Je normálne, že manžel si píše s kamarátkou?
Dobrý deň chcela by som radu sme spolu 15 rokov muž si našiel kamarátku s ktorou si píše už 3 mesiace každý deň ona je slobodná bezdetná píše mu svoje starosti keď ju niečo bolí keď ide na rande keď mala zlý obed...môj muž nemá problém o tom somnou hovoriť dokonca mi prečítal čo si píšu ale aj tak mi to vadí už ju aj poznám a viem že medzi nimi nič nebude a nie je ale to že ona napísala že jej je zle a on jej napíše tak sa zajtra ozvi či si v poriadku mi už príde cez čiaru a aj keď mi povedal že ju už pozná ako mňa že vie o nej už všetko ešte aj to kedy má krami...povedala som mu že mi to vadí keby si písali iba občas nepoviem,ale každý deň...
Ale on na tom nevidí nič zlé
Tak ja už neviem či je to normálna vec ale vadí mi to .
Ďakujem za rady
Nie, nie je to nirmalne. Muž má má čerpať ženskú energiu zo svijej partnerky a naopak. Jeho emocie a pozornosť by mali patriť tebe. Keď, svoju energiu nasmeruje na inú ženu, tebe z nej už veĺa neostane. Neviem čo sa to deje, ale v poslednom čase sa s takymto správanim stretávame často. Ten chlap čo toto robi, určite nie je emočne a energeticky napojený na teba, ako svoju partnerku, lebo by už nemal potrebu emočne riešiť druhu žena. Trrba sa s ním o tom vážne porozprávať a povedať, že ti to vadí a nemieniš sa o jeho pozornosť, ktorá má patriť tebe, deliť s druhou ženou. Nech si vyberie komu chce davať svoju mužskú energiu.
Jasné že to neni normálne načo sa ženil keď si hľadá kamarátky? On by sa mal zaujímať o teba, nie o ňu.
@angiejesse prečo ti to vadí, keď vieš že spolu nikdy nič nebudú mať a ani nemajú? Alebo to až tak nevieš 🙂 pretože ak by si písal s kamošom takto, urcite by ti to nevadilo ;)
Nie je to normálne, ja si neviem predstaviť že si píšem s kamarátom a všetko hovorím môjmu manželovi.. Podľa mňa je to poriadne cez čiaru. Ja by som sa s mužom porozprávala že mi to jednoducho vadí a to že sa poznajú dlho na veci nič nemení. Predsa len je to iné ako keď sa človek stretne s niekým prehodí pár slov a ok. Ale každý deň si takto vypisovať. Mne by to vadilo tiež.
@angiejesse prečo ti to vadí, keď vieš že spolu nikdy nič nebudú mať a ani nemajú? Alebo to až tak nevieš 🙂 pretože ak by si písal s kamošom takto, urcite by ti to nevadilo ;)
@anonym_de1597 Ahoj Lebo mi to príde už moc že ona napíše že jej je zle a on jej napíše tak sa ráno ozvi či si v poriadku alebo keď bola prechladnuta tak jej doniesol z lekárne zázvor ..
Nie je to normálne, ja si neviem predstaviť že si píšem s kamarátom a všetko hovorím môjmu manželovi.. Podľa mňa je to poriadne cez čiaru. Ja by som sa s mužom porozprávala že mi to jednoducho vadí a to že sa poznajú dlho na veci nič nemení. Predsa len je to iné ako keď sa človek stretne s niekým prehodí pár slov a ok. Ale každý deň si takto vypisovať. Mne by to vadilo tiež.
@janka1224 oni sa ani dlho nepoznajú začali si tykať pred 3 mesiacmi a odvtedy každý deň riešia čo jedla čo ju bolí či jej vyšlo rande
@angiejesse takto nejako to začína. Najskôr iba neškodná kamarátka...slobodná, bezdetna, poradiť a vypočuť ju vie samozrejme jedine ženatý chlap. No samozrejme
@janka1224 oni sa ani dlho nepoznajú začali si tykať pred 3 mesiacmi a odvtedy každý deň riešia čo jedla čo ju bolí či jej vyšlo rande
@anonym_b7f297 no tak to by som sa začala naozaj báť, ja som to pochopila že je to stará známa... a ako píšu takto presne to začína. Nedaj sa oklamať tým že ti väčšiu časť povie neznamená že to čo robí je v poriadku.
@anonym_b7f297 no tak to by som sa začala naozaj báť, ja som to pochopila že je to stará známa... a ako píšu takto presne to začína. Nedaj sa oklamať tým že ti väčšiu časť povie neznamená že to čo robí je v poriadku.
