icon

Je normálne hádať sa vo vzťahu každý týždeň?

16. nov 2025

Ahojte.. mala som len jeden dlhodobý vzťah ale ten bol úplne iný a preto sa pýtam.. Je normálne ak sa pár háda takmer každý týždeň? Je to často o úplných "blbostiach" ale napätie a konflikty sú..

biba_18
16. nov 2025

normálne? im asi áno keď to robia 🤷‍♀️

wolf_
Autor odpoveď zmazal
a0
16. nov 2025

@anonym_autor pre každého je niečo iné normálne. Pre mňa by to normálne nebolo a v takom vzťahu by som neostala, potrebujem harmóniu a lásku.

autor
16. nov 2025

ide o pár ktorý je spolu 3 roky a len teraz začali spolu bývať ale hádajú sa od začiatku

modratrixie
16. nov 2025

Podľa mňa normálne ja som teraz po dllllhom čase v novom vzťahu a presne prechádzame z obdobia zamilovanosti do druhej a jednoducho si zvykajme na nové veci u toho druhého a keď píšeš že začali spolu bývať tak to je tiež nová fáza … len to musí prejsť … v bývalom vzťahu mi to trvalo rok

autor
16. nov 2025
@modratrixie

Podľa mňa normálne ja som teraz po dllllhom čase v novom vzťahu a presne prechádzame z obdobia zamilovanosti do druhej a jednoducho si zvykajme na nové veci u toho druhého a keď píšeš že začali spolu bývať tak to je tiež nová fáza … len to musí prejsť … v bývalom vzťahu mi to trvalo rok

@modratrixie ale oni sa hádajú od začiatku každý týždeň iný nový problém.. ale ak je to normalne tak dobre

barka1
16. nov 2025

Su páry, ktoré to tak maju. Často to obom vyhovuje.
Ja neznasam hádky, už by som v takom vztahu nebola.

a0
16. nov 2025
@anonym_autor

ide o pár ktorý je spolu 3 roky a len teraz začali spolu bývať ale hádajú sa od začiatku

@anonym_autor pozri, mala som susedov dôchodcov a dospelí k tomu (obaja vek 70+), že každý býval vo svojom byte (vedľa seba) 🤣 lebo sa hádali asi 30x do dňa. Bývala som pod nimi 9r, až posledného polroka žili od seba. Takže niekomu to proste vyhovuje taký vzťah. Nerieš, pokiaľ sa ťa to bytostne netýka.

mikasa_ackerman
17. nov 2025

@anonym_autor pre mňa to normálne nie je, nebola by som v takom vzťahu

anonym_47d7c5
17. nov 2025

Záleží od toho, akú hádku máš na mysli. Či mormálnu výmenu názorov, alebo bľačia ako pomätení, nadávajú si a hnusne sa k sebe správajú. To prvé je úplne normálne a to druhé nie.

michaela329
17. nov 2025

U každého je norma iná, ja poznám páry, čo po sebe aj veci hádžu a ľúbia sa ako kone 🤷 Nenormálne je, ak sa spolu cítia zle, vtedy to nemá vyznam. Ja som s mužom spoli začala bývať až po svadbe, po troch rokoch vztahu a bežné prevádzkové nezhody na začiatku síce boli, ale nie nejaké hádky.

andrejka1974
17. nov 2025

@anonym_autor určite to normálne nie je

mimikarol
17. nov 2025

Za mňa nie. Musí to byť hrozne stresujúce a psychicky náročné hádať sa tak často. Ja čím som staršia tým mi hádky viac vadia. Keď je niečo tak nad tým mávnem rukou a poviem si že mi to nestojí za to aby som sa rozčulovala

misanthropicdann
21. nov 2025

@anonym_autor sú to naozaj hádky alebo len stret názorov?
Neviem si predstaviť hádať sa o blbostiach. Ako vyzerá taka hádka?
Ja si skôr myslím ze ľudia nevedia co je hádka a označujú hádkou všetko kde sa ich názory rozchádzajú a začínajú vrieť emócie.

anonym_5f3039
Včera o 05:11

V takom vztahu musi jeden ustupit a rezignovat. Odstrihnut sa slovne, prestat sa hadat a ten druhy to bud pochopi alebo pojdu od seba.