. máj 2026

Hahaa mna sa pytal moj teraz uz manzel po 2 tyzdnoch randenia, ci si ho zoberiem za muza. Tiez na mna strasne tlacil, aj som ho na to upozornila, potom trochu zvolnil. A teraz po 17 rokoch co sme spolu si robi snandu, ze on hned ako ma zbadal vedel ako to skonci, len mne ze to trvalo dlhsie 😊
A sme spolu stastni doteraz, mame aj deti a som rada, ze som mu na zaciatku neutiekla 😃 Na tvojom mieste by som mu dala sancu a nevidela to tak cierno. Jasne, clovek je ovplyvneny aj z predoslych vztahov negativne, ale nie kazdy chlap je zly alebo manipulator. Nevyskusas, nebudes vediet 😉

ricardo35
autor
9. máj 2026

Dakujem za odpovede, dnes som tomu dala este sancu a stravili sme spolu velmi pekny den v spolocnosti jeho priatelov, trocha aj pribrzdil a zacina si ma ziskavat svojou naklonostou, ale este si ho preverim, mame aj spolocnych znamych, ktori o nom.hovoria iba pekne, samozrejme nepoznaju ho z romantickej stranky ale zda sa mi to uprimne, akurat ta zalubenost moze vyprchat

anonym_8c737c
9. máj 2026

Tak moj muz sa do mna zalubil na prvy pohlad,ako ma zbadal (mali sme spolocnych kamaratov ) ...a daval to aj patricne najavo . Kym ja som ho odmietala on chodil ,darcekoval atd ..sme spolu 21 rokov. Nemyslim ,ze to musi byt vzdy stopka ,ze nieco je zle ..niekedy to u niekoho klikne na poprve, 😁

anonym_eb7b21
9. máj 2026
@ricardo35

Dakujem za odpovede, dnes som tomu dala este sancu a stravili sme spolu velmi pekny den v spolocnosti jeho priatelov, trocha aj pribrzdil a zacina si ma ziskavat svojou naklonostou, ale este si ho preverim, mame aj spolocnych znamych, ktori o nom.hovoria iba pekne, samozrejme nepoznaju ho z romantickej stranky ale zda sa mi to uprimne, akurat ta zalubenost moze vyprchat

@ricardo35 zazila som to podobne pred cca rokom - z jeho strany extremne rychlo tempo. Ja 40 a on 42 obaja eozvedeni.
Zene to aj imponuje ale aj vadi. Ja som ho nechcela odkopnut z dovodu ze vlastne bol len “prilis” namotany. Vycital mi ze ja mu nevyznavam lasku ako on mne (ale ja som to tak necital ze po 19 dnoch ho milujem). Nakoniec som sa s nim rozisla, nasledne ma znenavidel, blokol 😆

earlgrey
9. máj 2026

Aj do mňa sa niekoľko mužov po pár dňoch zaľúbilo a keď som im povedala, že nemyslím, že je to zaľúbenie, že skôr pobláznenie a že ja osobne potrebujem človeka spoznať lepšie, stráviť s ním viač času atď. tak zrazu som bola nevďačná, namyslená a veľa iných oveľa krajsích pomenovaní...tak kde sa zrazu tá láska stratila? 😂
Takže ak si ho upozornila na nátlak a rešpektuje to, tak pokračuj a uvidíš ako ďalej. Ak bude stále tlačiť, naliehať, vyčítať, ukončí to.

ricardo35
autor
Dnes o 16:43

Tak zienky nejde to dobre ani po mesiaci, vie o mne cela rodina, planuje uz veci na oktober, vkuse ma potrebu sa so mnou ukazovat, akoby ani neslo o mna ako o osobu ale si ma zapasoval do svojej predstavy partnerky a teraz si akoze so mnou realizuje sny....ze predtym nemal s kym ist na koncert atd, je tu uz vela mikromanazmentu, sme na akcii ale nestaci mu jeden zazitok momentalny, ale stale pridava a pridava 🫤

earlgrey
Dnes o 16:50
@ricardo35

Tak zienky nejde to dobre ani po mesiaci, vie o mne cela rodina, planuje uz veci na oktober, vkuse ma potrebu sa so mnou ukazovat, akoby ani neslo o mna ako o osobu ale si ma zapasoval do svojej predstavy partnerky a teraz si akoze so mnou realizuje sny....ze predtym nemal s kym ist na koncert atd, je tu uz vela mikromanazmentu, sme na akcii ale nestaci mu jeden zazitok momentalny, ale stale pridava a pridava 🫤

@ricardo35 veď to ukonči...načo to naťahuješ?

ricardo35
autor
Dnes o 17:30

Lebo som mala cest s inymi hajzlami a viem ze to nemysli zle a nechcem urobit chybu