icon

Je normálne cítiť sa vyhorená zo zoznamiek?

2. apr 2025

Ahojte. Mám 28 rokov, už som dlhšie single (cca 5 rokov) a už to tak nejak cítim, že by som prijala niekoho na seriozny vzťah. Počas toho obdobia som randila (väčšimou zoznamky) niekde sme ostali v kontakte niekde nie.
Stihla som sa aj zaľúbiť pred cca rokom, no po pár mesiacoch stretávania a namotávania zistil, že nechce vzťah. Teraz sme v sporadickom kontakte. Nebudem klamať, doteraz mi je z toho občas pri tej spomiemke ľúto, lebo sme si rozumeli a možno aj preto lebo hoci s niekym píšem dlhšie a ideme von, som už megativne naladená a sama si ten dojem skazím hneď mam pocit že už to nemá zmysel a nechcem sa stretnuť nerozumieme si… nechce sa mi úprimne ani investovať čas do stretka :( je to normálne sa takto cítiť po stretkach alebo som len ja vyhorená alebo naozaj to nie je ten pravý?

domkakvet
2. apr 2025

Najst na zoznamke toho praveho je malo pravdepodobne, skor ide iba o vynimky co sa tam nasli a vyzera ze chodis na tie stretnutia casto, ked ta to unavuje, skor si vyber iba niekoho ked uz tak, ale najvhodnejsie by bolo zajst medzi ludi.

barka1
2. apr 2025

Áno, je to normálne. Ja som bola singl s jednou prestavkou dva roky a mala som to vo vlnách - nadsenie, stretavanie, pisanie, niekedy aj 2-3 rande za týzden...po par mesiacoch frustracia, sklamanie, znechutenie...a potom zase znovu.
Som rada, ze ma z toho vytrhol terajsi partner. S nim sme sa minali na Tindri aj v Lidli, kam chodíme obaja nakupovat...vyslo to až na speed datingu.

7miriam77
2. apr 2025

Mne to príde, že moc tlačis na pílu. Keď som mala 28 rokov,užívala som si život, cestovala a zoznamovala som sa spontánne a naživo. No môjho pravého som aj tak stretla až teraz po 40 tke 🤣.

modrykonik33
2. apr 2025

Mala som to podobne, za krátke obdobie som sa stretla s niekoľkými, väčšinou to bolo jedno stretko alebo 2-3 a s jedným 2 mesiace ale aj tak z toho nič nebolo, čo som si všimla tak zvyčajne chlapi nad 33 rokov tam nie sú ok, zamerala by som sa na mladších a viac ich selektovať....
viem ako sa cítiš, ale ako sa hovorí nádej umiera posledná ☺️

dzulli1980
2. apr 2025

Ja si myslím, že "veľmi chceš" a to je ten problém ... ja som sa, teraz už s manželom, zoznámila na partnernaurovni.sk ... mala som 34 rokov, bola som single 8 rokov, proste som odišla z toxického vzťahu a nemala som chuť na vzťah ... kúpila som si staručkú felíciu na úver, garsónku na hypotéku, proste som bola zmierená s tým, že ostanem single ... lenže ja som nemala ani biologické hodiny, ani som veľmi nechcela partnera ... tú zoznamku som brala len ako také rozptýlenie, skúsenosť, nič vážne som tam nehľadala ... ozvalo sa mi veľa takých, čo skúšajú, hádam po 3 týždňoch môj muž, dva týždne sme si písali, potom som ja navrhla osobné stretnutie (nemám rada takéto virtuálne story, keci atď.) a čuduj sa svete sme spolu 11 rokov, máme dcéru ... na parádu chlap ... proste zvoľni, máš 28 rokov, času nájsť "to pravé orechové" habadej.

liusa82
2. apr 2025

no mňa by to položilo chodiť takto stále na stretká ako na páse.To hádam na to musí byť aj človek nastavený a baviť ho to spoznávať stále niekoho nového.A stále dakto iný a furt začínať akoby od začiatku.Ja som tam tiež bola nejaký čas.To všetko sú tam vzťahy tak na pár mesiacov,ak viac, to už je výhra🙂 mňa to ubíjalo a to som bola len pár krát odtial vonku hádam tri krát dokopy a hodne dávno naposledy rok cca 2016 ,2017🙂 ak nebudeš hladať,nájdeš normálne aj mimo zoznamky.A možno je ti fakt súdené nájsť dakoho ako aj tu ženy čo vyššie písala až vo vyššom veku.Mňa tie zoznamky normálne ubíjali tak som sa na ne vyprdla a dobre som spravila🙂

sova7
Autor odpoveď zmazal
sova7
3. apr 2025

@dzulli1980 jeden hovorí veľmi chces ďalší ak chces vesmír ti pomôže. V tých navodoch na život je dobrý chaos 😏 skôr si myslím že je to o šťastí a nahode. Na 1000 ľudí na zoznamke 1 vhodný. Je to ako kupovať si žreby málokto vyhra

