Je normálne, keď manžel kontroluje telefón svojej partnerky?
Ahojte mám na vás otázku je podľa vás normálne že manžel mi kontroluje telefón s kým si píšem a minule mi napísal kamarát ktorého poznám už od 10 rokov a on žiarli aj keď som mu vysvetlila že by som ho v živote nechcela lebo nikdy som nechcela k nemu viac ako kamarátstvo no on si ide len svoje že choď za ním za to že sa len opýtal ako sa máš a chvíľu sme si písali a už keď som bola unavená napísala som mu idem sa okúpať a idem si ľahnúť tak si zmyslel že mám k nemu náklonnosť aj keď nikdy som nechcela a kebyže číta všetky správy tak to tam bolo napísané že nechcem viac ako kamarátstvo je to podľa vás normálne a neustále keď mi niekto napíše z detstva tak robí takéto scény lebo že on si z bývalými kamarátmi nepíše ani z jedným je to normálne ?
Odkial on vie ze jeho kolegyne podvadzaju svojich muzov?
@natalka13 on ma očividne paranoju podporovanú rodičmi plus chorobne ziarli ona je tak uvarená a zblbnuta že si s ním nabrala úvery ktovie načo keď žijú u jeho rodičov a ani vlastne byvanie za to nemajú. Ktovie v čom tie ženy vyrastajú keď im toto príde ako bežný normalny vzťah mne to hlava neberie a ešte že jej zoberie dieťa stavím sa že ju tým strasi keď cíti že má dosť som zvedavá či by mu zverili autistu keby mu nariadili vyšetrenie u znalca a ukázalo sa že ma psychózu a poruchu osobnosti. Lenže už ju tak zdeptali že je v tom až po uši zahrabana
Mas kopec info, clankov, diskusii na nete, co sa tyka ziarlivosti. Zisti ako sa spravat k takemu cloveku. Inac tiez nie je normalne, aby mal take zachvaty hnevu vo veciach, ktore sa ho absolutne netykaju.
@natalka13 oni sami sa s tým chvália a on ma vtedy chuť im naplniť do tváre ešte aj ukazujú tie onlyfans profili teraz a on iba nervy má v sebe
@panineznama16 a ty mu to veris🙈
Autorka ja by som sa fakt bála. Takyto ľudia keď im už buchnu sadze vedia ublížiť. A reči ako mu niečo lezie na nervy a chce odísť sú reči. Presný plán je ideme vtedy a vtedy do svojho, ideme od toho dátumu hľadať byt treba vedieť aký aj ako na to. Chceme dom či byt? Nájom? Kúpa? To sú presne plany. Hladate bývanie? Zisťujete možnosti? Viete kde chcete bývať? Toto ma zmysel nasrate reči nie
@panineznama16 uvedom si, ze zijes s chorym clovekom. Ziarlivost nie je zdrava, ma svoje priciny (a nevera partnera to byva malokedy) a kym sa to ten co nou trpi nerozhodne riesit, ten druhy s nim trpi tiez, mozno este viac ako ten chory. Kolko a dokedy je schopny a ochotny trpiet tazko povedat, ale iste je jedno, takyto vztah je odsudeny na zanik. Skor ci neskor to uz nebude vztak len utrpenie pre obidvoch zucastnenych. A tebe nepomoze ani to, ze si prestanes vypisovat s kamaratmi. Pretoze tvoj partner, ktory nema dostatok sebeistoty a v hlave plno komplexov, ktore si riesi na tebe, si najde iny dovod na to bay robil "teatro". Bude to kolega, ktory ti vecer zavola, lebo sa nieco v robote pokazilo, sused, s ktorym si kracala od autobusu domov, lebo ste mali spolocnu cestu, automechanik... Proste on bude ziarlit, lebo ho zoziera predstava, ze nie je pre teba dost dobry a ty by si ho vymenila za ineho. A tuto predstavu mu z hlavy nevytlcies aj keby si sa pokrajala. Svoju hlavu si musi napravit sam. A v prvom rade musi chciet tu jeho mylnu predstavu napravit.
