Je normálne nepoznať partnerovo heslo?
Ahojte,
myslíte si, že by partneri mali navzájom poznať heslá do mobilu, alebo je to čisto súkromná záležitosť každého z nich?
Minule sme sa o tom doma bavili. Nie preto, že by sme si nedôverovali, skôr sme zistili, že máme na to trochu odlišný pohľad. Jeden z nás to berie ako prejav dôvery a otvorenosti, druhý ako niečo, na čo má človek právo aj vo vzťahu.
Poznáte heslá toho druhého?
Jasne ze pozname. Ked sedime na gauci a jeho mobil je po ruke a nieco si potrebujem pozriet tak beriem a pozeram, nepytam sa. Detto ma napr nejake appky na spravu domu co ja nie a obcas si ich kuknem (aj bez opytania).on detto
Dovera ma dve zlozky - nie len to, ze si budeme verit ze sa nepodvadzame ale aj ze si pozname hesla a nesliedime mobily (ide o prakticku vec).
Ako mne pride divne byt v manzelstve, mat spolocne peniaze, domy a deti ale heslo do mobilu pr prrrr to je sukromie :D
Ak by sa muz ohladom ohladom hesla ohanal sukromim pre mna by to bola cervena vlajka.
my si nepoznáme a ja vôbec nerozumiem načo by sme si ich mali poznať. akože aký by mal byt dôvod ich poznať?
@biba_18 uplne normalne, chcem si nieco pozriet na nete, jeho mobil je blizsie, tak si ho zoberiem a pozriem sa.. tak ako pouzivam moj mobil, pouzivam aj jeho
Poznala som len základné heslo od telefónu.Od zoznamiek som poznala až neskôr 😃.Je to také 50/50 .Ak nemá čo skrývať človek tak prečo nie zase na druhej strane ide o súkromie .Neviem no
@anonym_8e8f18 presn kvoli tomu by mal mat clovek, aby vedel, ked zije s kretenom, ktory lezie na zoznamky
Nepoznam jeho, on nepozna moje, ked nieco treba nadiktujeme si, zabudnem ho do 5 minut 🙂. Nemame problem si ho povedat, ked nieco treba a do telefonu necitim potrebu mu liezt, ani ho pouzivat (maximalne fotak, ked v rychlosti chcem nieco odfotit a moj mobil je daleko a ten viem aj bez hesla)
Ak tam má nástroje do práce, tak heslo nesmie dávať tretím osobám.
Rovnako PIN k jeho platobnej karte ti nesmie prezradiť.
Heslo do IB ak si disponentom k jeho účtu máš svoje a nesmieš používať jeho heslo.
Tiež som vedela heslo, veľa krát zobrala lebo bol bližšie a vedel o tom
A jedneho času niečo zabudol vymazať a uz to išlo do kytek😅
@anonym_autor My mame rovnake hesla 🤣
@anonym_autor podľa mňa nemáš na to právo. Je to zdravá hranica. Nič nemám skrývať v mobile pred manželom, ale aj tak je to moje súkromie. Avšak súhlasím, že je to prejav dôvery a otvorenosti, aj keď právo na to nemáš. Ak niekto dovolí prístup k svojmu mobilu, malo by to byt bez nátlaku, z vlastnej slobodnej vole. A rovnako ak niekto nedovolí, ten druhy by to mal rešpektovať a nehľadá nutné za tým nič podozrivé, určite to nemusí byť prejav nedôvery a uzavretosti, iba je to zdravá hranica.
@anonym_autor v normálnom vzťahu s normálnym i partnermi je úplne prirodzené poznať si navzájom hesla. Vo vzťahu, kde
1. Nie je dôvera
2. Partner má nekalé úmysly, niečo skrýva, asi vypisovanie, erotiku, flirty, milenky, alebo rôzne gamblingy a podobne, prístupy k účtom, zdieľanie výšky platov, stavy na účtoch a podobne.
Tak tam heslo bude partner skrývať.
Uz mi ho hovoril asi 100x, ale nemam kapacitu drzat to v hlave. Ma dlhe heslo, nahodny zhluk cisel, pismen a znakov a fakt nemam potrebu zapamatat si to. On moje pozna, ja mam len 4 miestne, velmi lahko zapamatatelne a dala som si ho len preto, aby mi dieta neliezlo do mobilu.
Moj muz ma mobil na otlacok prsta, takze mi to nepomoze. Ja mam tiez uz teraz heslo do mobilu, aj som mu ho hovorila, ale povedal, ze to si aj tak nezapamata.. Ale ked nieco potrebujem z jeho mobilu, odomkne mi ho normalne, neňúram, nechodim mu do sukromnych veci, nemam dovod..
@ivanakal ja mam tiez odtlacok prsta a napriek tomu mam i normalny pin ,prave koli tomu,aby sa v case potreby do neho mohol dostat aj niekto iny.
Nerozumiem tymto hram na schovavacku
Manzelstvo je o dovere,neviem co by sme pred sebou mali tajit...
Bezne si poziciavame telefony...
A nie,nechodim mu tam na tajnasa kontrolovat,ani on mne....
Ale proste pristup mame
my hesla mame kvoli tomu ze telefony su firemne. Moje heslo poznaju aj deti (11r a 12r), manzel si ho zapamatat nevie. 😅 ale deti mu poradia ked treba. ale ani deti si nedovolia ist do mobilu mojho bez opytania, tak isto ja viem manzelovo heslo ale bez opytania by som do telefonu nevliezla. Vieme ich viacmenej preto, ze nie ze sa to ocakava ale ze ak nieco potrebujem z jeho telefonu tak mi povie heslo nech si odomknem sama a ja si ho pamatam, to iste deti.
Ja heslo nemám, a ja jeho heslo poznám. To ale neznamená, že mu chodiť kontrolovať. Kontrolujem len dcerin mobil občas namatkovo (doteraz 2x) aj to štýlom , že prídem za ňou a poviem nech ukáže mobil. Nekontrolujem ale o čom som píše.
@anonym_autor musim poznať lebo moj muz zabúda a musíme mať všade rovnaké heslo ,aby sa dokázal dostať do mobilu,tabletu počítača,aby dokázal zaplatiť v obchode
@anonym_autor pozname a nejak to neriesim, jedine ze decko pizuka a nieco chce. Nemam dovod nieco checkovat

môj muž nemá zaheslovaný mobil, ja môj mám a moje heslo pozná, ale nelezieme si natajnáša do mobilov. Ja si manželov zoberiem (keď sedí pri mne), keď potrebujem niečo vygoogliť a nemám pri sebe môj, ale on sa môjho nechytá.