Je normálne, že manžel si píše s kamarátkou?
Dobrý deň chcela by som radu sme spolu 15 rokov muž si našiel kamarátku s ktorou si píše už 3 mesiace každý deň ona je slobodná bezdetná píše mu svoje starosti keď ju niečo bolí keď ide na rande keď mala zlý obed...môj muž nemá problém o tom somnou hovoriť dokonca mi prečítal čo si píšu ale aj tak mi to vadí už ju aj poznám a viem že medzi nimi nič nebude a nie je ale to že ona napísala že jej je zle a on jej napíše tak sa zajtra ozvi či si v poriadku mi už príde cez čiaru a aj keď mi povedal že ju už pozná ako mňa že vie o nej už všetko ešte aj to kedy má krami...povedala som mu že mi to vadí keby si písali iba občas nepoviem,ale každý deň...
Ale on na tom nevidí nič zlé
Tak ja už neviem či je to normálna vec ale vadí mi to .
Ďakujem za rady
Vysvetli mu, ako a prečo ti to prekáža, že to nie je v poriadku a neželáš si, aby to robil ďalej. Ak to nebude rešpektovať, nastav mu zrkadlo a nájdi si mladšieho, krajšieho, nezadaného kamaráta na písanie aj ty. A ak to tvojmu mužovi nedocvakne ani potom, tak si z toho svojho nového kamaráta sprav partnera a starého pošli kade ľahšie 🙂
@angiejesse bože to je strasne… a co ti povedal nato ked si povedala ze sa ti to nepaci?
@anonym_6965a3 nič že nechápe že ma to ešte drží od včera on na tom nevidí nič zlé
Tak sa ho opytaj, ze ci jemu nebude vadit, ked budes mat takehoto kamarata na pisanie.
@martinkatinka povedala som presne toto a povedal že si mám nájsť
@angiejesse ja nerozumiem prečo je to pre všetkých nenormálne. To ak je človek v manželstve už si nemôže nájsť kamarátov opačného pohlavia a mat len tých z obdobia pred vzťahom?
@misanthropicdann
na dennej báze takéto p@@@@@ny aj kedy ma menzes, haloo??
Poznám taky pripad, pani doktorka to bola, písali si aj o pol noci - pri zene v posteli. Pani Dr bola sama a chlap celkom dobre vyzeral, niečo pre nu robil.
Vies ako sa vítala ta zena? Na ho... A ze spolu nič nemali? Jasneee!
Nieje dôvod aby spoluzdielal život cudzej ženy
Na to ma teba
A spoluzdielanie je aj to vypisovanie od rána do večera a o všetkom
Nemá nič iné na robote??
@angiejesse
opytaj sa ho inak. Nudíš sa a chceš sa rozviesť?
Smelo do toho! Mne bude lepsie bez blbca ako ty a stou krásnou uz netreba vypisovať, rovno sa ku nej nastavuje. Fulltextové servis ti bude robiť, som zvedavá ci bude potom tak nadšene s tebou tráviť cas! A hlavne ked ju stále niečo boli a picha, prevezmem este aj celú domacnost. Oceňujem tvoju zodpovednosť konečne sa starať tak mozes hned bali veci a ist utesňovanie tu svoju "kamaratku".
A tebe autorka dám kontakt na dobru pravnicku, ta vysudi dobre vyzivne z hocikoho!
Chce panko žiť ako bez rodiny? Nech sa páči!
A nie som za celú at ale toto je uz cez čiaru.
Ktorá pricetna zenska vesa po 3 mesiacoch "kamosovi" na nos, kedy ma ms? Žiadna!
