icon

Je neúctivé, keď ma svokra obchádza?

31. okt 2024

pekny vecer prajem chcem sa spytat ci vam pride toto normalne….prisla zamnou mamina na navstevu kedze byvam cc dve hodiny od nej tak ostava na par dni, kazdy den mame nejaky plan, a teraz volala svokra mojej mame ci sa moze zajtra u nas zastavit…tak vravim muzovi ci nemohla zavolat mne? (niesu kamosky s mojou maminou) neviem ale prislo mi to neuctive ked chce prist ku nam a nezavola mne…inokedy ked tu nie je mamina tak moc zaujem nema nikdy nezavol mne ked tak riesi veci cez muza tak sa pytam manzela ci ma nejaky problem a este teraz ja som ta zla…tak neviem ci len mne to pride neuctive?

Strana
z2
earlgrey
1. nov 2024

@biba_18 Možno chcela syna a nevestu prekvapiť, tak volala autorkinej mame 😀

biba_18
1. nov 2024

@earlgrey a že muž nestojí na strane autorky - asi mu príde ľahšie doťahovať sa s autorkou ako vlastnou matkou…

earlgrey
1. nov 2024

@biba_18 Dobre...ja chápem aj tvoj názor, neberiem ti ho...samozrejme, že by sa malo oznámiť domácim, že k nim idem...ja som len chcela poukázať na tú druhú stranu, že kto vie ako syn to má s mamičkou vykomunikované...

gribka1
1. nov 2024

@earlgrey Zo zásady však svokra nemá pravdu. A častokrát fakt nemá.

earlgrey
1. nov 2024

@gribka1 je to o ľuďoch, o ich povahách a charaktere...a nie o svokrách, nevestách, matkách atď. 😉 ale podľa MK na tom niečo bude...nemám skúsenosti so svokrovcami...nikdy som ich nemala 🤷‍♀️

gribka1
1. nov 2024

@earlgrey Ja áno, a neškodila, ale divadlo. Proste svokra🤣

bielasovicka
1. nov 2024

A čo také sa stalo? To sa mala teba opýtať ci sa môže prísť porozprávať s tvojou mamou? Moje nervy.... Táto generácia už speje fakt na samé dno.

Strana
z2