@janka1224 ďakujem celú noc som nespala k vôli tomu
@angiejesse vadilo by mi to. Nechápem potrebe ženatých chlapov hľadať si kamarátky. Kolegyňa z práce je v pohode ale takéto konverzácie nie.
Hej hej uuuuuuplne normalne to je ...
@janka1224 ďakujem celú noc som nespala k vôli tomu
@angiejesse bože to je strasne… a co ti povedal nato ked si povedala ze sa ti to nepaci?
A kde stretol takúto “kamarátku”, resp. čo sa stalo, že si začali písať 3 mesiace dozadu?
Ako si ju našiel? Kto to je? Mne by to vadilo. Aj písanie s kamarátkou s detstva, dlhoročnou kamarátkou či nejakou rodinnou známou na dennej báze nie je v poriadku.
@angiejesse ahoj, ja by som toto nezniesla. Ona nemá kamarátky, ktorým by písala? Prečo si vybrala tvojho muža? Mala by si mu povedať narovinu, že ti to prekáža, toto nie je v poriadku. Ešte by som ho poprosila aby nás zoznámil a opýtala by som sa jej, či bežne píše so zenatymi mužmi aj o Tom kedy sa bola pomaly .... Nech vie, že o tom vieš a nie si s tým ok
Ako uz viacere povedali, moze to byt zaciatok niecoho. Normalne sa s nim treba o tom porozpravat aj viackrat. Zatial ti o tom hovori, ale pride cas, ked prestane, a to uz bude potom jasne.
Pozornosť by mal venovať svojej manželke a nemal by byť bútľavá vŕba pre cudziu ženu.
Keď potrebuje poradiť, pomôcť tak komunikujte spoločne alebo v tvojej prítomnosti a nie že on sám rieši starosti cudzej ženy.
Tak sa ho opytaj, ze ci jemu nebude vadit, ked budes mat takehoto kamarata na pisanie.
A prečo si myslíš ze spolu nič nemajú, a ani mat nebudú? A kde sa vlastne spoznali?
@angiejesse
Ked spolu nic nemaju a ani nebudu, tak by si sa bat asi nemala, ci?
Ked spolu nic nemaju a ani nebudu, tak by si sa bat asi nemala, ci?
@diewcatqoo keď sa mu pravidelne zdôveruje s osobnými vecami a on ju vypočuje, myslí na ňu, uteší, rieši tak ten vzťah sa časom vyvinie a časom mu bude vyplakávať na pleci, lebo len oň ju vie pochopiť a utešiť
Ahoj,spýtaj sa manžela,či by mu nevadilo,keby si si ty našla slobodného, bezdetneho kamoša sa každodenné vypisovanie. Mužovi treba nastaviť zrkadlo a možno pridať domáce povinnosti, aby bola jeho myseľ zaťažená podstatnými vecami... držím palce!
@angiejesse ja nerozumiem prečo je to pre všetkých nenormálne. To ak je človek v manželstve už si nemôže nájsť kamarátov opačného pohlavia a mat len tých z obdobia pred vzťahom?
@angiejesse ja nerozumiem prečo je to pre všetkých nenormálne. To ak je človek v manželstve už si nemôže nájsť kamarátov opačného pohlavia a mat len tých z obdobia pred vzťahom?
@misanthropicdann samozrejme môže, otázne je koľko času a pozornosti im venuje, či to nie je na úkor rodiny a či tá pozornosť nie je vyžadovaná účelovo len aby boli príležitosti byť spolu sami
a kde tu novu kamaratku nasiel ? Aj ty si najdi kamosa na pisanie teda...
ženy nebudte blbe prosim vas
@misanthropicdann ale aj ja mám kamaráta s ktorým si napíšem raz za čas ale každý boži deň 3 mesiace v kuse si písať mi nepríde normálne
@misanthropicdann samozrejme môže, otázne je koľko času a pozornosti im venuje, či to nie je na úkor rodiny a či tá pozornosť nie je vyžadovaná účelovo len aby boli príležitosti byť spolu sami
@anonym_e41019 nie sú sami iba si píšu od rána do večera každý deň
@misanthropicdann .. .. chlap, ktorý verí na kamarátstvo medzi mužom a ženou. 😄Zadaným mužom podotýkam.
Ty musíš byť veľmi obľúbený ,, friendzone" týpek.
@misanthropicdann ale aj ja mám kamaráta s ktorým si napíšem raz za čas ale každý boži deň 3 mesiace v kuse si písať mi nepríde normálne
@angiejesse ... Ak s ňou ešte nespal, tak chce.

vacšinou to tak začína...