@viestta ja viem tu žiarlivosť dáva už aj teraz von stačí iba keď idem domov z autobusom a troška sa rozprávame aký sme mali deň to je všetko a už aj na nich žiarli a tam ani iná téma není iba taká a zle je už chcem ísť s autobusarom a toto ide dookola na kolegu nemá ako žiarliť lebo bohužiaľ nemám mám autistické dieťa pri ktorom som doma 24 hodín susedov tiež nepoznám lebo keď idú so mnou autobusom a rozprávame sa zo šoférom tak už aj oni pozerajú že čo sa mám ja čo s nimi rozprávať taká dedina sama faloš ohováranie a automechanika rieši on čiže žiarlivosť len na kamarátov a autobusarov ale ani nemá dôvod on by chcel aby som mala iba kamarátov ženského rodu žiadneho chlapca ale musí pochopiť že ja som aj s chlapcami chodievala von a nie len z dievčatami
@panineznama16 z mojej vlastnej skúsenosti- takto reaguje muž, ktorý podvádza. Robil to aj môj. Už je chvalabohu ex.
@panineznama16 tak ono pises v množnom čísle, ze s kamarátmi si sem tam pises. A co ja ti viem, keby si moj muz stale niekym vypisoval, mne by to vadilo. Ale do telefonu by som mu nesla a ani ho za nimi neposielala. Iba by som mu povedala, ze kludne moze napisat mne ako sa ma 😉. Napriklad mne pisal minule klient o 23:45, tak som muzovi sama ukazala, ze mu asi sibe, ked mi pracovne pise, tak neskoro. Resp. otvorila som spravu a muz lezal za mnou a videl to. Klientovi som na druhy den volala, ze to nie je vhodne mi pisat v takom case, ak nejde o zivot. Cize za mna by bolo treba vypocut aj druhu stranu. Ale ta reakcia chod za nim nie je v poriadku, treba komunikovat.
@natalka13 on ma očividne paranoju podporovanú rodičmi plus chorobne ziarli ona je tak uvarená a zblbnuta že si s ním nabrala úvery ktovie načo keď žijú u jeho rodičov a ani vlastne byvanie za to nemajú. Ktovie v čom tie ženy vyrastajú keď im toto príde ako bežný normalny vzťah mne to hlava neberie a ešte že jej zoberie dieťa stavím sa že ju tým strasi keď cíti že má dosť som zvedavá či by mu zverili autistu keby mu nariadili vyšetrenie u znalca a ukázalo sa že ma psychózu a poruchu osobnosti. Lenže už ju tak zdeptali že je v tom až po uši zahrabana
@sova7 uverí máme len na ten pozemok čo sme odkúpili a auto na splátky keďže malého musíme nosiť do školy a k doktorom
Nie,nelezeme si do mobilov,ale zároveň by som s tým nemala najmenší problém.Nema tam čo nájsť.🤷🏻♀️
Mas kopec info, clankov, diskusii na nete, co sa tyka ziarlivosti. Zisti ako sa spravat k takemu cloveku. Inac tiez nie je normalne, aby mal take zachvaty hnevu vo veciach, ktore sa ho absolutne netykaju.
@komplikovana články si tu zvyknem čítať stále aj o žiarlivosti aj o typoch čo sú mamičkari
Nie,nelezeme si do mobilov,ale zároveň by som s tým nemala najmenší problém.Nema tam čo nájsť.🤷🏻♀️
@doriiis ani u mňa sú tam iba témy také že ako sa máš a co máš nové keďže sme sa už skoro 15 rokov nevideli nič iné ale jemu vadí to že to je mužský rod a nie ženský
On vzal uver aby rodicom kupil nazad pozemok, ktory oni predali?
