icon

Je normálne, že mladí muži nemajú vzťahy?

nika1971
13. máj 2025

Ťažko napísať,čo má trápi ..ani neviem,či na to trápi...chcem vedieť názor a skúsenosti žien,čo majú staršie deti...teda deti ...dospelákov....nemám malé deti...obaja sú dospeláci .. 26 a 19...chalani ..je normálne,že ešte nemali nikoho? Nejako nemajú potrebu sa viazať,randiť a to,čo sme my prežívali už v 16-18 ..keď sa opýtam prečo, tak odpovede...nechcú si pokaziť život,hľadajú tu pravú,aj keď sa im páči žena -dievca tak si nezačnú s niekým len tak,nechcú priateľku z diskotéky,ktorá sa oblyzuje s každým...jednoducho nerozumiem dnešným mladým sa..nie,že by sme mali zlý vzťah,rozprávame sa o všetkom ..len zdá sa mi,že na rozdiel od našej generácie sú až príliš uvedomelí ..

Strana
z4
moonlight1210
14. máj 2025

Dnes je tlak ocakavania na to byt uz hotovy partner a dostat uz hotoveho partnera.
Takze takeho, co uz je vybureny, ma jasno v hodnotach a priroritach, ma uz nieco nadobudnute, ma zivotny smer.

Nie je to taky ten typ, co sa chce vznasat ako mikrotenovy sacok uchyteny vo vetre.

Preto mladi ludia vahaju, nechcu sa hned viazat, preberaju. Co je fajn, ale ma to aj nevyhody, ze si zvyknu na “to svoje” a tazsie sa potom do partnerstva prisposobuju.

Kazdopadne za to mozu generacie ludi, co zazivali mladost v 1980-2010. To boli spolocensky formativne roky, ked sa (v podstate turbuletne) uvolnovali “stare zvyky”, co dovtedy po storocia vladli pevnou rukou, ako soolocenske tabu.
Znormalizovali sa slobodne matky, rozvody, spoluzitie iba ako partneri bez sobasa, deti az po 30+. Stalo sa to vsetko postupne spolocensky akceptovatelne a norrmalne, hoci este pocas 80-tych rokov to boli skor lastovicky.

Ale ako vsetko nove, ludia to potrebuju (ako male deti) poskusat, vyblbnut sa, takze az teraz nastupuju postupne generacie, ktore uz vidia dopady toho skusania, nepremyslenych vztahov, dopriavania si len vyhod vo vztahoch, vztahov, kde ostane niekto zavisly na tom druhom, …
Kedze pomaly polovica deti je z takych rodin, vidia aj na sebe, ci kamaratoch, ake to je.

A zacinaju na vztah pozerat inymi ocami. Jednak zodpovednejsie, jednak trochu obchodnejsie. Sami nieco hotove prinasaju, a teda aj nieco hotove ocakavaju. Nechcu investovat tam, kde je vyssie riziko.

lasona
14. máj 2025

Pozri mam brata, ktorý má 36 rokov a prvú priateľku si našiel až teraz pred 4 mesiacmi. Nemal v záľubách chodiť po diskotékach, myslím ze ani na jednej nebol, ...a časy sa veru menia..mam veľa známych co je bez partnera, partnerky...

zmrzlinka2021
14. máj 2025
@nika1971

@gov ty mi tu nepíš...teba sa nepytam

@nika1971 je to normálne, s mužom som začala chodiť v 23, o dva roky svadba.
Predtým žiaden vzťah. Načo? Mala som školu, ťa bola pre mňa prioritou.
Mať partnera, len aby som mala?

Dnes sa ľudia už nezmenia,nevydávajú vo veku 20 rokov, vtedy to malo opodstatnenie.

Nie je lepšie počkať na tú pravú?

