Je normálne, že mi vadia návštevy?
Ahojte zeny, prosim vas o normalne komentare, ale vadia mi neskutocne navstevy, az tak, ze rozmyslam, ci je to normalne a ci to netreba riesit aj odbornou pomocou. Napr nezanasam, ked niekto ide k nam a je bosy, proste nemam rada cudzie bose nohy na mojej podlahe, koberci, gauci. Ked si niekto bose nohy vylozi na gauc, tak si iba predstavim, ako si tam napr lahnem na tie jeho nohy. Ble. Minule bola u mna kamoska a dala si dole gumicky z vlasov a zacala sa v nich hrabkat, skrabkat a tak a ja mam za gaucom taku uzku policku s ciernym lesklym povrchom a ked odisla, nasla som tam uplnu zbierku jej lupin, vlasov, proste hnus. Navsteva ked odide, musim povysavat, pozmyvat, umyt WC a vymenit uteraky, aby som sa zasa citila doma dobre.
Je to normalne podla vas?
@anonym_a8540b ja si odoberiem za lyžicu do mištičky a nechám trochu vychladnúť, aby som cítila reálnu chuť, vždy a z každého jedla ktoré varím, a dochutím podľa potreby. Žiadna varecha - veď by som si spálila hubu
@cacianka Inak presne to mi napadlo, že jej možno preto popraskali zuby, že to stále jedla z hrnca. Doslova sa najedla, kým dovarila. A ja rozmýšľam, či ju to nepáli. Presne ja si 1 kocku dám na tanier, s vydličkou roziberiem či je uz mäkké a keď vychladne ochutnám a pripadne dochutím.

ja poviem ako to mam. na navstevy volam iba ludi co mam baozaj rada a su mi blizki. a ti mi nechutni nie su. ti sa mozu u nas dona spravat ako doma. nevadi mi kamed si kanoska vylozi nohy na gauc. alebo svagrina alebo svokra. lebo viem ze ich maju ciste a ze keby ich ciste nemali tak si ich nevykladaju...