Je normálne, keď muž takto hovorí?
Povedal vám niekedy muž na dovolenke : keby som to nezaplatil tak si tu neni? (Práve mi skončila RD)
@syslik81 výborne 😁👍👍👍
To je čo za degeša 👎
Naozaj nevhodna az trapna poznamka, aj keby ste financie mali oddelene
Haha tak ja by som mu hneď - wooow, to som si s jakým lakomcom decko spravila?
S manzelom sme rozhodovali spoločne napriek oddeleným účtom a od partnera som nikdy neočakávala ze mi zaplatí dovolenku aby mi náhodou niekedy nieco nevycital...
Tvoj je dobrý blbec a ty si mu mala povedať keby platil 24hod opatrovateľku nie je na dovolenke ani on... Ale myslím ze jeho úcta voči tebe pokulhava aj v iným veciach
Ale teda aj keď je to dosť od veci ta poznámka... Co predchádzalo k tomu, akým tónom a v akej situácii to povedal
Ja neviem... mame so ženou oddelene učty, ale od začiatku vzťahu (nie od začiatku manželstva, ale od začiatku vzťahu!) to berieme ako naše spoločné prachy. Boli časy, keď väčšinu prispievala žena, boli časy, keď väčšinu prispievam ja. Hoci každý z nás má učet. Čas od času sa spýtam, koľko má na účte, čas od času sa to spýta ona mňa. Väčšinou ja platím inkaso a jedlo sebe, manželke, deťom. Škôlku, mobil. Manželka si svoj mobil platí sama. Ale keby povedala, že nemá, tak zaplatím...
Neviem, my sme úplne vedecko-fantastický pár, v živote by ma nenapadlo, že tie prachy nie sú naše. Že dačo je moje a dačo je tvoje. Ale zas je pravda, že my sme po dvoch týždňoch vzťahu vedeli, že toto nemôže skončiť inak ako manželstvom.
Nemyslel to zo srandy?
Och, chudak nestastny, matku vlastneho dietata, ktora sa o neho stara a tym padom nema prijem musel vziat na dovolenku za svoje peniaze... 🙄
Ale ja by som mu povedala, ze sem by som dosla aj bez neho, nech si nerobi zasluhy
Vola sa to ekonomicke nasilie a presne takto to zacina. Takze skor by som setrila na to, ze budes balit kufre a do nevidenia. Lebo toto je naozaj jedna z najhorsich veci, co moze chlap zene povedat, zvlast ked je na materskej
Nie nepovedia, všetky peniaze čo máme sú spoločné.
@leuska0910 zo srandy určite nie, už sa raz stalo na nákupe že zo mňa vyletelo že ty si taký debil a jeho reakcia bola že debil čo ťa živí 😐
Ked on sa na to diva tak, ze on vas zivi a ty v pidstate si uzivas dovolenku...
Preco nesiel teda na matersku on?
Zivila by si ty jeho...
Ale teda,pri takychto poznamach by mi uz svietili kontrolky a snazils bx som si niekde urobit zasoby,ako zadne dvierka.
Je hrozne,ze estelen mate male dieta a uz takato neucta.
To nie je len o peniazoch.
Ale o celkovom jeho nastaveni.
Ako ta moze mat rad...
Ako sa sprava pri sexe...
Lebo takato veta/v tom obchode/ by mi asi na dlho odpalila dekel..
A nohy roztahovat by sa mi teda nechcelo...
Po druhom komente je jasne ze mate aj iné problémy.. Ty mu na dávaš do debilov, on ta ponižuje tým ze ti vykrikuje ze ta zivi
Ako tu by som naozaj zvazovala mad rozvodom, upratat si svoje moznosti a ist od neho. Mala som taketo nieco a nikdy viac. Preslo to samozrejme aj do fyzickeho nasilia o par rokov neskor. Ptedpokladam, ze predtym si nemala tieto problemy, kedze Ta nemusel financne nejak podporit
Každý dej má príčinu a následok. Najprv si mu povedala, že je debil. Čo si mu povedala tentoraz na dovolenke? Možno by stačilo trocha vzájomnej úcty a premýšľania ešte predtým než otvoríš ústa. 😉
Keď si v obchode nadavate do debilov, tak ma jeho reakcia na dovolenku ani neprekvapuje
Do debilov mu nenadávam, bolo to povedané skor zo srandy počas nakupu v obchode a nie počas hádky alebo krikom. Bolo to navyše dávnejšie a nikdy som si k nemu nič horšie nedovolila v nijakom prípade ani v situácii ale čo sa jeho týka je to stále horšie
@fido69 nosila som jedlo a kávu na stôl a podotkla som ze keby neprinesiem tu kávu tak si žiadnu asi nedáme. A jeho reakcia na to bola že keby to nezaplatil tak sme tu není.
Takže slovný suboj skončil 1:1
Obaja máte svoju pravdu, nie?
Rozmýšľam ako môj muž na dovolenke nanosil nápoje na stôl. Musel by byt namna dosť nastary, aby mal taku poznámku ako si mala ty o tej káve. To si prečo povedala? Začala si zadrapovat, tak ti to vrátil. To si mohla hned v úvode napísať. Ak sa permanentne urážate, asi ste v kolobehu takýchto komentov. Ak bola predtým pohoda a on sa trebárs venoval zatiaľ dieťaťu, tak tvoja poznámka k nápojom bola tak blbá, že ja by som odpovedala rovnako.
Ak by povedal, už by som tam veru nebola 🫡
Tak bud sa tym prekarate - potom neviem, co riesis.
Alebo sa tym vedome naschval bodate (krutosti zabalene do "zartikov") - potom chapem, ze ta to stve.
Ale ak je to zart, lahke prekaranie, a ty to nasledne zacnes v duchu riesit ako vaznu vec - tak by si si mala upratat v hlave. Lebo to k nicomu dobremu nakoniec nepovedie, takyto zmiesany gulas. To ti garantujem.
Takže po poslednom komente,... Áno vo vašom prípade je toto normálne ze ti chlap povedal to co povedal.... Slovný boj skončil. 1:1
Ano po tom co si mu povedala, tak je to normalne, co povedal, zacni sa k nemu spravat normalne, ak neches uplne narusit vase manzelstvo.

si mala odpovedat -keby som ti neporodila dieta som tu ale s inym