Mala som super kolegovia, chodili sme na služobný, boli aj dvojzmyselne reci ake všetci boli ženatí. Vsetcia hovorili o svojich ženách v najlepších tónoch, poznala som ich z počutia skoro ako kamosky. Hovorili o deťoch, rodinných zážitkoch a bolo jasné ze ich milujú a vážia si ich. Tiez som bola slobodna bezdetna mladšia, plná elánu, nie ako matka po predaných nociach pri chorých detoch. Jeden ten kolega bol taky sranda stále, mnohé kolegyne ho mali radi. Chceli sme ho raz prehovoriť nech ostane dlhsie na firemnom večierku. Neostal, povedal ze ide vystriedať zenu proti dvoch chorých detoch nech sa aj ona vyspí.
A toto je kludne typ kamarátstva, ktorý beriem. Tiez ma raz zaviedol a strávil tym so mnou hodinu po práci. Sam sa ponúkol no predtým volal zene ci je to ok. Chcela som to ja aby to nerobil na úkor svojej rodiny.
Ked sme ich stretli raz spolu aj s detmi, privítali sme ju s ďalšími babami ako dlhoročnú kamosku. Ta sa smiala ze čím nás podplatiť ze tak pekne o ňom hovoríme. Samozrejme ze ničím, on proste taky je a ona to vie.
Takze celkom vidím ten rozdiel co je a čo nie je uz normalne!
Ja i ak neviem toto pochopit, ako sa nejakemu zadanemu chlapovi chce vypisovat o "kramoch" s cudzou zenskou, citat jej vyplakavacky. Ked si predstavim takeho standardneho chlapa, tak moj mi ledva napise, ze ok, idem na nakup, ok, idem pre dieta do skolky. A vecer je rad, ze sa moze venovat nejakym konickom a nie vypisovat si chu***iny. Asi ma vela volneho casu, sa mi vidi...🙃.
Ja i ak neviem toto pochopit, ako sa nejakemu zadanemu chlapovi chce vypisovat o "kramoch" s cudzou zenskou, citat jej vyplakavacky. Ked si predstavim takeho standardneho chlapa, tak moj mi ledva napise, ze ok, idem na nakup, ok, idem pre dieta do skolky. A vecer je rad, ze sa moze venovat nejakym konickom a nie vypisovat si chu***iny. Asi ma vela volneho casu, sa mi vidi...🙃.
@anonym_604649 presne aj môj tak 🤣 a ešte sa stane že mi neodpise aj pol dňa lebo mobil ani nerieši
Určite to nie je normálne. Normálne by to bolo v prípade, že je aj on slobodný, no aby ženatý chlap bol vkuse nacapeny na mobile a vypisoval si s kamoškou, to je teda dosť divné. A teda brala by som to, že mňa ako manželku vôbec nerešpektuje.
Nieje dôvod aby spoluzdielal život cudzej ženy
Na to ma teba
A spoluzdielanie je aj to vypisovanie od rána do večera a o všetkom
Nemá nič iné na robote??
mne sa stal podobný prípad.... najskor si začali vypisovať ( robil jej niečo do domu) tak ohladom toho , a čo z toho vzniklo???
@anonym_4e0772
samozrejme, ze to nie je normalne a velmi by mi to vadilo. ak by toto robil moj chlap, bola by som fakt v strehu.
@angiejesse "viem že medzi nimi nič nebude a nie je"
A na toto si ako prišla? Hlavne ten budúci čas...
Treba si uvedomiť jednu zásadnú vec. Chlap si Nikdy nepíše so ženou LEN TAK. Pokiaľ nieje gay. Teraz hovoríme o intenzívnom písaní hej.
Samozrejme že už si predstavuje ako ju kláti. Prepáč za úprimnosť.
A ty si normálna? Prepáč najradšej by som tebou zatriasla, aby si sa prebrala...mužovi dať ultimátum, buď s tým skončí alebo je koniec, môže sa k nej nasťahovať a písať si
Este napis, ze je mlada a atraktivna😁
Cely den vypisovat nieje normalne ani s matkou, otcom, dospelym deckom, kamaratom muzskeho pohlavia a nieto s cudzou ženskou ktoru pozna 3 mesiace
@angiejesse prečo ti to vadí, keď vieš že spolu nikdy nič nebudú mať a ani nemajú? Alebo to až tak nevieš 🙂 pretože ak by si písal s kamošom takto, urcite by ti to nevadilo ;)
@anonym_de1597 ale vadilo by to aj pri kamosoch rovnakeho pohlavia, ak je to take intenzivne a na kazdodennej baze, podla mna to nie je v poriadku.