@panineznama16 tak ono pises v množnom čísle, ze s kamarátmi si sem tam pises. A co ja ti viem, keby si moj muz stale niekym vypisoval, mne by to vadilo. Ale do telefonu by som mu nesla a ani ho za nimi neposielala. Iba by som mu povedala, ze kludne moze napisat mne ako sa ma 😉. Napriklad mne pisal minule klient o 23:45, tak som muzovi sama ukazala, ze mu asi sibe, ked mi pracovne pise, tak neskoro. Resp. otvorila som spravu a muz lezal za mnou a videl to. Klientovi som na druhy den volala, ze to nie je vhodne mi pisat v takom case, ak nejde o zivot. Cize za mna by bolo treba vypocut aj druhu stranu. Ale ta reakcia chod za nim nie je v poriadku, treba komunikovat.
@betulinka1 tak je tam kamarát z detstva a bývalí spolužiaci z bývalom spolužiakom si zvyknem písať o tom co mám robiť keď je nejaká porucha z autom a to nemám ani vodičák a zisťujem to pre neho a keď sa ma opýta po toľkých rokoch že ako sa mám a čo nové keď nechpdievam na stretávku tak je normálne že odpíšem ale tak nevravím že stále s nimi píšem ale keď napíšu že čo nové a ako sa máš tak je normálne že odpíšem zo slušnosti ale inakšie tam nie som celý den a niesu tam témy na čo by mohol žiarliť
@doriiis ani u mňa sú tam iba témy také že ako sa máš a co máš nové keďže sme sa už skoro 15 rokov nevideli nič iné ale jemu vadí to že to je mužský rod a nie ženský
@panineznama16 ....nuž autorka.Treba si položiť pár otázok.Bol žiarlivý aj pred príchodom kamaráta? Davas mu dôvod žiarliť? Keby to bolo naopak a on by mal takúto ,,kamarátku",tiež by ti to nevadilo?
On si možno aj uvedomuje,že ty nechceš kamoša ale vie,že kamoš keby môže tak by ťa dávno pretiahol.Keby mohol a dovolila si mu.
On vzal uver aby rodicom kupil nazad pozemok, ktory oni predali?
@natalka13 presne tak lebo sa bál že keď náhodou raz príde naspäť tak tam môžu mať postavený dom cudzí ľudia s ktorými by nebýval lebo v tomto je samotár chudzich ľudí si k telu nepripúšťa len tých čo vidí každý deň
@panineznama16 tak ja som za to že keď som vo vzťahu tak si s inými nepíšem
@rozkvet1 ....ja tiež.Je to red flag jak oči.
@rozkvet1 so spoluziakom? My mame celu skupinu, pisem si aj s muzovymi kamosmi bezne. Niesme mnisky.
@panineznama16 ....nuž autorka.Treba si položiť pár otázok.Bol žiarlivý aj pred príchodom kamaráta? Davas mu dôvod žiarliť? Keby to bolo naopak a on by mal takúto ,,kamarátku",tiež by ti to nevadilo?
On si možno aj uvedomuje,že ty nechceš kamoša ale vie,že kamoš keby môže tak by ťa dávno pretiahol.Keby mohol a dovolila si mu.
@doriiis tak ak mám povedať pravdu tak bol žiarlivý aj pred tým žiarlil aj na to keď som chodila do školy na prax tam som mala poobednú aj a musela som ísť o 11 až do 8 večera o 9 som prišla domov aj v tom bol problém nie nadávam mu dôvod žiarliť nie som ten typ človeka nie nevadilo keď tam niesu také úchylné témy tak isto ich ani nenájde u mňa a sama som mu povedala keď ti napíše odpis vyrastali ste spolu máte si čo povedať aké to normálna vec keď píše ak tam niesu také témy ale podľa mňa keď sa niekto opýta po toľkých rokoch ako sa máš ? A co máš nové tak v tom nevidím žiadny problém
A rodicia kam dali peniaze co dostali?