Potrebu mať partnera za každú cenu majú ľudia,ktorí sú nesebavedomi

biba_18
14. máj 2025
@1sally12

@biba_18 a čo je na tom? Ja som nemala do 28, môj priateľ do 27 a sme tu. Máme normálny vzťah. Čo teda neznamená že som nikoho nehľadala, alebo nemala záujem o vzťah, hold nevydalo. Ale zas ideme dať nálepku za to, ze niekto okolo 20 nikoho nemal a je divný. Ako aj mňa takto vysmiali na VŠ keď sa ma pýtali na frajera. Akokeby som kvôli tomu bola menejcenný človek.

@1sally12 ale vidíš ten rozdiel - ty si niekoho nehľadala - oni nechcú hľadať ...

bonboniera
14. máj 2025
@muz26

Vo všeobecnosti je to preto, že najmä priemerný mladý muž si v dnešnej dobe zažije neskutočne veľa odmietnutí zo strany žien. To je niečo, čo žena nepochopí a nezažije, pretože aj - nekorektne a vo všeobecnosti napísané - priemerná žena, dnes zažíva, najmä v digitálnom svete, obrovské množstvo pozornosti a validácie zo strany mužov.
Realita priemerného muža je ale iná. Ako tu už bolo spomenuté - vždy sa nájde niekto lepší ako on .. niekto vyšší, bohatší, s vyššou charizmou...a tak priemerný muž zažíva odmietnutia, friendzone, falošné nádeje atď, až ho to raz prestane baviť a zmieri sa s tým, ako to je, a prestane sa o ženy zaujímať. Nikoho by nebavilo donemoty skúšať, čakať, dúfať, a potom sa stále sklamať. Nevravím, že toto je prípad aj tvojich synov, toto je napísané vo všeobecnosti.

@muz26 nemôžeš súdiť všetkých mladých mužov podľa seba ;)

muz26
14. máj 2025

Ja som niekde napísal, že to súdim podľa seba? 🙂

anna777115
14. máj 2025
@macatt

@anna777115 prečo má byť randenie o promiskuite? Ideš s niekým do kina trochu ho spoznať a automaticky máš sex?
Randilo sa, s jedným na kofolu, s druhým na bicykel, s ďalšim na čerešne, s ďalším kúpať.. doma som nebola, oťukáváli sme sa, dobierali, túlali sme sa kade tade…ani žiadna pusa nepadla, ale všetkých chalanov z okolia som poznala do bodky 🙂

@macatt Ale randenie je jedna vec a striedanie partnerov , ako popisuje autorka, je vec druhá. Ja reagujem, na autorku,

bonboniera
14. máj 2025
@macatt

@anna777115 prečo má byť randenie o promiskuite? Ideš s niekým do kina trochu ho spoznať a automaticky máš sex?
Randilo sa, s jedným na kofolu, s druhým na bicykel, s ďalšim na čerešne, s ďalším kúpať.. doma som nebola, oťukáváli sme sa, dobierali, túlali sme sa kade tade…ani žiadna pusa nepadla, ale všetkých chalanov z okolia som poznala do bodky 🙂

@macatt zbytočne píšeš, na koňovi musí byt všetko o extrémoch - buď je chlapec dokonalosť sama, nepije nefajčí ani si nehoni určite (HA HA) alebo je to prietrtnik co pichne aj do veverice či co tu bolo … nič medzi, žiadna normálnost. A matka ktorej je divne ze jej synovia nemajú o ženy absolútny záujem je ešte obvinená z promiskuity 🫣

bonboniera
14. máj 2025
@muz26

Ja som niekde napísal, že to súdim podľa seba? 🙂

@muz26 súdim podľa toho vyplakávania o odmietnutiach 🙂

bu_bu_bubak
14. máj 2025
@bonboniera

@bonboniera

Nepovedal by som, ze je to z jeho strany vyplakavanie a v celku sa aj dost trafil do sucasnej reality. Dnes sa stale ocakava, ze muz urobi ten prvy krok a pokial nie je vyrecny ale skor introvertny ci utiahnuty tak bude skor zbierat jedno odmietnutie za druhym pretoze bude z pohladu zien nemastny neslany.

