icon

Je normálne, keď si týraná žena praje smrť násilníka?

25. feb 2024

Je normálne ak si týraná žena praje smrť násilníka? Mám s toho výčitky ale ak by zomrel uľavilo by sa mi, nemusela by som sa ho báť, policajti nič nespravia , on sa ich nebojí a ja nemám kam ísť.

egonsk
25. feb 2024

vzdy existuje riesenie, len sa treba trosku skludnit a pozriet na to s chladnou hlavou.
Smrt si praje mozno kazda druha, ale tieto zle myslienky by ta vedeli zozrat, keby sa to stalo, nech to teraz vnimas akokolvek opacne.

pe_mi
25. feb 2024

Nemalo by sa priať smrť druhého.ale v tomto prípade a mnohých iných.. a je to samozrejme úplne normálny pocit, pretože sama to nevieš ukončiť, nemôžeš, tak si proste želaš,že by to za teba ukončila nejaká vyššia sila,možno osud.
Je mi ľúto,že to prežívaš,veľa ,veľa síl a nech ti je už len dobre

biglovemom
25. feb 2024

Ano je to uplne normalne(vravel mi psycholog),kym mu napr nieco nenalejes do pohara…

sheila121
Odpoveď bola odstránená
cacianka
25. feb 2024

@biglovemom taký gutalax nie je smrteľný...
Irónia.🤷
Autorka- napíš trochu viac, snáď trochu pomôžeme

mabenn
25. feb 2024

teraz budem tvrdo uprimna: priat si jeho smrt je sice uplne pochopitelne, ale absolutne nelogicke riesenie...v jedinom pripade je to opodstatnene: a to, ak si jeho dieta...ak si dospely clovek, treba situaciu riesit inak ako "nemam kam ist"...ak by sa mu aj nejak podarilo zomriet zajtra, tvoje nastavenie pritiahne dalsieho takeho dementa, co sa mozno prejavi az o nejaky cas, ale si znova tam, kde si teraz...takze: ries svoje vyslobodenie sa, on si pravdepodobne pozije na tejto zemi este dlho a ver tomu, ze taky clovek ten zivot nema o nic stastnejsi ako ty, hoci to tak moze vyzerat

tiezjedna
25. feb 2024

priať si môžeš čokoľvek...

dettilv
25. feb 2024

Jasne že je to normálne. Ja som mala zlého otca a je mi lepšie odkedy zomrel✌️jeho hrob obidem a ani po 10rokov som mu neodpustila

vesimelonimarsista
25. feb 2024

len mysli na to, ked sa rozhodnes svoje prianie pretavit do reality, tak stoji ti ten chlap za to, ist do kriminálu?

pe_mi
25. feb 2024

@vesimelonimarsista ja som to pochopila tak,že by sa mu smrť náhodou prihodila,nehoda ,choroba rýchla a podobne.nie že to chce autorka zrealizovať @autorka??

panonia
25. feb 2024

Áno je to normálne...a to chces akože čakať než zomrie? Tak to nie je normálne, pretože to nemusí byť tak skoro a možno zomrieš skôr Ty. Stále máš na výber a to že ostavas pri tyranovi je len tvoja voľba. Odísť sa dá na čas: rodine, kamarátke, na ubytovňu do azylaku...

mamickalisticka
25. feb 2024

Vieš čo, žili sme v 2gen. Dome s maminym bratom, alkoholikom. Keď mal svoju epizódu pitia, priala som si to aj ja. Lebo sme sa trápili všetci, starká, mama a aj ja. A to som bola decko .. permanentný stres a myslím že doteraz mám nejakým spôsobom traumu.

biglovemom
26. feb 2024

@cacianka 🤣🤣🤣

deniska2706
26. feb 2024

Áno je to normálne

88lienka
26. feb 2024

Ja som mala rovnake pocity dokonca take ze ho chcem zavrazdit a dokonca este dlho po rozvode ak boli nejake jeho aktivity cez dieta...velmi som sa hanbila za to proste som to nechapala ze ako mozem byt taka agresivna... Socialna pracovnicka v centre mi povedala ze je to uplne normalne ze to nie je potreba zbavit sa niekoho fyzicky ho odstranit ale potreba az velka tuzba zbavit sa toho problemu... Odporucam centrum pre tyrane zeny... Volat linku pomoci a oni vas uz ponaviguju... Drzim palce aby ste nasla silu na odchod

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
slavomira236
26. feb 2024

Ja som bola stastna ked otec zomrel. Dakovala som bohu ze ma vypocul. A skoncili uteky v noci v pyzame prec z bytu. A to s nami ani nezil. Ked si vypil a prisiel bol to otras.

babulkomale
26. feb 2024

Samozrejme ze je. A niekedy ju aj sama zariadi, poznam taky pripad. Prave preto, ze jej opakovane susedmi volana policia nepomohla.

stanulienkat
26. feb 2024

A co robis ty, aby si sa osamoststnila a nemusela s nim zit a trpiet?? Vzdy sa da nieco robit. Musis s nim zit-je to tvoj rodic? Ak je to partner, tak odist.