icon

Je normálne nepoznať partnerovo heslo?

Dnes o 05:22

Ahojte,
myslíte si, že by partneri mali navzájom poznať heslá do mobilu, alebo je to čisto súkromná záležitosť každého z nich?

Minule sme sa o tom doma bavili. Nie preto, že by sme si nedôverovali, skôr sme zistili, že máme na to trochu odlišný pohľad. Jeden z nás to berie ako prejav dôvery a otvorenosti, druhý ako niečo, na čo má človek právo aj vo vzťahu.

Poznáte heslá toho druhého?

Strana
z2
anonym_29da05
Dnes o 05:24

@anonym_autor môj nemá ja mám len kvôli tomu keby niekde nechám telefón nech nie je voľný prístup ( zlodej) moje heslo som mu hovorila a aj tak si nepamätá

brrunetkaa
Dnes o 05:25

Poznáme svoje heslá, ale nikdy nikdy sme nešli jeden druhému do mobilu / notebooku bez opýtania sa. Ja ho často aj zabudnem lebo nie som moc na čísla ale vlastne som ho nikdy ani nepotrebovala. Nemala by som problém heslo povedať, vadilo by mi keby partner ide priamo s tým, že chce prelustrovat moje správy atd. Vtedy by som nedala

anonym_ee6be8
Dnes o 05:26

Poznáme svoje hesla, nie su žiadne super tajne, poznám si ich navzájom aj s niektorými kamoškami.. ale nevyužívame to, na to aby sme jeden druhému mobil lustrovali… je to pre mňa o dôvere, ale u mňa v zmysle, že verím, že to nezneužiješ a nebudeš mi loziť do súkromných veci, lebo áno, každý ma právo na svoje súkromie

anonym_a48d8d
Dnes o 05:26

@anonym_autor
Nepoznam, mobil aji banku a ma to nevzrusuje

thereisabear
Dnes o 05:28

Poznám.

anonym_8e8f18
Dnes o 05:32

Poznala som len základné heslo od telefónu.Od zoznamiek som poznala až neskôr 😃.Je to také 50/50 .Ak nemá čo skrývať človek tak prečo nie zase na druhej strane ide o súkromie .Neviem no

motylik2559
Dnes o 05:33

@anonym_autor Ano, kazdy ma na to rozdielny pohlad, tak ako to je aj u vas. Tu ti kazdy da iny pohlad. Takze ako ti to pomoze?🙂 Budes tam, kde si aj bola pred napisanim prispevku🤷‍♀️😁 Niekto to berie ako sukromie a hesla si navzajom nepoznaju a niekto to berie,ze si do mobilov v pohode chodia a vedia aj hesla...🤷‍♀️

anonym_216a22
Dnes o 05:33

Viem jeho heslá všade, on moje nie, lebo si ich nepamätá 😀
Ale ja mu do mobilu neleziem... načo aj?

anonym_c10237
Dnes o 05:36

Poznáme si heslá. Nič na tom nie je, sme spolu 10 rokov. Aj si bežne chodíme do telefónov, napr keď nemáme svoj po ruke alebo je na nabíjačke a potrebujeme si zasvietiť, prezvoniť, niečo súrne nájsť na internete, odfotografovať a podobne. Ale napr nechodím do správ, histórie a podobne. Verím, že je to tak aj naopak.

simsalabim
Dnes o 05:45

S manzelom si hesla pozname, ale nelezieme si do mobilov, ak to nie je z nejakeho dovodu nutne. Aj dcera pozna nase hesla 😂

ivanakal
Dnes o 05:50

Moj muz ma mobil na otlacok prsta, takze mi to nepomoze. Ja mam tiez uz teraz heslo do mobilu, aj som mu ho hovorila, ale povedal, ze to si aj tak nezapamata.. Ale ked nieco potrebujem z jeho mobilu, odomkne mi ho normalne, neňúram, nechodim mu do sukromnych veci, nemam dovod..

biba_18
Dnes o 05:51

my si nepoznáme a ja vôbec nerozumiem načo by sme si ich mali poznať. akože aký by mal byt dôvod ich poznať?

anonym_0ee9ac
Dnes o 05:57

My nemame zaheslovane mobily. Sme divni? 😃

anonym_ea771d
Dnes o 06:01

Neviem žiadne heslo. Jeho PC a mobil ma vôbec nezaujíma

anonym_ebe4a7
Dnes o 06:02

Mame rovnake heslo do mobilu. Ale ani jeden z nas nema potrebu mu snorit. A keby aj-ani jeden z nas nemame co skryvat. Skor by mi bolo trapne a ponizujuce mu tam chodit. Max ked potrebujem fotak alebo si prezvonit.

