Je normálne mať myšlienky na iných vo vzťahu?
Ahojte, som tu nový...Chcem sa vás opýtať či,keď ste vo zťahu či vám preblisknú myšlienky na iné, respektíve na iných...som z toho už fakt unavený, tie myšlienky nechcem, žiaľ sa mi opakujú a pritom mám doma priateľku,ktorú ľúbim a myslím to s ňou vážne a chcem to všetko budovať s ňou. Chcem sa spýtať či je to normálne alebo mám ja nejaký problém,keď neustále sa mi do hlavy vrívajú také myšlienky.
Žiaľ mali sme kvôli tomu aj hádku s priateľkou, lebo mi povedala,žeby nechcela chlapa čo má také myšlienky, ja som jej na to povedal,že človek myšlienky neukoriguje a ona,že či ja také niečo mám a ja na to,že nechcem také myšlienky,ale že mi to preblyskne hlavou...no a problém bol na svete, chcela sa so mnou kvôli tomu rozísť nejak sme si to vykomunikovali a uvidíme čo ďalej teda no.
Neviem naozaj či mám ísť s tým za odborníkom,že mám niečo také v hlave, ale áno nechcem to a trápim sa nad tými myšlienkami,že také niečo sa mi v hlave vynorí, nechcem jej ubližovať a naozaj tie myšlienky chodia a fakt mi zasahujú do života a trápim sa pre ne.
Prosím iba o radu alebo názor čo s týmto. Ďakujem.
@ako123 predstav si, že ti na jednom pleci sedí aniel a na druhom čert. Ak prídu tieto myšlienky, otoč sa k certovi a povedz heš preč!
@xenia65 ďakujem, toto niečo podobne som taktiež robil, no prišlo mi,že čoraz viac tie myšlienky dávam preč a bojujem s nimi tým horšie a človek akoby sa v tom utápal...čítal som kadejaké tipy a návody ako s myšlienkami bojovať, skoncovať s nimi, no je to ťažšie,ale viem,že to ide a dá sa to...zájdem si a poprosím o pomoc a ukážem aj partnerke,že mi na tom záleži a naozaj to nechcem
@januska12323 napríklad,že je pekná alebo proste niečo nemravné mi aj prebehne hlavou a ja to nechcem a trápim sa na tom, boli dni čo som aj prereval kvôli tomu
@ako123 ved ale to si ako kazdy muz.. Kazdy chlap asi mlady fo ma nejake libido toto ma.. Ked vidi sexi zenu.. Tak mi to bzsy povedali moji ex muzi.
Normalne.
Nie si zodpovesny za svoje myslienky ale za svoje ciny preboha netrap aa.. Hlavne ze nepodvadzas a nevypisujes si.. Toto si ustraz a vela vela sexu vaginalneho odporucam. Nebudes mat potom rake myslienky. Pekne ju sprav aj ona teba a bude super uz v hlave mar inu nebudee - vedecky dokazane

@ako123 viac by som sa tomu nevenovala na tvojom mieste. Nic zle nerobis, nikomu neublizujes, nad nikym neslintas. Len mas nadbytok testosteronu, v tvojom veku uplne normalne
@0silvia0 ďakujem...áno nad nikým neslintám a len som sa skrz tie myšlienky cítil zle a nejak previnilo,ale ďakujem,že ste mi dali svoj pohľad na vec...bral som to akoby som bol neverný a podobne