Ja kazdeho z nich napr chapem. Taky Dyson zlyhal 5126x kym zostavil ten spravny prototyp vysavaca lenze ludia si myslia, ze kazdy muz ma taky drive a bude oslovovat zeny kym sa mu to nepodari. Realita je ina.

Ak si myslis, ze @muz26 to zle popisal tak si precitaj temy od nezadanich na Reddite. Samozrejme ti ludia nepredstavuju vacsinu Slovakov, ale tych co uz vztahy davno neriesia je viac nez by si si myslela 🙂.

pralinka25
14. máj 2025
@bonboniera

@bonboniera @macatt presne ja len ziram co tu niektore hned splietaju o prietrtnikoch a kurevnikoch. uplne odveci. total extrem. ja mam pocit ze niektori ludia vysli z jaskyne.

pubertlne roky maju svoje caro. dodnes fungujem na vztahoch vytvorenych prave v puberte. to bol cas kedy sa dalo spoznat co najviac ludi, ziskat kontakty, vsimat si kto je aky, ujasnit si aka chcem byt ja a koho by som chcela. z vtedajsich kamaratov su dnes dospeli pracujuci ludia ktorych kdekolvek stretnem pokecame zasmejeme sa pospominame a pomozeme si profesne ak treba. je perfektne mat taketo kontakty a vztahy a brutalne to ulahcuje zivot. a to nie som ani ziaden extrovert. dnes si kazdy hrabka za seba. ale toto co popisujem bolo aj v dobe mojich rodicov. az teraz sa to akosi zlomilo. ja ked som pocuvala zazitky mojich rodicov to bolo tiez vesele a to bol tvrdy socik. (a nie nekurvili sa kade tade)
no a z tychto kamaratstiev vznikali vztahy. ale nejako sme ich brali tak viac s nadhladom. nebolo to ze prvy ma chyti za ruku a ja pocujem kostolne zvony. ani chalani tak brutalne neprezivali odmietnutia alebo rozchody. neviem proste fakt sme si uzivali zivot. chodili na kofolu, kupat sa na jazera (kradli sme si oblecenie 😀), chodili do amfiku, na festivaly, bajkovat ... ja som ani nebola dokonca disko typ. bola som tam len par krat s kamoskami - nic co by som nutne musela mat. v lete cez prazdniny sme po veceroch ked sli male deti domov sedeli na prasaku a kecali, rehotali sa a vznikali prve lasky. nikde ziaden sex drogy ani chlast (ano boli aj taki rovnako ako dnes). podla mna autorka hovori o tomto. o takej tej lahkosti prave toho mladeho obdobia. lebo je to ine ako u dospelych co uz maju svoje pevne predstavy ocakavania svoje zvyky a zlozvyky .... randenie v 30 je skratka diametralne ine ako v 16 a nie ani dnes nejde rovno kazdy hned do postele a nebolo to tak ani v minulosti (a na velke prekvapenie aj v minulosti boli ludia rovnaki ako dnes. niekto to fakt v posteli striedal a niekto nie a tak je to aj teraz - -toto sa zas tak nemeni) . rande neznamena sex aj ked niektore to tu ocividne maju tak poprekrucane a hned sa zavzdusnia pri tej predstave. v style comu nerozumiem alebo co nepoznam ma desi. autorka nepise ze chce aby synovia pretiahli cele mesto. hovorila o randeni.

nika1971
autor
14. máj 2025
@pralinka25

@bonboniera @macatt presne ja len ziram co tu niektore hned splietaju o prietrtnikoch a kurevnikoch. uplne odveci. total extrem. ja mam pocit ze niektori ludia vysli z jaskyne.