@anonym_6965a3 nič že nechápe že ma to ešte drží od včera on na tom nevidí nič zlé
Je to smutne ze nechape o co ti ide… podla mna je namotany uz… nevyzera to ruzovo… ale ty sa zobud z toho sna ze je to len kamaratka a nikdy spolu nic nebudu mat… opak byva pravdou
@anonym_de1597 ale vadilo by to aj pri kamosoch rovnakeho pohlavia, ak je to take intenzivne a na kazdodennej baze, podla mna to nie je v poriadku.
@lindusss2016 neviem, autorka sa neyvyjadrila
@lindusss2016 neviem, autorka sa neyvyjadrila
@anonym_de1597 no ja pisem za seba. Mne by vadilo, keby nejaky kamos mojmu chlapovi denne vypisoval a uberal cas. Mam taku kamosku, vydata, aj deti ma, ta tiez to zvykla robit mne a mojmu to tiez vadilo, ze tolko pise a pyta si moju pozornost. Nastastie sa mi to podarilo trosku ukocirovat. Ale autorkin pripad je este horsi, ak si ti dvaja tak rozumeju, iste sa to bude niekam posuvat.
@angiejesse a stale nrvieme, ako a kde sa zoznamili
@angiejesse kde sa spoznali? Badoo, pokec?
@anonym_de1597 no ja pisem za seba. Mne by vadilo, keby nejaky kamos mojmu chlapovi denne vypisoval a uberal cas. Mam taku kamosku, vydata, aj deti ma, ta tiez to zvykla robit mne a mojmu to tiez vadilo, ze tolko pise a pyta si moju pozornost. Nastastie sa mi to podarilo trosku ukocirovat. Ale autorkin pripad je este horsi, ak si ti dvaja tak rozumeju, iste sa to bude niekam posuvat.
@lindusss2016 jasne, chápem.. ja si tiež myslím, že toto nebude len také nevinné krátenie si času celého dňa, ale napísala, že vie že nič spolu mať nebudú ani nemajú. Neviem prečo si to myslí a neviem stále ani kde sa spoznal s tou dotycnou
Že nechápe čo ti vadí 😁 povedz mu nech robí debila z niekoho iného.
@angiejesse počúvaj, daj mi tvoje telefónne číslo a ja ti budem prisahám Bohu písať nonstop, uložiš si ma ako nejakého chlapa, kľudne si dám aj sexi mužsku fotku a uvidíme aký bude hrdina!
@angiejesse a stale nrvieme, ako a kde sa zoznamili
@lindusss2016 ona mu robí papiere on je zivnostnik
@angiejesse počúvaj, daj mi tvoje telefónne číslo a ja ti budem prisahám Bohu písať nonstop, uložiš si ma ako nejakého chlapa, kľudne si dám aj sexi mužsku fotku a uvidíme aký bude hrdina!
@monulka205 to nemá chybu 🤣😂konečne som sa dnes usmiala
Prečo nenapíšeš konečne kde sa spoznali? Padla tu tá otázka x krát a niesi schopná odpovedať
@angiejesse kde sa spoznali? Badoo, pokec?
@tim23 nie ona mu robí papiere je zivnostnik
@anonym_b7f297 odkiaľ vieš? Prešla som si jej odpovede ešte raz a nikde to autorka nepíše
@tim23 ona odpovedala na niektoré otázky anonymne, neviem prečo 😀

a kde ju spoznal? keď píšeš že pred 3 mesiacmi sa našli..prečo mal práve potrebu niekoho spoznávať ženského rodu? je to celé také divné.. neprechádzate teraz nejakým ťažším obdobím? koľko máte rokov teda muž ak sa smiem spýtať?