Je normálne vzdať sa lásky pre rodinu?
Moj manzel mi denne napise smsky typu, chybas mi, lubim ta.... potom pride domov este dostanem pusu. A tym sa skoncil akykolvek naznak partnerskeho vztahu. Jaaj este sa spolu naveceriame ako rodina, to silim ja kvoli detom..klasika...pripravim veceru a zavolam ostatnych. Ale ja som velmi osamela, neverim uz ani tej smske lubim ta..... je normalne vzdat sa lasky, pre rodinu?
Obmedz telenovely lebo to nikdy nefunguje v realite tak ako vo filmoch
@anonym_autor a to je uplne vsetko, co robi? Pise spravy a potom ti da pusu?
A dalej sa zaujima iba o seba? Aj ked pride domov? Ziaden zaujem o deti napriklad? Ziadna pomoc doma? Ziadne podakovanie za veceru naprikald?
Neprejavuje vztah k tebe cez nieco ine?
Nemoze byt problem v tom, ze ty chces viac slovnych prejavov, objimani, hladkani a priamych giest, kdezto on to city prejavuje cez ine ciny?
Z tých pár riadkov sa vôbec nedá nič poradiť. Ako to že končí partnerský vzťah? Nespávate spolu? Nerozprávate sa? Netrávite spolu absolútne žiadny čas? Prečo silíš večeru ako rodina? Prečo ti vadí spolu večerať?
A nie je to len tým, že teraz máš také nejaké obdobie? Možno by si mala urobiť tie prvotné romantické kroky, alebo teda kroky k intimite ty a budeš prekvapená...
A ty napríklad ako prejavuješ lásku? Spravíš večer večeru a to je všetko? Lebo podľa toho stručného popisu sa to tak dá súdiť.
Aky paradox. My si take s muzom povieme mozno par x v roku - no zato skutky su u nas na dennom poriadku.
@anonym_autor vyskusaj sa o tom pobavit v prvom rade so svojim manzelom a mozno by som skusila aj nejake spolocenske hry iba pre vas dvoch aby ste si trosku okorenili vas vztah a mozno aj taku nejaku hru s tymi otazkami, aby ste sa viac rozpravali
@anonym_autor ja som vôbec nepochopila co vlastne chceš
@bielasovicka nič. iba nevie, čo so sebou...
@anonym_autor Uz si sa na tuto temu s nim vklude a otvorene porozpravala? Ked ano, co ti povedal? Co robite obaja po veceri? Intimne spolu zijete? Vies autorka, toto si dala ako taky vykrik do vetra bez blizsich info. Skus to rozsirit.
Nechápem ani ja..
vznášať sa na ružovom obláčiku?
@anonym_autor
@anonym_autor odporucam knihu 5 jazykov lasky. Je mozne, ze jazykom, ktorym hovori tvoj muz ty vobec nepocujes. Opacne to moze byt tiez. Zrejme je tvoj jazyk lasky cas, ktory s tebou iní stravia. Musis to ale komunikovat, on sam na to nepride. Ved citaj a porozumies. Autor to lepsie vysvetlil 🙂

@anonym_autor ale prosim ta... ak nemate iny problem ako prejavovat sa v manzelstve... nehadz flintu do zivota... spravte si cas bez deti aj samy pre seba, vychadzka, kino, drink... alebo len nevyliezt z postele objednat pizzu a tvarit sa bezdetne... a KOMUNIKUJ... muzi to empaticke cidlo nemaju niektori moc vyvinute... povedz mu o svojich pocitoch...