pubertlne roky maju svoje caro. dodnes fungujem na vztahoch vytvorenych prave v puberte. to bol cas kedy sa dalo spoznat co najviac ludi, ziskat kontakty, vsimat si kto je aky, ujasnit si aka chcem byt ja a koho by som chcela. z vtedajsich kamaratov su dnes dospeli pracujuci ludia ktorych kdekolvek stretnem pokecame zasmejeme sa pospominame a pomozeme si profesne ak treba. je perfektne mat taketo kontakty a vztahy a brutalne to ulahcuje zivot. a to nie som ani ziaden extrovert. dnes si kazdy hrabka za seba. ale toto co popisujem bolo aj v dobe mojich rodicov. az teraz sa to akosi zlomilo. ja ked som pocuvala zazitky mojich rodicov to bolo tiez vesele a to bol tvrdy socik. (a nie nekurvili sa kade tade)
no a z tychto kamaratstiev vznikali vztahy. ale nejako sme ich brali tak viac s nadhladom. nebolo to ze prvy ma chyti za ruku a ja pocujem kostolne zvony. ani chalani tak brutalne neprezivali odmietnutia alebo rozchody. neviem proste fakt sme si uzivali zivot. chodili na kofolu, kupat sa na jazera (kradli sme si oblecenie 😀), chodili do amfiku, na festivaly, bajkovat ... ja som ani nebola dokonca disko typ. bola som tam len par krat s kamoskami - nic co by som nutne musela mat. v lete cez prazdniny sme po veceroch ked sli male deti domov sedeli na prasaku a kecali, rehotali sa a vznikali prve lasky. nikde ziaden sex drogy ani chlast (ano boli aj taki rovnako ako dnes). podla mna autorka hovori o tomto. o takej tej lahkosti prave toho mladeho obdobia. lebo je to ine ako u dospelych co uz maju svoje pevne predstavy ocakavania svoje zvyky a zlozvyky .... randenie v 30 je skratka diametralne ine ako v 16 a nie ani dnes nejde rovno kazdy hned do postele a nebolo to tak ani v minulosti (a na velke prekvapenie aj v minulosti boli ludia rovnaki ako dnes. niekto to fakt v posteli striedal a niekto nie a tak je to aj teraz - -toto sa zas tak nemeni) . rande neznamena sex aj ked niektore to tu ocividne maju tak poprekrucane a hned sa zavzdusnia pri tej predstave. v style comu nerozumiem alebo co nepoznam ma desi. autorka nepise ze chce aby synovia pretiahli cele mesto. hovorila o randeni.

@pralinka25 pekne si to napisala...presne tak som to myslela...

hrcalero
14. máj 2025

@nika1971 je to bežnejšie než by sa zdalo. Mám 30, som v prvom vzťahu cez rok a nemám pocit že by som niečo zmeškal. Cca tretina mojich kamarátov to má podobne, buď ešte vzťah nemali alebo sú dlhodobo single a žiaden z nich sa tým veľmi netrápi. Treba brať veci ako sú 🙂

1sally12
14. máj 2025
@biba_18

@1sally12 ale vidíš ten rozdiel - ty si niekoho nehľadala - oni nechcú hľadať ...

@biba_18 ja som hľadala😀 len o mňa nikto nemal záujem...mala som to asi takto interpretovať aj tým čo sa mi vysmievali..

biba_18
14. máj 2025
@1sally12

@biba_18 ja som hľadala😀 len o mňa nikto nemal záujem...mala som to asi takto interpretovať aj tým čo sa mi vysmievali..

@1sally12 stará dievka, no typické 😂
ale zas, autorku chápem z jednej strany, proste človek aj chce nejaké to pokračovanie rodu - a nemusí byť hneď, ale takto ani výhľadovo to nevyzerá ...
mne je tiež ľúto že syn je momentálne bez priateľky - ale on priateľku neberie ako pokazenie si života ako autorkini ...

nika1971
autor
14. máj 2025
@biba_18

@1sally12 stará dievka, no typické 😂
ale zas, autorku chápem z jednej strany, proste človek aj chce nejaké to pokračovanie rodu - a nemusí byť hneď, ale takto ani výhľadovo to nevyzerá ...
mne je tiež ľúto že syn je momentálne bez priateľky - ale on priateľku neberie ako pokazenie si života ako autorkini ...

