Je normálne, keď manžel kontroluje telefón svojej partnerky?
Ahojte mám na vás otázku je podľa vás normálne že manžel mi kontroluje telefón s kým si píšem a minule mi napísal kamarát ktorého poznám už od 10 rokov a on žiarli aj keď som mu vysvetlila že by som ho v živote nechcela lebo nikdy som nechcela k nemu viac ako kamarátstvo no on si ide len svoje že choď za ním za to že sa len opýtal ako sa máš a chvíľu sme si písali a už keď som bola unavená napísala som mu idem sa okúpať a idem si ľahnúť tak si zmyslel že mám k nemu náklonnosť aj keď nikdy som nechcela a kebyže číta všetky správy tak to tam bolo napísané že nechcem viac ako kamarátstvo je to podľa vás normálne a neustále keď mi niekto napíše z detstva tak robí takéto scény lebo že on si z bývalými kamarátmi nepíše ani z jedným je to normálne ?
Nebudem sa ani rozpisovat, nie nie je to normalne
@panineznama16 my si bezne s manželom pozrieme mobil a mame k dispozícii obe mobily a nikdy sme si nic nevycitali kedze mame medzi sebou dôveru....tiez my ci spolužiak alebo kamarát obcas napisal co som nevidela aj 10r nic nikdy nepovedal max sa spytal a to iste z mojej strany
Zbytocne komentovat, on sa neuvedomi, toto bude robit stale a ty s nim aj tak zostanes, cize riesenie neexistuje.
Chorobná žiarlivosť býva sučasť poruchy osobnosti. Čím viac vysvetlujes tým viac to berie že má pravdu. To už je skoro na úrovni bludov a tie je zbytočne a niekedy nebezpečné vysvetlovat a vyhovárať mu ak ide o paranoju. Nuž zly výber partnera
Normalne to nie je. Jeho ziarlivost vam nici vztah ale ci chce s tym nieco robit alebo s tym spravis nieco ty, to neviem.
Iste je, ze nevera sa dokazat da, vernost nie. Takze pravdupovediac "zbytocne usta deries", tak ci tak pojde svoje.
@viestta ďakujem pekne viem že to nie je normálne no sama som mu povedala že nie som typ čo podvedie keďže raz som už dostala nôž do chrbta no on aj tak aj tak si ide svoje a to že on vypúšťal z úst také veci čo ma fakt zaboleli to je u neho v pohode to bolo myslené zo srandy ale ja by som také nikdy nepovedala čo on
Nebudem sa ani rozpisovat, nie nie je to normalne
@petamich však to tvrdím aj ja no neviem ako mu to mám vysvetlil povedala som mu toľko prečo si aj ty nepíšeš ja ti to nezakazujem a on ticho
ty nemaš zablokovaný mobil ?
@panineznama16 my si bezne s manželom pozrieme mobil a mame k dispozícii obe mobily a nikdy sme si nic nevycitali kedze mame medzi sebou dôveru....tiez my ci spolužiak alebo kamarát obcas napisal co som nevidela aj 10r nic nikdy nepovedal max sa spytal a to iste z mojej strany
@zuzkaa1991 však aj my sme zvykli ale predtým nebol taký pozrel povedal tu máš pozri si môj čo tam je a dobre koľko krát sa rozprával dakedy cez videohovor a nepovedala som mu nič no my žiaľ bývame u svokrovcov a ty sú taký že neustále somru čo si oblečiem aké krátke šaty mám a od vtedy to začalo aj u neho
vzdy taky bol ale ty si to nevidela/prehliadala...a bude sa to stupnovat plus este svokrovci do toho .. bud vlastne byvanie ,alebo utekaj kym vladzes
V zivote som sa nepozerala manzelovi do mobilu a ani on mne, ani by nam to nenapadlo. Na co by sme to robili, vztah, kde nie je dovera je totalne o nicom.
