Je normálne byť sledovaný kolegom na porade?
S manzelom mame obcianske zdruzenie a na porade sa jeden nas clen vyjadril ze mu pripominam jednu zo zien s ktorou sa rozviedol ze mala temperamentnu povahu a aj sa rada hadala😂 cely cas sme sa normalne seriozne vsetci rozpravali. Je pravda ze je 3x rozvedeny a za ssbou ma x nevydarenych vztahov. Vkuse ma tak akoze pozoruje. Je to normalne ? Ja som k tomu nic nepovedala pokracovali sme k veci. Ma aj komplexy ze je sam. Inak riadny narcis egoista a fakt ukazkovy ješiťak🙈
@0silvia0 dobry pako ako
Ano narcis to robi rad najleosia bude ignoracia...pacis sa mu , skusa
a otázka je aká?
no tak keď mu nič nepovieš, tak si asi myslí, že ti to nevadí, resp. je ti to dokonca príjemné... povedz mu to a máš vystarané
Mala si ho hneď odpísať, že to je jeho problém a musí sa s tým vysporiadať🙂Tak nenápadne ti dal najavo, že si nepríjemná😉
Povedz mu nech po tebe nečumi, a ďalej ho ignoruj.Je to debil
Ah jaj zlate spojene staty americke, tam keby spravil takyto prehresok uz ma davno zbalene 😀 pan ma asi pocit, ze je v pozicii vyjadrovat sa k Tebe a Tvojej povahe, pretoze si zena. Spolu s manzelom (kedze ste obidvaja na cele OZ) by som mu vysvetlila, ze taketo spravanie je proti hodnotam, ktore do OZ vkladate.
@luccija no zacinam byt nanho zla lebo sa nevie chovat 53 rocny.
Ano manzel sedel s nami😂 o to vtipnejsie co
@janababana mate pravdu. Paradoxne ten clovek tam travi polku roka prave v usa. Co to je za svet.
Tak možno chce aby si bola ďalšia budúca byvala
@rorino 😂😂😂😂😂😂 ste ma pobavili.
Asi nie 😂lebo bali nasu cerstvo vydatu clenku a tak okato ze cakam kedy zakroci jej manzel. Miestny cassanova

Pre narcisov a jesitakov je to normalne, ze potrebuju zarypovat a davat dole ostatnych. Nema zenu, tak hlada do koho by rypol, bola si poruke