@biba_18 to nie ze pokazenie si zivota...ale komplikovanie si zivota...maju ine zaujmy, skola, kamarati a podobne...

pralinka25
14. máj 2025
@hrcalero

@nika1971 je to bežnejšie než by sa zdalo. Mám 30, som v prvom vzťahu cez rok a nemám pocit že by som niečo zmeškal. Cca tretina mojich kamarátov to má podobne, buď ešte vzťah nemali alebo sú dlhodobo single a žiaden z nich sa tým veľmi netrápi. Treba brať veci ako sú 🙂

@hrcalero nemas pocit ze by si nieco zmeskal lebo nevies co. nemoze ti chybat nieco co nepoznas 😉

gabrm
14. máj 2025

Tiež máme takého suseda. Má 20+ rokov,po škole pracoval možno 3 mesiace,odišiel v skúšobnej dobe,sem tam ide do otcovej práce na brigádu, ale gro času je doma. Keď prídem v noci z práce,tak vidím že sedí pri počítači, slúchadlá na ušiach a hrá asi nejaké hry (bývajú na prízemí). Otec chcel aby si išiel urobiť vodičský,že mu dá naň aj peniaze,veď majú doma auto a on mu povedal že "a načo.."
Nie,je je to podľa mňa normálne,aby taký chalan nemal kamarátov a nešiel s nimi von, na zábavu,alebo aspoň sa stretnúť s nimi a porozprávať. Veď taký chalan už by sa mal aj o dievčatá zaujímať podľa mňa. Mi sme v takom veku už boli po vojne, prvé lásky už väčšinou za sebou a už koľko toľko otukaný a vedeli sa o seba postarať. Tento ešte aj keď ide k lekárovi,tak ide mama s ním. Tiež rozmýšľam kam to speje táto mládež.

pralinka25
14. máj 2025
@muz26

Vo všeobecnosti je to preto, že najmä priemerný mladý muž si v dnešnej dobe zažije neskutočne veľa odmietnutí zo strany žien. To je niečo, čo žena nepochopí a nezažije, pretože aj - nekorektne a vo všeobecnosti napísané - priemerná žena, dnes zažíva, najmä v digitálnom svete, obrovské množstvo pozornosti a validácie zo strany mužov.
Realita priemerného muža je ale iná. Ako tu už bolo spomenuté - vždy sa nájde niekto lepší ako on .. niekto vyšší, bohatší, s vyššou charizmou...a tak priemerný muž zažíva odmietnutia, friendzone, falošné nádeje atď, až ho to raz prestane baviť a zmieri sa s tým, ako to je, a prestane sa o ženy zaujímať. Nikoho by nebavilo donemoty skúšať, čakať, dúfať, a potom sa stále sklamať. Nevravím, že toto je prípad aj tvojich synov, toto je napísané vo všeobecnosti.

@muz26 akoze mi chces povedat ze zeny nie su vystavene tlaku ze vzdy je nejaka lepsia krajsia stihlejsia upravenejsia nahodenejsia .... nevies si predstavit aky tlak je vyvijany na dievcata v dnesnej dobe sieti. brutalny. len ty vidis len svoj problem absolutne sa na to nedivas z nadhladu. ak by sme to rozobrali najdeme iny problem preco muzovi vztahy nejdu. neexistuje najlepsi clovek a aj ked si ich par mysli ako su alfami vzdy maju slabe miesta. kazdy jeden. aj najuspesnejsi najkrajsi a neviem aky clovek ma svoju slabinu svoje neistoty svoje obavy .... len to vedia maskovat.
ak to nejde je tu nejaky problem ktory brani uspiet v tomto smere