Takto cielene sliedit nie je normalne. Aj ludia vo vztahu maju narok na sukromie. Nie si jeho majetok. A to, ze ti neveri je jeho problem nie tvoj. Raz si mu povedala, ze o nic nejde, malo by to stacit. Takto ta iba od seba odhana. Len ktohovie, ci je schopny to pochopit.
@minesasubu mám aj ja aj on má na heslo ale obidvaja si vieme heslo ak náhodou šoféruje tak povie mne aby som odpísala a moze to byť hocikto mne keď niekto napíše začne boj a pritom tam není nič zlé
Takto cielene sliedit nie je normalne. Aj ludia vo vztahu maju narok na sukromie. Nie si jeho majetok. A to, ze ti neveri je jeho problem nie tvoj. Raz si mu povedala, ze o nic nejde, malo by to stacit. Takto ta iba od seba odhana. Len ktohovie, ci je schopny to pochopit.
@komplikovana to neviem veľa krát som mu povedala že ak to bude takto pokračovať stratí má on mi povie že prestane už aj bývanie poriešiť už lebo už aj jemu to začalo liezť na nervy že žiadne súkromie potom prestane začne sa mi líškať objímať povie mi že on to tak nemyslel len sa bojí že o mňa príde že si raz nájdem lepšieho a potom sa udobrime a časom zas začne ale vidí že nemám čo skrývať nie som ten typ človeka
vzdy taky bol ale ty si to nevidela/prehliadala...a bude sa to stupnovat plus este svokrovci do toho .. bud vlastne byvanie ,alebo utekaj kym vladzes
@ukgirls to vlastne bývanie už aj on pozerá lebo už aj on povedal že už mu to lezie na nervy že žiadne súkromie a tak na toto kontrolovanie mi len povie že sa bojí že o mňa príde že nájdem niekoho lepšieho
Však, si normálne zmeň heslo a oznam mu že si to urobila pre jeho dobro, lebo očividne má problém sám so sebou.
Chorobná žiarlivosť býva sučasť poruchy osobnosti. Čím viac vysvetlujes tým viac to berie že má pravdu. To už je skoro na úrovni bludov a tie je zbytočne a niekedy nebezpečné vysvetlovat a vyhovárať mu ak ide o paranoju. Nuž zly výber partnera
@sova7 no len mi už máme spolu aj dieťa ktorý je žiaľ autista a je veľmi na neho naviazaný bojím sa že keď ho od neho otrhnem nebudem s malým vládať tak ako aj teraz keď je v robote ešte k tomu máme spoločné uverí dva tak tam rozvod bude tazsi a bojím sa že malého získa on a ja ho budem len občas vydať aj keď 24 hodín som s ním ja
V zivote som sa nepozerala manzelovi do mobilu a ani on mne, ani by nam to nenapadlo. Na co by sme to robili, vztah, kde nie je dovera je totalne o nicom.
@petamich ja sa tiež nezvyknem ani on sami si vravíme keď niekto napíše že čo mu má odpísať a dobre len niekedy príde na neho taká zvedavosť a pozerá si všetky správy čo mám tam a potom už začne
@komplikovana to neviem veľa krát som mu povedala že ak to bude takto pokračovať stratí má on mi povie že prestane už aj bývanie poriešiť už lebo už aj jemu to začalo liezť na nervy že žiadne súkromie potom prestane začne sa mi líškať objímať povie mi že on to tak nemyslel len sa bojí že o mňa príde že si raz nájdem lepšieho a potom sa udobrime a časom zas začne ale vidí že nemám čo skrývať nie som ten typ človeka
@panineznama16 to bude boj nadlho. Najlepsie bude ak mu nebudes odpovedat. Iba toto sme uz prebrali, je to uzatvorena tema. Alebo nech si zajde k terapeutovy. Boji sa. Nech si odpovie na tu otazku - preco sa boji? Ma nejaky nevyrieseny problem sam so sebou, ze ktory ty nemozes. Nech neprenasa svoje strachy na teba, ale nech ich riesi. Byt v tomto razna.
Však, si normálne zmeň heslo a oznam mu že si to urobila pre jeho dobro, lebo očividne má problém sám so sebou.
