Je normálne chodiť s mamou na vyšetrenia?
Ahojte, viem že to nie je moja starosť, ale je to dôvod hádky s mojou kamarátkou. Ja pracujem, ona ešte študuje obe mame 24, v pondelok sa ma pýtala ako sa mám v práci nato som jej povedala, že som u gynekológa a hneď mi vytkla prečo som jej to dopredu nepovedala a či som tam s mamou. Trochu sme si teda vymenili názory a zakončila to tým že som na ňu iba naštvaná pretože so mnou nikto nechce ísť. Ona chodi s mamou všade, mama jej vybavuje kontroly, objednáva termíny za ňu a potom s ňou sedí v čakárni a ona zas všade sprevádza mamu. Mne to príde teda nezmyselné, keby idem do nemocnice na nejaké oddelenie kde som nikdy nebola a mama áno, tak by som bola rada keby išla so mnou aby som tam zbytočne neblúdila, ak by teda chcela a mohla aj v rámci práce. No na obyčajné vyšetrenie k zubárovi, gynekológovi alebo očné mi to príde smiešne. Neviem mala pravdu? Je to práveže pekný vzťah matky a dcéry? 🙂
Keď som mala 24 tak som už nejaké roky žila na opačnom konci zemegule fungovala ako samostatná jednotka takže za mňa sú obidve kamoška aj jej mama dosť divné
Pre bohaaa, mne bolo trápne chodiť po doktoroch s lekármi už keď som mala 15 a vtedy niekedy som aj prestala :D a v 19 som sa zobrala a odsťahovala z domu do inej krajiny, kde som doteraz a odvtedy si všetko riešim sama :D a na vyšetrenia si so sebou beriem tak maximálne knižku do čakárne, mamu, brata, kamarátku nepotrebujem, som svojprávny, dospelý človek.
to je chore, od 17tich zijem sama a ani podnes neviem kedy moja mam ide po doktoroch tak ako ona neviem kedy idem ja , ale prispevok dobre pobavil
No, asi majú taký vzťah,že chcú byť spolu, možno študuje a nie je často doma?🤷 Každopádne je to o nich dvoch, nie o tebe a či tebe sa to zdá normálne alebo nie. Každý má právo žiť život tak ako chce. Ale pohádať sa na niečom takomto , no neviem. Podľa mňa jedna z vás alebo obe v tomto ešte nedozreli. Hlavne tá čo začala hádku. Ako sa hovorí ži a nechaj žiť a kto nedokáže jeden druhého akceptovať ešte nedozrel. A vôbec aby ona tebe vytykala ,že prečo si JEJ to nedala vedieť? Akože wtf???🤦 A čo ti platí účty? Asi by som ju nepekne zrušila a zrejme by nechcela byť už moja kamoška 😂😂😂 No, možno časom sa spamätá, ale pochybujem.

je to divne, ze chodia vsade spolu