ale poviem ti tak. mna uplne desi predstava a doslova ma odradza take to randenie pre randenie. akoze najdem na zoznmke niekoho dame si rande a hura ideme sa spoznat. pre mna nepredstavitelne. pretoze je to pre mna umelo vytvorena situacia absolutne neautenticka (jasne to je len moj osobny problem tym nechcem povedat ze zoznamky su zle) a dnes vela ludi takto funguje lebo nema inu moznost.
ked som bola v puberte boli sme partie kamosov chodili na rozne miesta kde sme stretavali ine partie. kupaliska, klziska, prasaky, koncerty ... proste nieco kde je viac ludi a kedze sme sa viacmenej aj stabilne stretavali rovnake skupinky nasiel sa objekt zaujmu a teraz to bolo o tom vzajomnom okukavani, ako sa sprava s kamosmi, ako sa sprava sam, vsima si ma? usmieva sa, flirtuje? kazdy poznal kazdeho vedeli sme kto je kurevnik kto pohodak kto nervak. kym ma oslovil vedeli sme o sebe vsetko. a aj potom sme sa kamosili, blbli, srandovali chodili na akcie kym padla nejaka pusa. ziadne vysedavanie umelo na kave v snahe zaposobit. a takto sme sa vyhli tym tazkym sklamaniam a odmietnutiam pretoze to vidis a citis ci ma druha strana zaujem. jasne sem tam sa stalo ze nieco bolo neopatovane ale to patri k zivotu a k vyvoju.
neviem ako dnes balia muzi baby ani ci pises z vlastnej skusenosti ale nieco je dnes ocividne zle

hrcalero
14. máj 2025
@pralinka25

@hrcalero nemas pocit ze by si nieco zmeskal lebo nevies co. nemoze ti chybat nieco co nepoznas 😉

@pralinka25 presne, vždy je to niečo za niečo. Ten čas ktorý je človek single nie stratený, iba strávený inak 🙂

muz26
14. máj 2025

@pralinka25 upokoj sa, daj si čajík, nádych, výdych, téma je o mužoch, nie o ženách, vyjadril som sa k mužom ;)

pralinka25
14. máj 2025
@muz26

@pralinka25 upokoj sa, daj si čajík, nádych, výdych, téma je o mužoch, nie o ženách, vyjadril som sa k mužom ;)

@muz26 ja som ale ze uplne pokojna to mi mozes verit. neviem z coho usudzujes opak.

pralinka25
14. máj 2025
@hrcalero

@pralinka25 presne, vždy je to niečo za niečo. Ten čas ktorý je človek single nie stratený, iba strávený inak 🙂

@hrcalero ale ano. byt single vobec nie je zle pokial to clovek vnutorne chce a je mu tak dobre. to je jasne. horsie je to ked niekto single byt nechce ale nema na vyber potom vznikaju rozne frustracie alebo naopak byt nasilu v nefunkcnom vztahu len aby niekto nezostal sam. je dolezite najst VLASTNU cestu na ktorej sme ok sami so sebou a drzat sa toho.

bonboniera
14. máj 2025
@bu_bu_bubak

@bonboniera

Nepovedal by som, ze je to z jeho strany vyplakavanie a v celku sa aj dost trafil do sucasnej reality. Dnes sa stale ocakava, ze muz urobi ten prvy krok a pokial nie je vyrecny ale skor introvertny ci utiahnuty tak bude skor zbierat jedno odmietnutie za druhym pretoze bude z pohladu zien nemastny neslany.

Ja kazdeho z nich napr chapem. Taky Dyson zlyhal 5126x kym zostavil ten spravny prototyp vysavaca lenze ludia si myslia, ze kazdy muz ma taky drive a bude oslovovat zeny kym sa mu to nepodari. Realita je ina.

Ak si myslis, ze @muz26 to zle popisal tak si precitaj temy od nezadanich na Reddite. Samozrejme ti ludia nepredstavuju vacsinu Slovakov, ale tych co uz vztahy davno neriesia je viac nez by si si myslela 🙂.