amelie2017
Dnes o 06:03

Ja mam id face, nahrala som aj muza. On ma otlacok, dal aj moj. Poznam vsetky jeho hesla na mail, banku, do socialneho systemu, danoveho, atd. Hesla som mu robila ja a ked treba cez tie systemy nieco robit, robim to ja. Uz som mu tie hesla aspon spisala, keby sa mi nieco stalo, nech nie je uplne mimo.
Do telefonov si ale potajomky nelezieme. Ak potrebujeme, tak si oznamime. Alebo ideme s deckami v aute, tak ho normalne odblokujem a pustim rozpravku, na mojom je pustena navigacia.

stanislavicenka
Dnes o 06:03
@anonym_0ee9ac

My nemame zaheslovane mobily. Sme divni? 😃

@anonym_0ee9ac minimalne pre bezpecnost vsetkych udajov, ktore tam mas

anonym_45ca84
Dnes o 06:04

Moja žena pozná moje heslo, ale nedokáže ho použiť, lebo vždy z neho dostane záchvat smiechu.

anonym_efae8a
Dnes o 06:06
@stanislavicenka

@anonym_0ee9ac minimalne pre bezpecnost vsetkych udajov, ktore tam mas

@stanislavicenka no ved toto, ale uz som volakedy dostala odpoved, ze nema bankovu aplikaciu, napriklad. Ja si toto v dnesnej dobe ani predstavit neviem 🫣.

stanislavicenka
Dnes o 06:07
@anonym_efae8a

@stanislavicenka no ved toto, ale uz som volakedy dostala odpoved, ze nema bankovu aplikaciu, napriklad. Ja si toto v dnesnej dobe ani predstavit neviem 🫣.

@anonym_efae8a presne. My sme vzdy myslime, ze nam sa nemoze nic stat. Najvacsi omyl zo vsetkych

anonym_cad461
Dnes o 06:07

Je pekne chciet sharovat vsetko s manzelom, ale mas dojem, ze ma pravo citat tvoju dovernu korespondenciu s kamoskami, rodinou,... ich problemami, ktore mas vediet iba ty a nie dalsich x osob? Uplne vsetko, najma ak sa to netyka toho druheho, ten druhy nemusi a ani nechce vediet. "Pravo" nazriet, ci kontrolovat ma ten druhy az v pripade opravnenych pochybnosti.

anonym_a667e5
Dnes o 06:14

Neviem jeho heslá, ak chcem mohol/notebook mi otvorí. Nevidím ale dôvod prečo by som sa mu tam mala hrabať. Ani on moje veľmi dlho nevedel, teraz ho pozná ale iba preto že som ho naučila dcéru 😂. Nedovolil by si ale mi tam liezť, ak by ma poprosil tak mu mobil kľudne ukážem.

anonym_6df234
Dnes o 06:15

Určite by mali poznať svoje heslá. A keď sa niekto oháňa "súkromím" - akým súkromím? Veď partneri sú si najbližší ľudia... videli si s prepáčením aj genitálie, ale telefón si vidieť nemôžu?

ankare
Dnes o 06:15

@anonym_autor Samozrejme, že si poznáme navzájom heslá. Nič pred sebou neskrývame.

anonym_e6b9a7
Dnes o 06:17

Ja mam heslo na tel.muz ho pozna,je to jeho datum nar.takze ho vie,ale on mi nechodi do tel.ja mam vsetky hesla od meilu aj jeho.Ja pouzivam jeho mobil na platenie,ma ib,ja mam zase sms z uctu.

anonym_64b472
Autor odpoveď zmazal
anonym_81de69
Dnes o 06:39

Akykolvek muz, co ma problem dat heslo od svojho mobilu, tak nieco skryva. Jasna vec.

unicornlady

Ja si myslím, že je fajn poznať tie heslá (ak by sa niečo stalo a trebalo by použiť partnerov mobil atd..), avšak zároveň môcť dôverovať tomu druhému, že nebude sliediť v mobile. Nebude tam čítať správy, emaily, kontrolovať...

kati1414

Poznáme navzájom. Ale do telefónov si nelezieme. Niekedy sa stane, že nemám po ruke svoj mobil, a potrebujem niečo vyhľadať, tak si požičiam manželov, ale s jeho súhlasom. Máme vzájomnú dôveru, takže sa nebojím, že by som tam niečo našla 🙂 ani on mne

anonym_58a007
Dnes o 06:42

Mame ulozene svoje odtlacky, pozname aj hesla do mailu, do banky.. za nas ok

Strana
z2