kittykat22
3. apr 2025

Je normalne byt vyhorena z hladania partnera. Asi nezalezi co to je. Ked sa ti dlhodobo nedari podla predstav v akejkolvek oblasti, tak by si podliehala zufalstvu. Nechces skusit spolucestovanie, sport, fotenie .. neviem nejake skupiny na FB kde sa ludia stretavaju s cielom spolocneho zaujmu? Chodia skupinky ludi aj do zahranicia na napriklad hrat volejbal alebo tak ... ako si single tak by si mohla aj pobehat po svete, nieco zazit, nieco sa naucit a mozno najdes niekoho s kym si budes rozumiet.
Ked nie, nevadi, aspon sa zabavis, nieco uvidis, uzijes si vylet. Nebude to take, ze z tej snahy mas figu borovu

sova7
Autor odpoveď zmazal
mischy00
3. apr 2025

Osobne musíš najskôr prekonať predošlé sklamanie...máš to stále v sebe, čo je prirodzené, nemáš to spracované a uzatvorené. Tiež by som asi mala v pozadí ten pocit, že zas príde to sklamanie, ten nekonečný a prázdny čas bez toho dotyčného.
Ja obdivujem každého kto ma chuť takto randit a spoznávať stále nových a nových ľudí, mne by to vydržalo asi týždeň aj s cestou. Celkovo mi trvá, pokým si k niekomu nájdem cestu. Skus len isty cas nerandit, daj si svoje vnútorné traumy do poriadku a hneď sa ti bude lepšie dýchať.

sova7
Autor odpoveď zmazal
sova7
3. apr 2025

@modrykonik33 mlady sú drzý arogantný a sebecky. A sprosty ako motyka

kittykat22
3. apr 2025

@sova7 podla mna sa mylis. Cloveka casto nenapadne, ze by sa mohol pridat do zaujovych skupin cisto preto, ze nevie ze take zaujmove skupiny su. Ja som o nich tiez nevedela, kym mi nepovedal kamarat, ze nieco take existuje. A on si tam partnerku nasiel a su spolu uz 8 rok. Nasli sa v cestovatelskej partii a presli spolu kus sveta za ten cas. Maju jeden aj druhy deti z byvalych vztahov v striedavke a takto si ziju. Podla mna super.

sova7
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
3. apr 2025

@sova7 to, ze sa to tebe nepodarilo neznamena, ze sa to nepodarilo niekomu inemu.

sova7
Autor odpoveď zmazal
tarvika
3. apr 2025

ja som velmi dlho s prestavkami fungovala na roznych zoznamkach. a ano, bolo to vycerpavajuce. prehrabujes sa s prepacenim kopou hnoja a obcas narazis na nieco pouzitelne. dufam ze sa chlapi teraz neurazia, ale ja mam naozaj taku skusenost. Brala som to ako pracu, nie ako volnocasovu aktivitu, ktora mi sposobuje potesenie. Ked uz som toho mala dost, dala som si par mesiacov pauzu. Osvedcilo sa mi odpisovat iba naozaj takym co ma zaujali tym co mi napisali, alebo ak ma zaujal ich profil. a potom sa cim skor stretnut, nech clovek nestraca cas. Tak som si usetrila vela energie. A teraz uz mam dva roky frajera, s ktorym som sa zoznamila na zoznamke, a je to super chlap.

domkakvet
3. apr 2025

@sova7 preco by to malo byt vecer, praveze mam na mysli skor den, napriklad do fitka.

sova7
3. apr 2025

@domkakvet 🤦🤣

marryliese
3. apr 2025

Je to normálne, človek sa na zoznamkách musí prehrabať s prepáčením hnojom aby našiel niekoho normálneho. Netreba to siliť. Ak ťa to omrzelo daj si pauzu, zasa príde chuť skúsiť to. Ja som neudržiavala nefunkčné zoznámenia, ak mi čokoľvek na človeku nesedelo, ukončila som dopisovanie. Skoro v tvojom veku mi napísal môj terajší manžel a to som bola po rozchode a absolútne nepríjemná. Prvé stretko som bola že asi nič a na druhom sme pomaly svadbu plánovali. Ďalšie dve kamošky majú tiež partnerov cez zoznamky. Takže za mňa sa oplatí byť trpezlivá a nevzdať to. Daj si pauzu a po čase to skús znova

grof_monte_christo
3. apr 2025

Je to věc čistej náhody. Já ja som už bola vyhorena zo zoznamiek, aj som tam už nechodievala, ale nakoniec som ho na zoznamke predsa len stretla.

anketkarka
3. apr 2025

Mňa by len zaujímalo, ako zrazu zistil, že nechce vzťah...?

igiana
3. apr 2025

Skus sa na zoznamke presne zadefinovat koho hladas, s akymi hodnotami a zaujmami, skus sa ty opisat co najpresnejsie.
Hore ti pisali aj o speed datingu, kamaratka si tak nasla manzela

grof_monte_christo
3. apr 2025

@anketkarka Zistil, že sa nezamiloval alebo sa odmiloval.

simona_racz
18. sep 2025
@anketkarka

Mňa by len zaujímalo, ako zrazu zistil, že nechce vzťah...?

@anketkarka už by letela facka za toto… neznášam takéto. Buď nech je somnou normálne alebo nijako.