@natalka13 presne tak lebo sa bál že keď náhodou raz príde naspäť tak tam môžu mať postavený dom cudzí ľudia s ktorými by nebýval lebo v tomto je samotár chudzich ľudí si k telu nepripúšťa len tých čo vidí každý deň
@panineznama16 haló klop klop. Budíček. Tu nevysvetluj ani sa neobhajuj. A už stačilo kto čo kedy komu prečo písal. Tvoj muž ma očividne paranoidnu psychozu k tomu poruchu osobnosti ženy nenávidí su to stetky. Toto je taká rarita že dopo. Veľmi nebezpečná osobnosť. S mamou žiť nevie ani žiť bez nej nevie. Nemajú zdravý vztah. Ani k ženám nemá zdravý vztah. Čo s tým budeš robiť? Toto je dôležité riešiť. Už sa preber. Je to psychické tyranie. Ty už aj tu reagujes ako s ním. Rozkladá ťa na súčiastky. A miesto aby veci riešil vždy za jeho problémy môže niekto iny. Plus ma komplexy. Len čítam čo píšeš a žiť v tom umrem od strachu. Vyráža mi to poistky. Vieš dúfam že autista nie je debilko. Že sú to ľudia ktorý vnímajú a cítia veci aké bežne človek nevníma. Najavo to často nevedia dať často krikom keď už nevedia čo s tým všetkým ale tá atmosféra v ktorej žijete nedôvera manipulácia strach stres s toho musi byť riadne vykoľajený. Už prosím ťa nerieš s kým si si kedy co napísala čo na to on povedal je to zbytočne. Už aj myslíš pomaly ako on. Zacni mysliet zapni mozog rob niečo poraď sa toto v čom žiješ je zle. Aj keby si sa celá zahalila nikam nechodila a zamurovala sa doma v jednej izbe bez mobilu aj tak by žiarlil. S ním by sa aj psychiater narobil ale tam ho nedostaneš. Zacni pomaly uvažovať ako s tejto prdele von
@komplikovana články si tu zvyknem čítať stále aj o žiarlivosti aj o typoch čo sú mamičkari
@panineznama16 mala som na mysli, odborne-psychologicke skor.
A rodicia kam dali peniaze co dostali?
@natalka13 s toho spravili strechu preto to predali len ich oklamali a muž to potom napravil s tým že mu ostal úver aj úrok a aj to ho žere že o 20 000 by musel vziať viac aby mu ostala jedna hypotéka
@panineznama16 mala som na mysli, odborne-psychologicke skor.
@komplikovana jaj také tu nezvyknem čítať
@anna777115 už aj to som spravila a potom je to ešte horšie lebo začne s tým že niečo pred ním skrývam
@panineznama16 Tak, mu odpovec, že nikoho neskrývaš, ale mobil je tvoja osobná vec a že ani ty nemáš potrebu kontrolovať jeho mobil, preto nemusí mať potrebu kontrolovať ten tvoj. Žiadny dôvod si mu nato aby to robil nedala a keď on má nejaký problém, tak nech vyhľadá odborníka, nech mu s tým pomôže.
A toho si si dobrovoľne zavesila na krk?Či si ,,musela".🤷
@sova7 no len mi už máme spolu aj dieťa ktorý je žiaľ autista a je veľmi na neho naviazaný bojím sa že keď ho od neho otrhnem nebudem s malým vládať tak ako aj teraz keď je v robote ešte k tomu máme spoločné uverí dva tak tam rozvod bude tazsi a bojím sa že malého získa on a ja ho budem len občas vydať aj keď 24 hodín som s ním ja
@panineznama16 prečo by mal dieťa dostať on?
Ja, naozaj nechápem, čo niektoré ženy dokážu tým chlapom tolerovať a byť až takéto submisivne, že strácajú svoju vlastnú hrdosť, úctu a hodnotu. Však si nastavíme nejaké mantinely, odkiaľ pokiaľ a za pomyslenu čiaru cesta v žiadnom prípade nevedie. Toto si nesmú dovoliť ani svokrovci ani muž. Veď sa dá všetko slušne vykomunikovat a keď to nedokáže, tak idem ďalej. Nie všetci sú tu pre nás a my ,tu nie sme pre každého.
A toho si si dobrovoľne zavesila na krk?Či si ,,musela".🤷
@misicka31 tak dobrovoľne ale s časti už aj musela

Odkial on vie ze jeho kolegyne podvadzaju svojich muzov?
@natalka13 napluť do tváre*