@bu_bu_bubak na reddite myslíš tých incelov co za všetko zle v ich živote môžu ženy a obľubujú Tatea? 🙂
Ak za “neustale odmietanie” považujeme to ze chlap napíše babe na zoznamke (lebo kto sa dnes zoznamuje naživo) ahoj a ona neodpíše tak potom áno, chudáci majú ťažký život plný odmietania.

dennkka
14. máj 2025
@nika1971

@dennkka a nie je ti to divné? Ja som vyrastala v inej dobe aj môj muž...my nechápeme po kom sú...

@nika1971 teraz to už neriešim, ale pred takými piatimi rokmi sme sa divili aj s mužom, že my sme boli iní, doma sme sa zdržiavali čo najmenej, stále sme chodili von. Moji ani veľmi nechodia von, hlavne starší vôbec.

bu_bu_bubak
14. máj 2025
@bonboniera

@bu_bu_bubak na reddite myslíš tých incelov co za všetko zle v ich živote môžu ženy a obľubujú Tatea? 🙂
Ak za “neustale odmietanie” považujeme to ze chlap napíše babe na zoznamke (lebo kto sa dnes zoznamuje naživo) ahoj a ona neodpíše tak potom áno, chudáci majú ťažký život plný odmietania.

@bonboniera

Nemyslim si, ze na reddite su len inceli. Urcite predstavuju nejaku skupinu uzivatelov ktori tam prispievaju, ale co som cital zopar tem tak tam mas aj muzov ktory teda vobec nevzhliadaju k Tate-ovi alebo nebodaj aby obvinovali zeny zo svojich neuspechov.

Mnohi sa proste vyjadrili, ze vztahy aktivne neriesia a svoj cas venuju konickom a kamaratom atd. Nehadzal by som zas vsetkych do jedneho vreca.

Su ludia ktori povazuju opakovany neuspech za signal, ze su urcite veci ktore pre nich nedavaju zmysel a tak s tym prestanu.

Niekedy jediny sposob ako vyhrat je proste nehrat 🙂.

bonboniera
14. máj 2025
@bu_bu_bubak

@bonboniera

Nemyslim si, ze na reddite su len inceli. Urcite predstavuju nejaku skupinu uzivatelov ktori tam prispievaju, ale co som cital zopar tem tak tam mas aj muzov ktory teda vobec nevzhliadaju k Tate-ovi alebo nebodaj aby obvinovali zeny zo svojich neuspechov.

Mnohi sa proste vyjadrili, ze vztahy aktivne neriesia a svoj cas venuju konickom a kamaratom atd. Nehadzal by som zas vsetkych do jedneho vreca.

Su ludia ktori povazuju opakovany neuspech za signal, ze su urcite veci ktore pre nich nedavaju zmysel a tak s tym prestanu.

@bu_bu_bubak ja som len narážala na to, co reálne znamená ten opakovaný neúspech a ze muži nechcú vzťahy lebo sú tak často odmietaní 🤷‍♀️ nič viac nič menej. Určite nehadzem všetkých do jedného vreca, sama to nemam rada, samozrejme bezohladu na to či sa bavíme o ženách alebo mužoch.

pralinka25
14. máj 2025
@bu_bu_bubak

@bonboniera

@bu_bu_bubak alebo este mozes vyhrat ked skusis dalsiu hru ale s inymi kartami 😉
lebo casto ludia robia tie iste veci a ocakavaju iny vysledok. nieco treba trochu zmenit a uspech sa mozno dostavi. je to ako alchymia. skusat rozne veci

bu_bu_bubak
14. máj 2025
@pralinka25

@bu_bu_bubak alebo este mozes vyhrat ked skusis dalsiu hru ale s inymi kartami 😉
lebo casto ludia robia tie iste veci a ocakavaju iny vysledok. nieco treba trochu zmenit a uspech sa mozno dostavi. je to ako alchymia. skusat rozne veci

@pralinka25

To je urcite pravda.... Definicia sialenstva jasne uvadza, ze je to opakovanie toho isteho ukonu za ucelom ineho vysledku.

Ja len hovorim, ze niektori ludia su tak "socially awkward", ze by im nepomohlo ani keby si im do ruk dala royal flush.

Strana
z4