@anna777115 už aj to som spravila a potom je to ešte horšie lebo začne s tým že niečo pred ním skrývam
Vies ze to nieje normalne, tak k comu ta otazka?
Je to chore citat cudziu postu. Viem heslo muzovi do mobilu aj on moje, ale necitame si spravy
Nebude on niekoho mat? Lebo vacsinou takito sliedici su presne ti, ktori podvadzaju.
Prestan vysvetlovat. Nepomoze to, zbyzocne si deries usta a on si bude aj tak ti svoje a cim viac sa budes snazit, tym bude na teba horsi. Popripade vymaz celu konverzaciu...
@panineznama16 to bude boj nadlho. Najlepsie bude ak mu nebudes odpovedat. Iba toto sme uz prebrali, je to uzatvorena tema. Alebo nech si zajde k terapeutovy. Boji sa. Nech si odpovie na tu otazku - preco sa boji? Ma nejaky nevyrieseny problem sam so sebou, ze ktory ty nemozes. Nech neprenasa svoje strachy na teba, ale nech ich riesi. Byt v tomto razna.
@komplikovana no on sa bojí od toho že si nájdem lepšieho ktorý mi bude vedieť dať viac peňazí čo ja nikdy nie som na peniaze ja sa uskromnim aj zo suchým rožkom a potom vlastne bývanie ktoré mi nevie momentálne poskytnúť lebo jeho rodičia s ním vybabrali tak že mali veľký pozemok a oni ho predali tak že zobrali aj polku dvora že im ostal iba dom z dvora nepatrilo nič im tak to odkúpil naspäť a musel by zobrať o 15 000 viac čo sa bojí keďže sú aj byty a domy drahšie a toto mu stále ide hlavou a potom začne s týmto
A zmen si heslo, sekundova zalezitost a je vymalovane. Nech sa rozculuje kolko chce je to TVOJA posta
Autorka. On je zakomplexovaný chorobný žiarlivec. To je celé. Okrem toho sa nevie odtrhnúť od rodičov. Od istého veku už tvoje oblečenie a životný štýl ak nejdeš vyslovene proti sebe nemôžu riešiť ani tvoji rodičia. Cudzí ľudia hoci aj sú to rodičia partnera už vôbec nie! Nemôžu sa k tebe chovať ako k ďalšiemu dieťaťu čo robia. Nie si ich dieťa si matka a ak naozaj chces v tomto "vzťahu" pokračovať tak sa od nich odsťahujte. Lebo aj rodičia sú na jeho strane podporuju tu jeho chorobnú žiarlivosť a to je zle. Ak má len reči nie presne plany ako a kedy od rodičov odíde asi neodide nikdy. Takýto život nerobí dobre ani autistovi. Nemala by si žiť s niekým len preto ze dieťa je rukojemník a určite neuvazuj o ďalšom dieťati. Porad sa s právnikom odborníkmi v nejakom centre ale opatrne aby to neublizil. Chorobný žiarlivec ti môže aj ublížiť keď zistí že uvazujes o odchode.
Nebude on niekoho mat? Lebo vacsinou takito sliedici su presne ti, ktori podvadzaju.
Prestan vysvetlovat. Nepomoze to, zbyzocne si deries usta a on si bude aj tak ti svoje a cim viac sa budes snazit, tym bude na teba horsi. Popripade vymaz celu konverzaciu...
