Je normálne uchovávať staré konverzácie s bývalými?
Ahoj chcem sa opytat ci je podla vas normalne nechavat si v PC alebo v mobile stare konverzacie s byvalymi. Pokial spolu nemate dieta ze vas nieco spaja a potrebujete byt v kontakte koli trebars dietatu alebo nejakemu dlhu z minulosti co sa tyka financii tak nepoviem nic, okej beriem to. Ale ak spolu uz roky nic nemate tak naco drzat stare konverzacie s byvalymi a aj s “velmi blizkymi kamoskami” na socialnych sietach? Nechtiac som sa preklikla dnes lebo som potrebovala nieco narychlo objednat z snubencovho notebooku a nemal ho vypnuty len v spiacom rezime tak som ho otvorila a vyskocila na mna socialna siet, a tak čety. Tak zo zvedavosti som mrkla lebo ved preco nie, verime si, memame tajnosti, sme dospeli, a bola tam konverzacia s jeho vraj najlepsou kamaratkou. videla som z toho len pol minuty ani som nescrollovala dlhsie a mala som dost. Preco to tam ma? Naco mu to tam je ked je somnou uz niekolko rokov? A urcite to nie je tak ze zabudol alebo ze si nevsimol, poznam ho dost dobre na to ze viem ze by nezabudol na nieco take. Napisala som mu o tom lebo dnes bol v praci, ze som to nasla a nepaci sa mi to. Ja nic take neuchovavam. Vsetko som vymazala pretoze deti pred nim nemam aby som potrebovala ostat s byvalimi v kontakte a mat s nimi staru konverzaciu. Naco?

Pokiaľ to je stará konverzácia z čias keď ste spolu ešte neboli, neriešila by som to.