@guiseppinka toto zas neviem ale neverím tomu lebo takýto typ ľudí neznáša aj moja sestra raz podviedla svojho a keď prídu na návštevu muž sa chytí a ide do izby zatiaľ alebo niekam kde ho nebudú hľadať tak isto aj v robote tam robia takéto ženy ktoré podvádzajú alebo predávajú svoje telo a má nervy na ne a ani sa s nimi nerozpráva a on si myslí že ja budem rovnaká ako moja sestra a jeho kolegyne aj keď mu to vysvetlím 1000 krát ide si svoje
@minesasubu mám aj ja aj on má na heslo ale obidvaja si vieme heslo ak náhodou šoféruje tak povie mne aby som odpísala a moze to byť hocikto mne keď niekto napíše začne boj a pritom tam není nič zlé
@panineznama16 uvedom si, ze zijes s chorym clovekom. Ziarlivost nie je zdrava, ma svoje priciny (a nevera partnera to byva malokedy) a kym sa to ten co nou trpi nerozhodne riesit, ten druhy s nim trpi tiez, mozno este viac ako ten chory. Kolko a dokedy je schopny a ochotny trpiet tazko povedat, ale iste je jedno, takyto vztah je odsudeny na zanik. Skor ci neskor to uz nebude vztak len utrpenie pre obidvoch zucastnenych. A tebe nepomoze ani to, ze si prestanes vypisovat s kamaratmi. Pretoze tvoj partner, ktory nema dostatok sebeistoty a v hlave plno komplexov, ktore si riesi na tebe, si najde iny dovod na to bay robil "teatro". Bude to kolega, ktory ti vecer zavola, lebo sa nieco v robote pokazilo, sused, s ktorym si kracala od autobusu domov, lebo ste mali spolocnu cestu, automechanik... Proste on bude ziarlit, lebo ho zoziera predstava, ze nie je pre teba dost dobry a ty by si ho vymenila za ineho. A tuto predstavu mu z hlavy nevytlcies aj keby si sa pokrajala. Svoju hlavu si musi napravit sam. A v prvom rade musi chciet tu jeho mylnu predstavu napravit.
Odkial on vie ze jeho kolegyne podvadzaju svojich muzov?
Autorka. On je zakomplexovaný chorobný žiarlivec. To je celé. Okrem toho sa nevie odtrhnúť od rodičov. Od istého veku už tvoje oblečenie a životný štýl ak nejdeš vyslovene proti sebe nemôžu riešiť ani tvoji rodičia. Cudzí ľudia hoci aj sú to rodičia partnera už vôbec nie! Nemôžu sa k tebe chovať ako k ďalšiemu dieťaťu čo robia. Nie si ich dieťa si matka a ak naozaj chces v tomto "vzťahu" pokračovať tak sa od nich odsťahujte. Lebo aj rodičia sú na jeho strane podporuju tu jeho chorobnú žiarlivosť a to je zle. Ak má len reči nie presne plany ako a kedy od rodičov odíde asi neodide nikdy. Takýto život nerobí dobre ani autistovi. Nemala by si žiť s niekým len preto ze dieťa je rukojemník a určite neuvazuj o ďalšom dieťati. Porad sa s právnikom odborníkmi v nejakom centre ale opatrne aby to neublizil. Chorobný žiarlivec ti môže aj ublížiť keď zistí že uvazujes o odchode.
@sova7 on to sám povedal že odíde lebo už aj zo svojou mamou sa zvykne hádať a vždy jej vykřičí to že kvôli nim si odrezal hlavu ale už nie dlho a o ďalšom dieťati neuvažujem aj keď vždy som chcela dve alebo tri deti no tento sen mi zmizol lebo som aj nemyslela že je taky mala som ružové a slepecké okuliare na sebe ktoré už pomaly mi padajú a zicanam vidieť do čoho som vlastne išla len vo mne je problém to že vždy myslím najprv na dobro druhých a na to moje už veľa neostane bohužiaľ :( ublížiť neverím že by ublížil lebo ruku zatiaľ na mňa nezdvihol
Odkial on vie ze jeho kolegyne podvadzaju svojich muzov?
@natalka13 oni sami sa s tým chvália a on ma vtedy chuť im naplniť do tváre ešte aj ukazujú tie onlyfans profili teraz a on iba nervy má v sebe

Normalne to nie je. Jeho ziarlivost vam nici vztah ale ci chce s tym nieco robit alebo s tym spravis nieco ty, to neviem.
Iste je, ze nevera sa dokazat da, vernost nie. Takze pravdupovediac "zbytocne usta deries", tak ci tak pojde svoje.